vec su ga postavili fol zamjenafks74 je napisao/la:sad kada hasančić uzme bodove u bijeljini i ovi ga postave za trenera

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vec su ga postavili fol zamjenafks74 je napisao/la:sad kada hasančić uzme bodove u bijeljini i ovi ga postave za trenera
On je bio raja!kenanbrajic je napisao/la:Nije mi bilo mrsko, mor'o sam:
Svlačionica FK Sarajevo, pred utakmicu sa Zrinjskim. Igrači su tu, ulazi trener:
Dženo: Zdra'o momci!
Svi: Zdra'o šefe (iz dubine se čuje „hi boss“ – to će biti Ikande)
Dženo: Eh, hajd' da skontamo, kako ćemo ovo danas odradit...
Radovac: A s kim mi danas igramo?
Stepanov (u nevjerici): Zrinjski
Puzigaća: Šefe, jesu li valjale sinoć one dvije...?
Dženo (osmijeh): kvalitetne
Radovac: Juče sam krečio kući
Dženo: Ibrak, jel otiš'o Cimi?
Ibrak: Jašta je...
Dženo: A u phi**u materinu...Ikande!
Ikande: yes boss!
Dženo: you...kako da kažem, play ball...kvalitetan pass...kontaš?
Ikande: yes, play ball...
Dženo: dobar je mali...Meša, malo kombinatorike...
Meša: Ali šefe, ja povrijeđen...
Dženo: Haj ba, ne rise, šta je to...možeš ba...
Radovac: U bijelo sam krečio, krepo sam
Dženo: Krste, Dulja....malo u napad, ono kvalitetan prodor, tražite Benku
Benko: yawohl!
Duljević prema Radovcu: Jel ono menta sinoć bila?
Radovac: Krečio ba, jupol
Stepanov se krsti u ćošku.
Barbarić sluša muziku, nije u toku.
Puzigaća (izlazi iz wc-a): Nije mi nešto ova nova Sarajevska...
Dženo: probaj Krombacher...
Delač šalje slike djevojci...treba mu konta da je u zijanu neđe.
Sudija zove da se izađe na teren.
Dženo: Eto sve smo skontali, kvalitetan pas, šansa, go...
mirzatele je napisao/la:Protiv Radnika
-----------------------------Pavlovic---------------------------------------
------Kadusic-------------Novakovic----------Balic-----------Bekic-----
-------------------Saric--------------------Mihojevic---------------------
------Hodzic-----------------Said------------------------------Duljevic--
----------------------------Ahmetovic-------------------------------------
Balic ima zute i ne moze igratmirzatele je napisao/la:Protiv Radnika
adem993 je napisao/la:Balic ima zute i ne moze igratmirzatele je napisao/la:Protiv Radnika
Pitanje je u kakvoj je formi i Ivetić, ali svakako da treba dobiti priliku lošiji od Almira trenutno ne može biti.f0rest1946 je napisao/la:I samo ivetic umjesto Almira momak je u ocajnoj formi..
Veladzica brate da pokaze manekenima kako se igrahilmo je napisao/la:Pitanje je u kakvoj je formi i Ivetić, ali svakako da treba dobiti priliku lošiji od Almira trenutno ne može biti.f0rest1946 je napisao/la:I samo ivetic umjesto Almira momak je u ocajnoj formi..
Edit: znači Mihojević na stopera a Radovac, naravno ako leđa budu dobra, jer iskreno ni Rustemović ne ulijeva mnogo nade, u vezu.
Iskren da budem ja bih gurnuo Blagojevića.
Mislim da je Said pokazao da je i sa jednom majstor. Pa on kad primi loptu, ne smije ga niko napast. Lopte dijeli ko na PESu...joker90 je napisao/la:Fino ovo izgleda protiv njih, pogotovo u zadnjih nekoliko tekmi. Valjda nekako izvucemo minimalnu pobjedu, ako bude Said igrao. Za onih 15-ak minuta je pokazao sta bi nam znacio na poziciji desetke i kolika je on klasa za ovu ligu.
Ne znam koji je gori od vas dvojice... Ledesma koji očekuje Djukica ili ovaj sto govori da Djukic ne valja jer nema trenutni angažman. Djukic 5 godina standardan u LaLigi i ledesma ga prizeljkuje, a ovaj ninja govori da nije dobar, e svašta pročitati ovdje.ledesma je napisao/la:Vauuu, zatečen sam tvojim razmišljanjem... Mourinho, Mourinho, neznalico velika, što si bio slobodan 6 mjeseci?fks74 je napisao/la:ako su tako dobri zašto su slobodni a Bajević i Antić jesu dobri ali mi za njh nemamo lovu trba nam školovan trener željan dokazivanja mlad ne mora biti baš nešto poznat previšeledesma je napisao/la:Nama treba trener starog kova! Koji ima ogromno iskustvo, i koji će znati da im podigne moral i protiv Krupe i protiv gurbeta..
I da posjeduje ogroman autoritet, kad ga vide da im se dlake na glavi dižu! Dušan Bajević, Radomir Antić, http://www.transfermarkt.de/miroslav-dj ... ainer/3778 , http://www.transfermarkt.de/zvonimir-so ... ainer/5440 , Aljoša Asanović
Eventualno od malđih Aleksandar Stanojević!
Ovo nama treba! A većina je slobodna!
A imamo za raskidanje ugovora i 20 bord direktora? Nek nam povećaju cijenu ulaznica za 2km, i nek taj dodatak od 2km ide treneru.
Ali ne paše, njima gromada od trenera, nego eto opet se spominje taj Mario Neta![]()
Ma sta radimo? Koliko je igraca akademija proizvela? Boli me kyrac sto osvajamo neke turnire, ako ne proizvodimo igrace. Proizvodnja igraca i njihovo ubacivanje u prvi tim je cilj akademije. Mi to ne radimo. Veladzic nije nista losiji od Cetkovica. Mihojevic nije nista losiji od Novakovica. Hadzic nije nista losiji od Amera Bekica, Heric nije nista losiji od Rustemovica. Zasto nema djece iz akademije u prvom timu? Sta to mi vec radimo objasni mi?Memara je napisao/la:Pa već radimo, prati malo akademiju.