FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 28 jul 2015, 23:57

elem,
ubit cemo Standard sakama! :kafa:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

manijakdokraja
Kontakt:

Post Postao/la manijakdokraja » 28 jul 2015, 23:57

Gledam ovaj standard protiv kortrijka.. nista posebno bgm, sto kaze komentator nije to ista ekipa od prosle sezone.. slabiji su i neuigrani su. Zadnja linija losa, pogotovo stoperi, a nakon prekida su kriticni. Tu mozemo traziti sansu. Sve u svemu kako god samo srce na teren!
Mirza Raščić Manijak do kraja !

Katakomba is back !

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 29 jul 2015, 00:01

manijakdokraja je napisao/la:Gledam ovaj standard protiv kortrijka.. nista posebno bgm, sto kaze komentator nije to ista ekipa od prosle sezone.. slabiji su i neuigrani su. Zadnja linija losa, pogotovo stoperi, a nakon prekida su kriticni. Tu mozemo traziti sansu. Sve u svemu kako god samo srce na teren!
Tako su oni mogli gledati nasu tekmu protiv borca i pricati kako veze nemamp...hak znaj sta se tu krije :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 29 jul 2015, 00:02

Ma samo ganoLa :opaopa:

I slazem se sa postom gore iznad da smo mi navijaci najlosija karika u posljednje vrijeme..Kad god se raja nafurala da dodje na utakmicu uvijek su neki belaji kasnije bili na tribini.. :?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jul 2015, 00:07

miretm je napisao/la:Ubjedljivo najslabija karika kluba smo mi navijaci tako da nema potrebe uopste da se zalimo
Ne slazem se...u momwntima kada nam drugovi ginu po tribini...postavljau bombe po stadionima...na nase utakmice opet dodje opet solidan broj navijaca...opet su to navijaci zakuhali slazem se ali mi obicni navijaci nismo okrenuli ledja i pored toga...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 29 jul 2015, 00:09

ako odigramo punim kao u Budimpesti, 4-5-1, visoko postavljenu odbranu, presing uz vrebanje neke kontre ili polukontre nece biti lose. samo se mora ostaviti srce na terenu i muda u svakom duelu.
to je 180 minuta u njihovim zivotima koje im mogu znacajno utjecati na buducnost daleko vise nego belgijancima. vjerujem da nece prokockati priliku koja im se ukazala.
belgijanci jos uvijek nisu uigrani koliko mogu biti, novi im je trener... imamo svoje sanse.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 29 jul 2015, 00:11

Zbog tebe sam rodjen i za tebe navijam!
Jači od ratova, režima i partija. 1921

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 29 jul 2015, 00:11

delinjo je napisao/la:
miretm je napisao/la:Ubjedljivo najslabija karika kluba smo mi navijaci tako da nema potrebe uopste da se zalimo
Ne slazem se...u momwntima kada nam drugovi ginu po tribini...postavljau bombe po stadionima...na nase utakmice opet dodje opet solidan broj navijaca...opet su to navijaci zakuhali slazem se ali mi obicni navijaci nismo okrenuli ledja i pored toga...
proslu sezonu smo mi titulu izgubili,sad sa madjarima onakvu tekmu igramo pa znamo sta je bilo,a i tamo nas je moglo bit vise al et ....
19TM87 ZAVIDOVICI

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 29 jul 2015, 00:28

Davno je @fedeltafrotta kopirao sa orga prijedlog o Džeki na fanshopu i @prisutanod1964 pričao o ćevabdžinici Željo i kako možemo postaviti štandove blizu ćevabdžinica u centru, kombi-štandovi priča pokrenuta na orgu sad kada je Ferencvaroš dolazio jer oni imaju takvo nešto itd itd ... Eto da ne budem da sam "plagijator", znam da sam slične prijedloge čitao već i da mi ostadoše u sjećanju jer su dobri. :mrgreen: i zaista imam osjećaj da se ova priča vrti dugo, ali da se ništa ne poduzima.
slika

a moglo se vala šta sa štandovima dok još ima ovih stranaca po gradu :D

Nego čitam, Đurić, Prcić, šta ovo Standard, prijete nešto :D

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 29 jul 2015, 00:42

Zna li neko radi li se ista po pitanju tv prijenosa iz Belgije ? Imam osijecaj da cemo izvuci povoljan rezultat ( nerijeseno uz postignut pogodak). Citam izjave Cocalica,Zukanovica i Cvijana Milosevica svako od njih nam daje sanse u ovome susretu. Kako kaze Milosevic,a poznaje dobro Standard jer mu je sin tu,oni imaju problema . Jos uvijek traze idealnih jedanaest,malo su odigrali utakmica tokom priprema i nisu dugo na okupu. InsAllah uzet cemo ih na neku foru :D

