vjeruj jedva cekam,nisam jednom cuo da je cak bio bolji od Santosa u Rudaru ali ce sigurno biti za Haracica i Beganovica masinakolezeljovac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:50Definitivno bi bilo zanimljivo s rotacijama gore vidjeti Gasala, Santosa i Amoaha...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Odigrano pet kola. Ucinak napada.
Gasal 3
Stilic 2
Santos 2
Mislim da bi stabilizovali igru jos vise sa Stilicem/Subasicem na poziciji false Nine a sa Haracicem i Beganovicem na klupi. Sa dolaskom Amoah mislim da bi se pozicije treballe mjenjati odredjenim igracima. Beganovic bi trebao traziti mjesto na sredini i borit se sa Hodzicem, Becom, Hajdarevicem i Mekicem za minutazu.
Sa false Nine u igri imali bi jacu sredinu sa tri igraca u Hodzicu, Beci, Mekicu, Hajdarevicu ili Beganovicu.
Do sad smo najslabije igrali zbog veznog reda koji je znao nestati kao duh na momente. A to se desavalo sa napadacem i Stilicem iza u igri. Dva igraca nemogu nositi vezni red sa napadackim krilima.
Gasal 3
Stilic 2
Santos 2
Mislim da bi stabilizovali igru jos vise sa Stilicem/Subasicem na poziciji false Nine a sa Haracicem i Beganovicem na klupi. Sa dolaskom Amoah mislim da bi se pozicije treballe mjenjati odredjenim igracima. Beganovic bi trebao traziti mjesto na sredini i borit se sa Hodzicem, Becom, Hajdarevicem i Mekicem za minutazu.
Sa false Nine u igri imali bi jacu sredinu sa tri igraca u Hodzicu, Beci, Mekicu, Hajdarevicu ili Beganovicu.
Do sad smo najslabije igrali zbog veznog reda koji je znao nestati kao duh na momente. A to se desavalo sa napadacem i Stilicem iza u igri. Dva igraca nemogu nositi vezni red sa napadackim krilima.
Čim se iz ekipe.izbacio Subasic i Mekic dva mrtva dizelasa. Jedan umro, drugi šupalj na sredini.
Razvaliti ekipu poput Tuzle na sredini je uspjeh koji se traži. Edise budi pametan za dalje..
Razvaliti ekipu poput Tuzle na sredini je uspjeh koji se traži. Edise budi pametan za dalje..
Pioniri Željezničara su u petom kolu Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine porazili Tuzla City u gostima rezultatom 2:1.
I kadeti Željezničara su bili uspješni u duelu protiv Tuzlaka, slavili su rezultatom 6:4. Strijelci za Plave su bili Merdžanović, Šabić, Zeničanin, te Babaluk koji je postigao tri gola dok su za domaće pogađali Jašarević i Garčević koji su postigli po dva pogotka.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
HAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHA kakav klocSudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:39![]()
![]()
![]()
Šta bi mi bez tebe ovdje čarapice? Nekad mi drago bude što te moderacija namjerno drži na forumu.
E čuj "bolje ti je da pratiš neke individualne sportove tipa karling ili tenis."
![]()
![]()
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Svi koji su sinoc uletili, a nisu ranije pocinjali su donijeli novu dimenziju.. Bender sigurnoscu donio da i stoperi budu sigurniji.. Drina je bolji igrac od Ace.. Pravovremeniji i energicniji.. Hajdarevic odradio posla sto Mekic ne odradi u tri utakmice.. Haracic sa svim svojim manama igrac i po za Dzenisa.. Sto neko gore rece Dzenis vise lici na igraca koji treba da se bori za poziciju na zadnjem veznom.. Nema nista ofanzivno u njemu..
Pročepit će negdje.
Kako stojimo sa asistencijama? Nije OK da se samo golovi gledaju. I molim vas nemojte Subašića u istu rečenicu sa Štilom stavljati, nije to ni blizu. Na žalost.samoposmatram je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:58Odigrano pet kola. Ucinak napada.
Gasal 3
Stilic 2
Santos 2
- dubioza144
- Kontakt:
Beganovic 1
Stila 2
Malic 1
Mekic 1
Haracic 1
Stila 2
Malic 1
Mekic 1
Haracic 1
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Mekic Malic Beganovic i Haracic po jednu.VeteranSA je napisao/la: ↑14 avg 2022, 16:13Kako stojimo sa asistencijama? Nije OK da se samo golovi gledaju. I molim vas nemojte Subašića u istu rečenicu sa Štilom stavljati, nije to ni blizu. Na žalost.samoposmatram je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:58Odigrano pet kola. Ucinak napada.
Gasal 3
Stilic 2
Santos 2
Stilic dvije.
