ubit cemo Standard sakama!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tako su oni mogli gledati nasu tekmu protiv borca i pricati kako veze nemamp...hak znaj sta se tu krijemanijakdokraja je napisao/la:Gledam ovaj standard protiv kortrijka.. nista posebno bgm, sto kaze komentator nije to ista ekipa od prosle sezone.. slabiji su i neuigrani su. Zadnja linija losa, pogotovo stoperi, a nakon prekida su kriticni. Tu mozemo traziti sansu. Sve u svemu kako god samo srce na teren!
Ne slazem se...u momwntima kada nam drugovi ginu po tribini...postavljau bombe po stadionima...na nase utakmice opet dodje opet solidan broj navijaca...opet su to navijaci zakuhali slazem se ali mi obicni navijaci nismo okrenuli ledja i pored toga...miretm je napisao/la:Ubjedljivo najslabija karika kluba smo mi navijaci tako da nema potrebe uopste da se zalimo
proslu sezonu smo mi titulu izgubili,sad sa madjarima onakvu tekmu igramo pa znamo sta je bilo,a i tamo nas je moglo bit vise al et ....delinjo je napisao/la:Ne slazem se...u momwntima kada nam drugovi ginu po tribini...postavljau bombe po stadionima...na nase utakmice opet dodje opet solidan broj navijaca...opet su to navijaci zakuhali slazem se ali mi obicni navijaci nismo okrenuli ledja i pored toga...miretm je napisao/la:Ubjedljivo najslabija karika kluba smo mi navijaci tako da nema potrebe uopste da se zalimo
Ne kažem da se tu može ubiti neka velika lova, ali za uhar je šta bilo. Ja ne kontam šta je tu toliki trošak, ali brate treba te robe navući, a ne sve nešta na kašikicu. Ko snabdjeva pijace, buvljake i razne štandove onim dupljacima. Vjeruj mi niko se od tih što žive od toga ne žali.za_zivot_cijeli je napisao/la:i jos nesto...
Zeljo mora igrati dopadljivo. utakmice moraju biti nabrijane i uzbudljive. Zeljo mora pobjedjivati. to je najbolji marketing. sve ostalo se moze smatrati prodajom muda pod bubrege.[/quoteza_zivot_cijeli je napisao/la:i jos nesto...
Zeljo mora igrati dopadljivo. utakmice moraju biti nabrijane i uzbudljive. Zeljo mora pobjedjivati. to je najbolji marketing. sve ostalo se moze smatrati prodajom muda pod bubrege.
I ja da se nadovezem na ovo mi se kao hvalimo imamo 1500 clanova dosad a jedan Hajduk je prodao 6000 pretplata za ovu sezonu( clanska i godisnja) pa ti sad vidi na kojem smo nivou , mene interesuje koliko cemo mi toga zajedno prodati.Ako bude bar 3000 onda smo moze se reci dobri navijaci.BlueFamily je napisao/la:Svaka cast momak na postu,alal ti vjera,lijepo si napisao.Ali gledajmo malo sa druge strane.
Ako si upratio prije mozda mjesec dana je bila tema izgradnja Grbavice.Odavde svi sa foruma postadose donatori,dali bi platu za Želju.Par dana prije utakmice haos,dvije marke povecali kartu,i ti isti ispisaše 20 stranica foruma o tome.Ne kontam poentu,kome mlate?Kome bacaju suplje price,jesam li ja ili neko treci bitan na forumu pa da pises kako bi ovo kako bi ono,a na kraju zakukas ko da hljeba nemas.Reci kako jeste i kraj price.Sad bi opet svi bili volonteri,a svi znamo koliko se nas javi u volonterskim radovima kluba i grupe.Kome pisete ovo?Koga uvjeravate dragi moji forumasi,koga lazete?