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 29 jul 2015, 00:48

za_zivot_cijeli je napisao/la:i jos nesto...
Zeljo mora igrati dopadljivo. utakmice moraju biti nabrijane i uzbudljive. Zeljo mora pobjedjivati. to je najbolji marketing. sve ostalo se moze smatrati prodajom muda pod bubrege.[/quote
za_zivot_cijeli je napisao/la:i jos nesto...
Zeljo mora igrati dopadljivo. utakmice moraju biti nabrijane i uzbudljive. Zeljo mora pobjedjivati. to je najbolji marketing. sve ostalo se moze smatrati prodajom muda pod bubrege.
Ne kažem da se tu može ubiti neka velika lova, ali za uhar je šta bilo. Ja ne kontam šta je tu toliki trošak, ali brate treba te robe navući, a ne sve nešta na kašikicu. Ko snabdjeva pijace, buvljake i razne štandove onim dupljacima. Vjeruj mi niko se od tih što žive od toga ne žali.
Ja sam se nakupovao šolja, jastuka, lopti, magneta, lančića, bokala, satova, ma ne znam čega više nisam, a Željo nije dobio ništa od toga. Vjeruj mi još bi više da mi je svakodnevno na oku i da znam da Željo ima od toga hajra pa marku marku. Ali zato za Real i Barsu u tom istom konzumu imaš šta hoćeš.

@edoM

Taj ti je jaran pravi. Tako se to radi jer čim se pitarluk počne kotiti nije dobra hava. Mi smo u lokalnom granapu Željine lopte pokupovali sve što je bilo, a one pitarske visile heftama, neće ih niko. Malo ih izprovaljuješ po granapu jer vazda ima materijala i onda što bi neko i kupio stid ga.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 29 jul 2015, 01:43

Meni nismo jasni mi kao ljudi (Bosanci i Hercegovci) općenito. Oduvijek sam bio optimista u životu, i sada sam, ali sa dozom pesimizma koji su mi ulili likovi sa kojima sam surađivao na raznim stvarima. Kad god sam imao neku ideju i dobru ekipu uspješno sam je realizovao. Ljudi, za profit je potreban rizik, a za svaki rizik postoji način da se utvrdi koliki je, ono što se zove studija izvodljivosti. Eto vratimo se par dana unazad kada se pisalo o sakupljanju cigla, para, cementa...bile su to samo konstruktivne ideje, što bi rekli sirov proizvod koji je trebalo preraditi i dobiti kvalitetan rezultat. Ali, uvijek to ALI, pojavili su se odmah kritičari i oni što su kasnije kukali za 2 KM, pišljive 2 KM, koje svako od nas danas da za kafe, kladionicu, POLA kutije cigareta. Ja sve ovo što pišem sam spreman podržati i stojim iza toga, ako treba da se odreknem nečega u ime boljitka našeg kluba. Svaka ideja je dobra i mislim da ne zaslužuje kritiku u smislu, nema od toga ništa, za to je potrebno to i to, to je palamuđenje, mlaćenje prazne slame itd. Ovo sa supermarketima što je neko rekao je odlična stvar koja nas ne bi koštala ništa, pa svi znamo kako se te stvari rade, ako ništa pa nek se brate ugradi i vlasnik po neku markicu. Ja gdje god sam vidio nešto što liči, a kamoli da jeste Željino sam kupio, i to ne po jedanput, eto neki dan u škafi, ja čekam ženu kad ona izlazi nosi loptu: plavo bijela sa Željinim znakom, ja se oduševio i naravno vratim se i kupim još dvije za prijatelje, a šta Željo ima od toga? Pa ima čak i od toga, simpatije kod djece, pa i odraslih, ali nema ono najvažnije: FINANSIJSKU korist! Kao što reče @rodom s Mejtaša, ne mora to biti neka velika lova, ali kad imaš prihode sa više strana, nabere se. Uzmimo samo sebe, ako imaš platu, jednu u kući, sve oči su uprte u tebe i tih par stotina KM ili više, a ako imaš bilo kakav dodatni prihod pa makar on iznosio i 1/4 plate dobro dođe da se nađe.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 jul 2015, 02:01

Ogroman respect za ovih stotinjak momaka :bow: :salut:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jul 2015, 02:47

Ode se malo i na more :wave: , a momcima u cetvrtak nek je sretno i da izvuku makar iks sa datim golom :salut: Uglavnom nek bude sta biti mora najvzanije je da odigraju kao i do sada: Borbeno, disciplinovano, srecem i muski :!:
=\_1921_/=

