FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

classic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la classic » 28 okt 2012, 12:31

JTS je napisao/la:Vi kao da ne znate, od tih 2000 ljudi na stadionu, 500 karti će biti prodano, ostalih 1500 džaba ušlo. Ja prvi ne bih platio kartu, nema šanse. Nisam lud dati 3 KM da gledam šabane koji ne mogu dva pasa sastavit' a onda imam još gratis nerviranje. Lijepi istok ili Batva, lijepo se vidi i džaba gledam tekmu.
Nije stvar u tome kakve ces igrace gledat, nego da ces tim parama pomoc Slobodi ;)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2012, 12:34

classic je napisao/la:
JTS je napisao/la:Vi kao da ne znate, od tih 2000 ljudi na stadionu, 500 karti će biti prodano, ostalih 1500 džaba ušlo. Ja prvi ne bih platio kartu, nema šanse. Nisam lud dati 3 KM da gledam šabane koji ne mogu dva pasa sastavit' a onda imam još gratis nerviranje. Lijepi istok ili Batva, lijepo se vidi i džaba gledam tekmu.
Nije stvar u tome kakve ces igrace gledat, nego da ces tim parama pomoc Slobodi ;)
Tako je, platiti kartu pa onda moze se i kuci!
Vrijeme:
http://www.yr.no/sted/Bosnia-Hercegovin ... _time.html
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 okt 2012, 12:35

classic je napisao/la:
E baš suprotno, te pare sigurno ne idu u Slobodinu kasu. Nego, lovu pokupe oni koji kradu. Opet ponavljam, od 2000 ljudi na stadionu, 500 karti će se prodat', ostalo ušlo besplatno. Da su barem te pare išle u Slobodinu kasu i da je svaki navijač morao platiti kartu, a ne ušao besplatno, bilo bi u Slobodinoj kasi para. Koliko toliko, ali bilo bi.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2012, 12:37

Nase je da platimo kartu!! Ja sam rekao da cu danas kupiti tri karte i vodim dvojicu komsija! Sve ostalo je suplja!
Vrijeme je da se pomaze, a mahalske price ostavljamo za sutra!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 okt 2012, 14:49

sloboda 3-0 gojkovic 2x memisevic
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 okt 2012, 15:09

Prva dva gola nisam vidio jer sam zakasnio na tekmu, mislio sam da je u 14:30 h, pa ovom prilkom je*em majku milosnu nesposobnim novinarima koji ne znaju kada je tekma. Prije 3 dana čitam u 14:00 h, a jučer piše da je u 14:30 h. Uglavnom, lagano imamo 3-0 ..treći gol jako lijep, Stana nabaci, a Memišević u padu glavom smješta loptu u mrežu. Valjda bude i 5-0 do kraja, nadam se.

Eto ga, 4-0 gotovo, odlično.

Idemo dalje.

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2012, 16:55

Moglo je komotno biti i vise, bar jos tri gola. Opet se fulaju 100% prilike. Smigi je fulao ono sto ne bi nena fulala!

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 28 okt 2012, 17:06

Smanjio je se zaostatak za bratstvom vitez ne racunam jer oni i ne zele da udju a imaju najbolju ekipu sto posto.Znaci mi ili bratstvo, sada je 5 bodova razlike.Sledeci mec je po meni najvazniji u ovoj polusezoni ,on ce prelomiti dosta toga ,ta utakmica ce nam dati odgovor da li ce se zima cekati u pripremi lova na primeru.Nadam se.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 okt 2012, 17:10

Danas odlicna utakmica pravo, Gojkovic fenomenalan, kako je momak samo borben, bice nesto od njega u buducnosti, sad u Cazin idemo kompletni i ako tu pobijedimo bice lakse docekati proljece uz neka pojacanja, al uglavnom vidi se da Denis dobro radi sa ekipom, svaka mu cast.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 28 okt 2012, 17:18

Ako to sve dodje kako treba na zimu ti treba 5 igraca kako bi bio ozbiljan konkurent.Nemoj da se zavaravamo iskra se raspala u ljudi gora situacija nego kod nas,sledecu utakmicu docekati spremno i pobjediti.Sloboda ima 4 do 5 igraca koji mogu igrati ostalo je ruta.Kazem sledeca je najbitnija ako nju dobijemo bice fantasticno .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2012, 17:44

Igrač utakmice: Renato Gojković, dva gola 17-godišnjaka, visokog 1,95 cm!