@BlueFamily sva čast u pravu si milion %, najlakše je sjediti i pisati šta bi i kako bi trebalo, al kada trebamo da se dokažemo kakvi smo zapravo navijači tada nas nigdje nema, evo uzmimo članske za primjer, svi jedva čekaju a mršavih 1.500 do sada, .ebo te navijač kada čeka da mu dođe Arsenal kako bi izvadio člansku, a ja sam je recimo izvadio među prvih 50, prvi dan kada su se počele prodavati pred Balzan na Lavoru, nisam čekao ni Ferencvaroš ni Standard...pirlo10 je napisao/la:I ja da se nadovezem na ovo mi se kao hvalimo imamo 1500 clanova dosad a jedan Hajduk je prodao 6000 pretplata za ovu sezonu( clanska i godisnja) pa ti sad vidi na kojem smo nivou , mene interesuje koliko cemo mi toga zajedno prodati.Ako bude bar 3000 onda smo moze se reci dobri navijaci.BlueFamily je napisao/la:Svaka cast momak na postu,alal ti vjera,lijepo si napisao.Ali gledajmo malo sa druge strane.
Ako si upratio prije mozda mjesec dana je bila tema izgradnja Grbavice.Odavde svi sa foruma postadose donatori,dali bi platu za Želju.Par dana prije utakmice haos,dvije marke povecali kartu,i ti isti ispisaše 20 stranica foruma o tome.Ne kontam poentu,kome mlate?Kome bacaju suplje price,jesam li ja ili neko treci bitan na forumu pa da pises kako bi ovo kako bi ono,a na kraju zakukas ko da hljeba nemas.Reci kako jeste i kraj price.Sad bi opet svi bili volonteri,a svi znamo koliko se nas javi u volonterskim radovima kluba i grupe.Kome pisete ovo?Koga uvjeravate dragi moji forumasi,koga lazete?
Velahalve je napisao/la:@BlueFamily sva čast u pravu si milion %, najlakše je sjediti i pisati šta bi i kako bi trebalo, al kada trebamo da se dokažemo kakvi smo zapravo navijači tada nas nigdje nema, evo uzmimo članske za primjer, svi jedva čekaju a mršavih 1.500 do sada, .ebo te navijač kada čeka da mu dođe Arsenal kako bi izvadio člansku, a ja sam je recimo izvadio među prvih 50, prvi dan kada su se počele prodavati pred Balzan na Lavoru, nisam čekao ni Ferencvaroš ni Standard...pirlo10 je napisao/la:I ja da se nadovezem na ovo mi se kao hvalimo imamo 1500 clanova dosad a jedan Hajduk je prodao 6000 pretplata za ovu sezonu( clanska i godisnja) pa ti sad vidi na kojem smo nivou , mene interesuje koliko cemo mi toga zajedno prodati.Ako bude bar 3000 onda smo moze se reci dobri navijaci.BlueFamily je napisao/la:Svaka cast momak na postu,alal ti vjera,lijepo si napisao.Ali gledajmo malo sa druge strane.
I ja isto jos se nadao da cu biti medju prvih 10 medjutim bio sam tek 57.Velahalve je napisao/la:@BlueFamily sva čast u pravu si milion %, najlakše je sjediti i pisati šta bi i kako bi trebalo, al kada trebamo da se dokažemo kakvi smo zapravo navijači tada nas nigdje nema, evo uzmimo članske za primjer, svi jedva čekaju a mršavih 1.500 do sada, .ebo te navijač kada čeka da mu dođe Arsenal kako bi izvadio člansku, a ja sam je recimo izvadio među prvih 50, prvi dan kada su se počele prodavati pred Balzan na Lavoru, nisam čekao ni Ferencvaroš ni Standard...pirlo10 je napisao/la:I ja da se nadovezem na ovo mi se kao hvalimo imamo 1500 clanova dosad a jedan Hajduk je prodao 6000 pretplata za ovu sezonu( clanska i godisnja) pa ti sad vidi na kojem smo nivou , mene interesuje koliko cemo mi toga zajedno prodati.Ako bude bar 3000 onda smo moze se reci dobri navijaci.BlueFamily je napisao/la:Svaka cast momak na postu,alal ti vjera,lijepo si napisao.Ali gledajmo malo sa druge strane.