Igramo 6-ice,nije orginalCarlo je napisao/la: Imate orginal ili?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Igramo 6-ice,nije orginalCarlo je napisao/la: Imate orginal ili?
de si legendoharry_90 je napisao/la:Nije bitno noc ili dan,picoke se moraju ganjatija sam neku noc igrao sa drugom sokera na trojki,nabio me prvih pet meceva,dok se tata nije ustelio,hebo sam ga kako stignem,zgrijesio je toliko da kad bi 5 puta posjetio Meku,ne bi mogao grijehe skinut
![]()
Lesi je BACKDžoka_TM je napisao/la:Pozdrav za dugogodišnje članove foruma,koji me se sjećaju .
Tu sam družemajestic24 je napisao/la:Lesi je BACKDžoka_TM je napisao/la:Pozdrav za dugogodišnje članove foruma,koji me se sjećaju .![]()
![]()
![]()
Gdje si brate ,sta ima
Dobro nam dosaoRZRC_CHCR je napisao/la:Evo da i ovdje pozdravim sve forumase,novi sam tu i nadam se ugodnom diskutovanju
đes džokaDžoka_TM je napisao/la:Pozdrav za dugogodišnje članove foruma,koji me se sjećaju .
jel ti drago sto si ponovo medz rajomDžoka_TM je napisao/la:Pozdrav za dugogodišnje članove foruma,koji me se sjećaju .
Pratim ja vas odavno .T-MAC je napisao/la:jel ti drago sto si ponovo medz rajomDžoka_TM je napisao/la:Pozdrav za dugogodišnje članove foruma,koji me se sjećaju .
Unica_Liverpool_ je napisao/la: đes džoka
Samo F.K.S !! je napisao/la:Hvala momci na klipovima (majestic i lech) valjalo je istrest na onoEva Mendes <3 <3
![]()
Emire jesi za da ponovimo ono ? evo mene kod jarana pa sad nece stekat
Lech, Samo FKS hvalaFrutek je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Hvala momci na klipovima (majestic i lech) valjalo je istrest na onoEva Mendes <3 <3
![]()
de i meni na pm Evu
ajde ocemol ?Samo F.K.S !! je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.