Je li rekao nesto interesantno? Da ne gledam 20 minuta prazne price.legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da Tino i Eldin dobijaju poziv za Egipat. To je to.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jedan izuzetan intervju, izuzetni odgovori na izuzetna pitanja o izuzetnim temama...Cartman je napisao/la:Je li rekao nesto interesantno? Da ne gledam 20 minuta prazne price.legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sent from my iPhone using Tapatalk
- legenda reala
- Kontakt:
Ma da je gledo Hadžića dva puta i da nije zadovoljan bio, u prevodu nije ono što traži, al eto neki momak iz Austrije što prati te naše igrače kao neki pomoćnik mu ga je nafalio i reko da je dosta napredovao pa će ga i on najvjerovatnije pozvati za prijateljsku s Egiptom, a ako bude imao vremena otiće i da ga pogleda uživo prije toga.Cartman je napisao/la:Je li rekao nesto interesantno? Da ne gledam 20 minuta prazne price.legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tina je gledao i vidio da igra za nas deficitarnu poziciju, onda mu je prišao Poklepović i pričao par minuta bajke o Tinu i on će i njega pozvati, onda Senad upada sa svojim glupostima jel na baba ili na amidžu hahahhaha i sl
Za SP se mora predati spisak od 30 igrača on nema 30 igrača, nijedan mladi igrač nema šanse da ide u Brazil jer nisu provjereni i sl.
Senad mu dao neki poklon i tako hhahah
sad čekamo emira79 da kaže da je i ovaj interviju izmišljen kao i svi do sad

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la: Posto sam Hadzica vise puta gledao nego nas selektor i posto ga ti izgleda nikada nisi gledao, najbolje da pogledas jednu utakmicu i zakljucis dali je spomenuti zaista zadnji vezni. Od Safeta smo navikli da kasni i da se gubi, ali nije valjda da i ti ne znas da Hadzic nije klasicni zadnji vezni, pogotovo ne onaj profil zadnjeg veznog koji nama trema. Igrac sa brojem 10 koji tezi ka kreiranju akcije izmedju odbrane i veznog reda, nesto sto Medunjanin danas radi kod nas, i to da nama bude rijesenje adekvatno? Pa to je samo frustrirajuce, nista vise. Hadzic je ispodprosjecan fudbaler iz ispodprosjecne lige i kao takav nema sta traziti na spisku A reprezentacije koja ide u Brazil. Susic takodjer, nula, nula i jos jednom nula a spomenuti nije uopste zadnji vezni.
<Dada ali zato nam je Dilaver samo tako potreban!!! On igra CL i u Austriji

Znam Hadzica odkad je djete i znam da je korektan momak. Ako ga sad pozove to radi toga sto igramo u Austriji ali to jos neznaci da ce ici u Brazil. Isto vazi i za Svena. Nigdje nije reko da ce ici u Brazil, daj da ih prvo vidimo. Gledo sam Hadzica vise puta i momak igro DMa redovno u Riedu, sad iga CM.
Jednostavno nitko od igraca koji su igrali kvalifikacije pred kraj, nece odpasti sa spiska za Brazil!!!!! Tino ide u Brazil 100% Hadzic ne! ovo je samo da se kaze da je provijeravao igrace i da nisu zadovoljili! Nikog vise ne provijerava i ne zove
To je valjda jasno svima!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
A sto nije se bratu zahvalio Seadu sto mu je dovodio igrace i dan danas dovodi!!!legenda reala je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pape bas si paksu zahvali se braci!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Yebo ga Tino. Znaci ovaj kloc ide na SP, a Prcic nece? Sramota. Da ne pricam o tome da nemamo zadnjeg veznog ni prosjecnog kvaliteta.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 31 jan 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Stvarno sramota. Prcic je za klasu iznad Tina, najmanje !Cartman je napisao/la:Yebo ga Tino. Znaci ovaj kloc ide na SP, a Prcic nece? Sramota. Da ne pricam o tome da nemamo zadnjeg veznog ni prosjecnog kvaliteta.
A mogao je ranije "zaganjati" Salatica i Gudelja, razocaran sam, Pape je pogubio konce... Do Slovacke je i formacija i sve ostalo bilo savrseno.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dali je iko gledao tog Gudelja ustvari, pa momak je prvi put spomenut na ovom forumu prije 3-4 dana.
Odakle vama info da Tino ide u Brazil? Jeli to izašao spisak? Neka ga neko postavi, pa da malo prodiskutujemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Polako,ima vremena,prate se igraci,sto ste nervozni,eto vi bolje znate od ljudi koji su zaduzeni za to,ko kaze da nece biti pozvani....
Slijedecih dana ocekujem spiku kako je Tino sasvim dobar,malo slabiji od Sergia Busquetsa i da trebamo sacekati,da ne donosimo zakljucke unaprijed,da treba momku dati sansu

Slijedecih dana ocekujem spiku kako je Tino sasvim dobar,malo slabiji od Sergia Busquetsa i da trebamo sacekati,da ne donosimo zakljucke unaprijed,da treba momku dati sansu

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Odakle vama info da Tino ide u Brazil? Jeli to izašao spisak? Neka ga neko postavi, pa da malo prodiskutujemo.
Kristalna kugla

Ja bi volio kad bi mi momci dali brojeve za loto

- DonCorleone
- Kontakt:
Ako se kuca gradi od temelja prema gore onda je to, to.Virtu4l je napisao/la:Odakle vama info da Tino ide u Brazil? Jeli to izašao spisak? Neka ga neko postavi, pa da malo prodiskutujemo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
evo pito sam googlo , nema jos odgovoraVirtu4l je napisao/la:Odakle vama info da Tino ide u Brazil? Jeli to izašao spisak? Neka ga neko postavi, pa da malo prodiskutujemo.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Sto vam Susic masira nerve, to je cudo jedno ...
I, fakat, odakle vam da ce Susic Jr. ici u Brazil ili biti unutar ekipe? Koliko se sjecam, on je na spisku ima pola godine, a nikako da decka upoznam ... Na kraju, i ona taraba Vranjes dobi priliku pa znamo kako zavrsi. Kao i panj Vrancic i ostali epizodisti .. Hajd, sada, a gde je Besic Strasni ... Bice kada bude, France 2016 mu ne gine ...

ova "kuca" se gradi vec cetiri godine. Sada smo dosli do da li cemo postaviti stol za bilijara ili za stolni tenis.DonCorleone je napisao/la:Ako se kuca gradi od temelja prema gore onda je to, to.Virtu4l je napisao/la:Odakle vama info da Tino ide u Brazil? Jeli to izašao spisak? Neka ga neko postavi, pa da malo prodiskutujemo.

Odakle tebi da ne ide?Sta mislis,sta je vjerovatnije da ide ili da ne ide?Hajd bar probaj biti realan.Virtu4l je napisao/la:Odakle vama info da Tino ide u Brazil? Jeli to izašao spisak? Neka ga neko postavi, pa da malo prodiskutujemo.
Kako vam se vise da.
Ne treba nikom kristalna kugla , samo ovaj snimak neka pogleda i sve ce mu biti jasno!Ako Tin bude i malo dobar u ovoj tekmi sa Egiptom on ide u Ameriku, a mozda i u Brazil? vise NITKO NOVI nece ici, dobro zapamtite! Svi mi znamo kakvog smo mi mentaliteta , da dode neki igrac sada i izbaci nekog iz prvi 11??? U Repki bi izbio rat

Zadnja izmjena: vrebac86, dana/u 31 jan 2014, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.