FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sigurno jedan od boljih igraca kod nas prvi dio sezone sjajan drugi malo pao ali je igracina iskreno .
Par puta sam ga i u gradu sreo bas normala momak regularan i za zezanciju i za sve
Par puta sam ga i u gradu sreo bas normala momak regularan i za zezanciju i za sve
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Eto ti znas kakav je igrac udji mu malo u profil i pogledaj kakav je ,igrao za sve nizerazedne ekipe,nista posebno bolje igrace imamo u akademiji.
-
- Kontakt:
Šteta, bilo je nesto u njemu, daj bar Pavičić da ostane...
Kako jednom u prolazu rece, "kao da sam ovdje dugo godina, i sigurno cu pratiti Sarajevo ma gdje bio"
Sretno Lula....
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ma ne mora to nista znaciti brate evo ti npr Jovic nije igro u nekim " velikim " ekipama pa kod nas momak standradno dobarAdo_77 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:49Eto ti znas kakav je igrac udji mu malo u profil i pogledaj kakav je ,igrao za sve nizerazedne ekipe,nista posebno bolje igrace imamo u akademiji.

Paskalev je takodjer igrao samo u jednoj ekipi ako se ne varam pa momak isto igra korektno .
Iskreno se nadam da ce i ovaj momak tim putem ici
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Hvala i sretno Karlo
Jbg nije islo u zadnje vrijeme ali sta ces.ABd da napravis sto bolju karijeru

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nij Ćazim nego Galib hahaha.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:34Je li ono bi Cazim, sto je krepao, e on je jadnicak najvise ispastao zbog Hebe, ja koliko je puta jado izletvan zbog Hebinih promasaja...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:31Ma ja sve "u kontru" kao i u životu generalno. Nego, pika li se tu i Hebib ali kad je prešao u Igman![]()
![]()
![]()
![]()
Ma kako god se zvao...Jaa teska zivota, tacno se rodio kad je krepao...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2025, 11:20Nij Ćazim nego Galib hahaha.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:34Je li ono bi Cazim, sto je krepao, e on je jadnicak najvise ispastao zbog Hebe, ja koliko je puta jado izletvan zbog Hebinih promasaja...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:31
Ma ja sve "u kontru" kao i u životu generalno. Nego, pika li se tu i Hebib ali kad je prešao u Igman![]()
![]()
![]()
![]()
Kad dodje subota, da moze jadnicak bi iskopao rupu u zemlji da se sakrije...
-
- Kontakt:
Ne znam i necu da ga komentarisem dok ne odradi pola sezone ili sezonu.Ado_77 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:49Eto ti znas kakav je igrac udji mu malo u profil i pogledaj kakav je ,igrao za sve nizerazedne ekipe,nista posebno bolje igrace imamo u akademiji.
Mogu mu zazeljeti srecu.
Svima je mjerilo teren drug moj !
Sretno Karlo!
Nadam se da će barem Pavičič ostati. Male su šanse ali, nadam se svejedno.
Ako odu Domagoj i Bubanja, nama će trebati komplet novi vezni red. Nažalost.
Nadam se da će barem Pavičič ostati. Male su šanse ali, nadam se svejedno.
Ako odu Domagoj i Bubanja, nama će trebati komplet novi vezni red. Nažalost.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sretno Lulicu. Realno nista posebno. Sem par golova na jesen, slab ucinak. Ono sto je trebao raditi primarno u veznoj liniji nije radio na nivou.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala i sretno Karlo . Nije me ničim dojmio i mislim da ni Zekica nije zadovoljio tako da mi je ovo ocekivano .
Garant gledaju da kešku izvuku uhljupi a nije im u planovima 100%.
Od danas do kraja mjeseca padaju bombe. Bice i atomskih koje ce pomjerati tlo. Veliko Sarajevo 

Pa ja se bas zacudio, znam da su ti postovi uvijek smisleni, rekoh, sta je ovo sad, nidje veze sa logikom...hazarder je napisao/la: ↑12 jun 2025, 12:07Ma to ja tepam grcima brate ne mogu ih očima.![]()

-
- Kontakt:
Ne znam ko je i pitanju, menadzer mi je rekao da ima sastanak u klubu i eventualni potpis, i da nije ništa spec. I da, reče da od Asmira nema ništa.Vanja8 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:25Ima, ima potrebe, najvise volim kad ti kudis igrace, ti se uvijek najbolje pokazu...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:05Takve najviše volim. Kad se sjetim kako sam lajao na Đorđevića i Jovića, pa me ljudi pišnuše u mlazovima, tako da stvarno nema više potrebe za novim kupanjem.Pitaristok je napisao/la: ↑12 jun 2025, 09:37Danas, eventualno sutra, ide novi igrač, ništa specijalno...![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.