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 29 jul 2015, 07:30

BlueFamily je napisao/la:Svaka cast momak na postu,alal ti vjera,lijepo si napisao.Ali gledajmo malo sa druge strane.
Ako si upratio prije mozda mjesec dana je bila tema izgradnja Grbavice.Odavde svi sa foruma postadose donatori,dali bi platu za Želju.Par dana prije utakmice haos,dvije marke povecali kartu,i ti isti ispisaše 20 stranica foruma o tome.Ne kontam poentu,kome mlate?Kome bacaju suplje price,jesam li ja ili neko treci bitan na forumu pa da pises kako bi ovo kako bi ono,a na kraju zakukas ko da hljeba nemas.Reci kako jeste i kraj price.Sad bi opet svi bili volonteri,a svi znamo koliko se nas javi u volonterskim radovima kluba i grupe.Kome pisete ovo?Koga uvjeravate dragi moji forumasi,koga lazete?
I ja da se nadovezem na ovo mi se kao hvalimo imamo 1500 clanova dosad a jedan Hajduk je prodao 6000 pretplata za ovu sezonu( clanska i godisnja) pa ti sad vidi na kojem smo nivou , mene interesuje koliko cemo mi toga zajedno prodati.Ako bude bar 3000 onda smo moze se reci dobri navijaci.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 29 jul 2015, 08:40

pirlo10 je napisao/la:
BlueFamily je napisao/la:Svaka cast momak na postu,alal ti vjera,lijepo si napisao.Ali gledajmo malo sa druge strane.
Ako si upratio prije mozda mjesec dana je bila tema izgradnja Grbavice.Odavde svi sa foruma postadose donatori,dali bi platu za Želju.Par dana prije utakmice haos,dvije marke povecali kartu,i ti isti ispisaše 20 stranica foruma o tome.Ne kontam poentu,kome mlate?Kome bacaju suplje price,jesam li ja ili neko treci bitan na forumu pa da pises kako bi ovo kako bi ono,a na kraju zakukas ko da hljeba nemas.Reci kako jeste i kraj price.Sad bi opet svi bili volonteri,a svi znamo koliko se nas javi u volonterskim radovima kluba i grupe.Kome pisete ovo?Koga uvjeravate dragi moji forumasi,koga lazete?
I ja da se nadovezem na ovo mi se kao hvalimo imamo 1500 clanova dosad a jedan Hajduk je prodao 6000 pretplata za ovu sezonu( clanska i godisnja) pa ti sad vidi na kojem smo nivou , mene interesuje koliko cemo mi toga zajedno prodati.Ako bude bar 3000 onda smo moze se reci dobri navijaci.
@BlueFamily sva čast u pravu si milion %, najlakše je sjediti i pisati šta bi i kako bi trebalo, al kada trebamo da se dokažemo kakvi smo zapravo navijači tada nas nigdje nema, evo uzmimo članske za primjer, svi jedva čekaju a mršavih 1.500 do sada, .ebo te navijač kada čeka da mu dođe Arsenal kako bi izvadio člansku, a ja sam je recimo izvadio među prvih 50, prvi dan kada su se počele prodavati pred Balzan na Lavoru, nisam čekao ni Ferencvaroš ni Standard...

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 29 jul 2015, 09:02

Velahalve je napisao/la:
pirlo10 je napisao/la:
@BlueFamily sva čast u pravu si milion %, najlakše je sjediti i pisati šta bi i kako bi trebalo, al kada trebamo da se dokažemo kakvi smo zapravo navijači tada nas nigdje nema, evo uzmimo članske za primjer, svi jedva čekaju a mršavih 1.500 do sada, .ebo te navijač kada čeka da mu dođe Arsenal kako bi izvadio člansku, a ja sam je recimo izvadio među prvih 50, prvi dan kada su se počele prodavati pred Balzan na Lavoru, nisam čekao ni Ferencvaroš ni Standard...

Malo je 1500, do revansa sa standardom mora biti 2000, lozi me pitarcic jedan da oni imaju preko 5000 clanova, ne mogu da vjerujem da je to istina, a Hajduk je cudo, jbg citava Dalmacija navija za Hajduk.

Posto je sad vrijeme godisnjih odmora, raspusta, hajmo akciju napraviti da se salovi zeljeznicara slikaju po svim turistickim destinacijama.. ja cu aBd u septembru staviti sliku sa jedne zajebane destinacije ;)

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 29 jul 2015, 09:24

Velahalve je napisao/la:
pirlo10 je napisao/la:
I ja isto jos se nadao da cu biti medju prvih 10 medjutim bio sam tek 57.

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 29 jul 2015, 09:58

Koliko će biti naših navijača u Liježu?

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 29 jul 2015, 09:59

Seid Behram odlazi u Englesku u Reading .
Brkica

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 16 gostiju.