FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Greska je tjeranje Lulica.
-
- Kontakt:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Evo kazu stizu tri pojacanja ..
Edit : Prvo Rumun , i jos 2
Edit : Prvo Rumun , i jos 2
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Mislim da je rezon po pitanju Lulića bio da nije tolika prevaga na terenu da se 300.000 izbroji. Onako kao lik baš gotivan i mislim da se i njemu ostajalo al' ako počnemo na osnovu emocija birati igrače mrka nam je kapa.
Realno je da nam je bolja opcija puno da platimo za Pavicica. Potrebniji je dosta od Lulica.
Vjerujem da bi se ostavio i Karlo da nije neka cifra u pitanju da se plati..
Vjerujem da bi se ostavio i Karlo da nije neka cifra u pitanju da se plati..
- muhamedhulk
- Kontakt:
sretno lulicu, da bolji ga zamijeni. 
drugog gruzijca ostaviti samo ako ide gulas, tu su negdje po poziciji..ili ga potpisati pa poslati na pozajmicu.
rumun je ok igrac, za sta vise teren je mjerilo...
nadam se da ce doci gk uskoro, ako rogic ide ca.

drugog gruzijca ostaviti samo ako ide gulas, tu su negdje po poziciji..ili ga potpisati pa poslati na pozajmicu.
rumun je ok igrac, za sta vise teren je mjerilo...
nadam se da ce doci gk uskoro, ako rogic ide ca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pava je majstor za ovu ligu, a i mislim da je on kod Zekića top 3 u sredini...sigurno ce se sve uraditi da ostane.
Znam ali imali smo opciju otkupa ugovora. Ako se moglo dati 200k za nekog momcica koji ni u akademiji nema mjesta, moglo je i za njega 300. Ali idemo dalje.
Takodje mislim da Rogica treba ostaviti. Od rata nismo boljeg golmana imali. Dobro brani plus ima ostale osobine golmana koje 99% u ovoj ligi nisu imali; komanduje obranom, dere se, po potrebi im jebbe mattere i sve ostalo sto golman treba da radi. Nije bas najbolji u igri nogom ali to je manje vazno. Pa vecina igraca su u tome losi. Treba zadrzati njega i gulasa
- belosevic23
- Kontakt:
uze Zrinjski Milana Šikanjića iz Laktaša, nešto puno golova zabio...može se itekako isplatiti a nije skup sigurno
Realno može se isplatiti... mi da smo ga doveli svaki drugi komentar bi bio teška osuda, ali eto... dobro je i ovakobelosevic23 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:43uze Zrinjski Milana Šikanjića iz Laktaša, nešto puno golova zabio...može se itekako isplatiti a nije skup sigurno
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Kovacevic i Delac igraju badmintonosam je napisao/la: ↑12 jun 2025, 13:38Znam ali imali smo opciju otkupa ugovora. Ako se moglo dati 200k za nekog momcica koji ni u akademiji nema mjesta, moglo je i za njega 300. Ali idemo dalje.
Takodje mislim da Rogica treba ostaviti. Od rata nismo boljeg golmana imali. Dobro brani plus ima ostale osobine golmana koje 99% u ovoj ligi nisu imali; komanduje obranom, dere se, po potrebi im jebbe mattere i sve ostalo sto golman treba da radi. Nije bas najbolji u igri nogom ali to je manje vazno. Pa vecina igraca su u tome losi. Treba zadrzati njega i gulasa
-
- Kontakt:
Pratim lika 2 godine,ako ga istrpe dok se navikne na PL dobit ce novog Bilbiju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakav Sikanjic uozbiljite se
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Rumun zavrsen zamjena za Soldu, treba nam jos jedan stoper dok se Renato oporavi.
S kime smo jos u pregovorima?
S kime smo jos u pregovorima?
Ado_77 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:49Eto ti znas kakav je igrac udji mu malo u profil i pogledaj kakav je ,igrao za sve nizerazedne ekipe,nista posebno bolje igrace imamo u akademiji.

Sretno Lula majstore!!!
Znači rumun završen, zna li se s kim još pregovaramo?
Karlo sretno
Karlo sretno

Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
- Kontakt:
Da je još kakvog turčina za topera pa da pravimo halvu Bugar,Rumun i Turčin 
Znas li iko ista za 2 crnca sto ce doci? Da li su neki mladi na fazon Jatte ili nesto drugo?