-
- Kontakt:
Subasic je najblizi da preuzme ulogu Stilica. Prosle sezone na pogresnoj poziciji je dao 4 gola i tri asistirao. On mora preuzeti odgovornost ove sezone i vjerujem da citav strucni stab i Stilic rade na tome.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma sramota ali nije da nismo navikli. Pa samo je na istoku bilo blizu 3 milje. Po logici ovog idiota delegata svi oni koji su sinoć bili na sjeveru, jugu i zapadu bi mogli naći mjesto na istokudejavu je napisao/la: ↑14 avg 2022, 01:51**** sve ovim nasima iz uprave i sto levati dozvoljavaju ovo ponizavanje iz kola u kolo oko posjete. Od prvog kola nas bas bezborazno bez imalo stida kidaju oko posjete a oni sute. Imas brojace, izlazi sa tacnim brojem nakon svake utkamice debili mrtvi vidis sta rade i sta im je ocigledno cilj. Fuj!kontrasviju je napisao/la: ↑13 avg 2022, 23:38Bravo momci. Šteta zbog dva primljena gola nakon pada koncentracije ali 3 boda su najvažnija.
Delegat kaže 4300. Je li moguće ovo?![]()

1921
Ma od tog momka ništa nema, vjerujte mi, nikakvih osobina za lidera, srce tima, vođu on nema. Mislim da on neće još dugo ostati u Želji. Malo on kvaliteta ima. A prošla sezona i nije reper za bilo šta. Koliko mu je utakmica trebalo za ta 4 gola i 3 asistencije? Pa evo Gasal sada ima 3 gola, a Štila 2 gola i dvije asistencije. Nakon 4 tekme....samoposmatram je napisao/la: ↑14 avg 2022, 16:22Subasic je najblizi da preuzme ulogu Stilica. Prosle sezone na pogresnoj poziciji je dao 4 gola i tri asistirao. On mora preuzeti odgovornost ove sezone i vjerujem da citav strucni stab i Stilic rade na tome.
-
- Kontakt:
Nikad se ne zna.. Neka radi na sebi.. Ni Gasal u prosloj sezoni nije licio na sebe.. Bio spor, traljav, sa viskom kila.. Poradio na sebi preko ljeta i preporodio se..
Pročepit će negdje.
Subašić je prošle sezone bio naš najbolji igrač i zavaljen na krilo. Ove sezone ga nema, jer si doveo Santosa, a Gasala stavio na njegovu poziciju. Sa druge strane, ako već zavaljuješ Subašića, stavi ga da igra ispred Štile. Vjerujem da bi bilo puno opasniji kroz sredinu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Da, ali Subašić je tu već dvije godine. Odigrao je on solidno utakmica, međutim, bar po meni on nije igrač gdje struka treba davati bilo kakav dodatni fokus i angažovanje. Iskreno volio bih da griješim, međutim signali su bar za sada takvi...
-
- Kontakt:
Ne znam ko je sinoc bio nabrijaniji u prvih 11. Nazad, sredina, napad, ma svi za 10. Haracic valjda udje u formu al asistencija za Gasala perfekcija, Gasal s druge strane dijamant, Vego vrh, Galic top, Santos najbolje krilo poslije rata, Semir opet unosi nemir, Drina samo da nastavi tempo, Bender najbolji golman lige bez konkurencije, Hodzic zlatna koka, Hajdarevic podsjeca na njegove stare partije kad je bio medju najboljim, Coca siguran ko bajernova titula u bundes ligi.
Ne poredi ga sa Štilom svega ti, ne vrijeđaj Semira....Mamba21 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 16:47Subašić je prošle sezone bio naš najbolji igrač i zavaljen na krilo. Ove sezone ga nema, jer si doveo Santosa, a Gasala stavio na njegovu poziciju. Sa druge strane, ako već zavaljuješ Subašića, stavi ga da igra ispred Štile. Vjerujem da bi bilo puno opasniji kroz sredinu.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Napravili ste od Sedada Bale-a po pricama. Ama ljudi momak je kalibar za Gosk iz Gabele.... Toliko o njemu i pokazanom u 2 sezone
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
O Edisu ko treneru bi se dalo raspravljat, al da nismo imali sportske srece vala i nismo.
Protiv Leotara da smo uvaljutali ranije zicere kad je Santos probijao, a Dzenis bio na redini terena, kad je Stilic fulio 2 zicera, cist slobodnjak na sesnest metara na kraju tekme koji nije sviran.
Siroki bio zreo za klofanja, opet falio spic, opet Stila fula nevidjeno, go primamo u sudijskoj.
Protiv Veleza fulis zicer, kradja ofsajd, kradja penal, jebga ne moze vjecno, pa kako to ide primis gol i raspadnes se.
Protiv Leotara da smo uvaljutali ranije zicere kad je Santos probijao, a Dzenis bio na redini terena, kad je Stilic fulio 2 zicera, cist slobodnjak na sesnest metara na kraju tekme koji nije sviran.
Siroki bio zreo za klofanja, opet falio spic, opet Stila fula nevidjeno, go primamo u sudijskoj.
Protiv Veleza fulis zicer, kradja ofsajd, kradja penal, jebga ne moze vjecno, pa kako to ide primis gol i raspadnes se.
-
- Kontakt:
Ne zajebavajte, Subasic ima pregled igre i vrhunske pasove. Sto neko rece gore, zavaljen na desno krilo za koje realno nije i sa te pozicije je imo 4 gola i asistencije (u raspad ekipi). Ne sa svoje i to se treba gledati. Po meni sve vise se treba forsirati u rotaciji sa Stilicem.
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, imekorisnicko, knoa, MrkiMedo i 52 gosta.