mozemoPrijedor je napisao/la:Kvota na Olimpik 3... Favoriti ste po kladionicama. Sta vi mislite moze li Olimpik do pobjede protiv vas?

mozemoPrijedor je napisao/la:Kvota na Olimpik 3... Favoriti ste po kladionicama. Sta vi mislite moze li Olimpik do pobjede protiv vas?
Zasto nebi mogli, zaustavimo Zebu i nema ko dat gola, Pandza sigurno nece, on ce procepit tamo za nekih 10-ak kola sa jednim golom....mirzard je napisao/la:mozemoPrijedor je napisao/la:Kvota na Olimpik 3... Favoriti ste po kladionicama. Sta vi mislite moze li Olimpik do pobjede protiv vas?
TO ce da bude najsigurniji par sutra, nemamo mi tu sta trazit, ljudi su bar 2x jaci od nasPrijedor je napisao/la:Kvota na Olimpik 3... Favoriti ste po kladionicama. Sta vi mislite moze li Olimpik do pobjede protiv vas?
sutra je 2 ko kuca,vracamo olipicu za ona 3 boda,sto smo ddobili od njih kuci.....Brezovac je napisao/la:TO ce da bude najsigurniji par sutra, nemamo mi tu sta trazit, ljudi su bar 2x jaci od nasPrijedor je napisao/la:Kvota na Olimpik 3... Favoriti ste po kladionicama. Sta vi mislite moze li Olimpik do pobjede protiv vas?
Ma ne brini,dok je nasih ljudi u savezu nema zime...vatreni je napisao/la:Od ekipa od kojih smo realno jači, a dolaze nam u goste, jedino je Rudar .Obzirom da se klub bori za opstanak ni sa njima neće biti lahko.Mislim da će Velež doći sa juniorima i tu vidim sansu.Mi nemamo sansi za gostujuće bodove jer idemo ekipama koje se bore za vrh ili opstanak.Sigurno da pored Leotara i drugi klub iz RS. neće ispasti.Vitez ili Travnik![]()
![]()
![]()
.Gutavo do kraja.Najgori mogući scenarijo je da u posljednjem kolu odlučujema sa Vitezom na Banji.
Opet teško,oni su ipak prejaki za nas,al ajde možda nas ovi naši danas iznenade...bondich je napisao/la:danas olimpik nece moc racunat na Gojaka koji je sa reprezentacijom otputovao u Škotsku, zatim Sesar,Regoje,Šivšić i Rahmanović...dobre vijesti za zvijezdu valda mozemo bod izvuc
da,zbog toga imamo još jedan problem,tj. igranje samo 6 stranaca u ekipi,ko od ovih domaćih igrača da zamijeni Ordagića i Maksumićamoranjak je napisao/la:kod nas nema Diatte,Ordagica,Maksumica
21 ti je Islamagic a kakav brazilac cuo sam da je los i da nema od njega hljebaBosanski zmaj je napisao/la:Broj 21, neki novi ili ? Hoce li brazilac moci nastupati protiv Olimpica?
Evo tiRK Gradacac je napisao/la:Ima li stream slucajno?
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;RK Gradacac je napisao/la:Ima li stream slucajno?
Imam jedan link za VLC player ako imas, ides na "Media" i onda "Open Network Stream", i stavis ovo tu:RK Gradacac je napisao/la:Ma nece taj da mi pokrene..
E hvala ti puno, legenda si!Mokroguz je napisao/la:Imam jedan link za VLC player ako imas, ides na "Media" i onda "Open Network Stream", i stavis ovo tu:RK Gradacac je napisao/la:Ma nece taj da mi pokrene..
http://178.63.199.70:7001" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.