Renato Gojković je golobradi mladić koji je u četvrtom nastupu za prvi tim crveno-crnih postigao dva gola!

Renato Gojković je mladić rođen 10.09.1995. godine a svoje prve nogometne korake napravio je sa svega sedam godina. Renato trenutno pohađa treći razred Saobraćajne škole u Tuzli. Treneri koji su ga učili tajnama najvažnije sporedne stvari na svijetu su Kunosić, Crnkić, te Sadiković. Renato je jedno vrijeme proveo i u Interovom kampu gdje je nadograđivao svoje nogometno znanje.

U svom četvrtom nastupu za prvi tim FK Slobode, protiv Iskre iz Bugojna Renato je postigao dva izvrsna gola, te na taj način olakšao svom timu put do nove pobjede. Ukoliko ne poznajete Renata sigurno ste pomislili da se radi o talentovanom napadaču, ali varate se. Renato je stameniti defanzivac, mladić koji će svojim talentom, radom i igrama sigurno privući pažnju i najvećih evropskih klubova.

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 28 okt 2012, 17:51

Malo po malo Sloboda se vraca, ne zaostajete mnogo za Vitezom, a dosta je bodova jos u igri.

Drago mi je za tog vaseg Gojkovica, Sloboda je uvijek imala mali milion talenata. Sta je sa Babalom, nakon dobrog starta nista vise ne cujem o njemu.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 okt 2012, 17:53

Babala dobro igra samo sto bezveze kupi kartone pa je vise suspendovan nego na terenu.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 okt 2012, 17:54

EnesBesic je napisao/la:Malo po malo Sloboda se vraca, ne zaostajete mnogo za Vitezom, a dosta je bodova jos u igri.

Drago mi je za tog vaseg Gojkovica, Sloboda je uvijek imala mali milion talenata. Sta je sa Babalom, nakon dobrog starta nista vise ne cujem o njemu.
Dobar je Babala, uvijek najbolji na terenu uz Stanu. Zabio je protiv Jedinstva, prije toga i protiv Viteza. Sve ukupno, 3 gola ove sezone zabio.

NON MOLLARE MAI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 okt 2012, 18:02

Cestitke momcima na pobjedi..sad nam ide veoma vazan mec na strani bice dobro,sa obzirom da nam nakon gostovanja ide "laksi" mec kuci protiv Krajisnika.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 okt 2012, 18:04

nemojte da vas ova raspala iskra baca u neke euforije....i oni i jedinstvo su pobjedzeni na Tusnju...nasa snaga se ogleda u 6 gostujucih tekmi...e tu su vec rezultati porazavajuci...pet poraza bez postignutog gola...reko,samo da ne pocnemo furat da bi barcu dobili...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2012, 19:53

[youtube][/youtube]

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 28 okt 2012, 20:20

Svaka čast Reni danas, odličan ! :)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2012, 21:08

[youtube][/youtube]

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 okt 2012, 23:20

Probisvjet je napisao/la:[youtube][/youtube]

jel ko cuo ovog golmana Iskre sto galami na svoje igrace kaze da su picke ahahaha ...zao mi Iskre sto su u situaciji kakvoj smo i mi ebiga..ovo bi trebao da bude derbi ove lige, ali sta je tu je...ne mogu se brinut sad o njima jer ipak mi smo u jako teskoj situaciji, ali evo guramo nekako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.