Ne
U ceseni se igra taj mec sa Atalantom
A prije toga je utakmica sa Juve B.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne
Dalla Germania: Juve su Goretzka
Mislim da je ovo prva godina da nece biti utakmice sa Juve B.Andrej je napisao/la: ↑06 avg 2023, 10:09U ceseni se igra taj mec sa Atalantom
A prije toga je utakmica sa Juve B.
Zaista nestvarna situacija.Kao neko ko prati Juve od sredine 90ih mogu slobodno reci da ovaj klub ide u sunovrat ogromnom brzinom.Finansijski vise nisi ni u "C" razredu da bi dovodio neka velika imena, organizacijski plan nikakav ne postoji, trener je totalni lakrdijas koji propagira antifudbal koji vise ne prolazi ni u najnizim ligama, ove godine neces biti ni u Evropi itd itd. Dosta se faktora sa strane "navalilo na kosti" Juveu, ali Boga mi ni ljudi u klubu tu nisu bas bili najpametniji. Ako se sta skoro ne promijeni, ovako lose vodjenje kluba ce ostaviti dugorocne posljedice.Licno mi se i ne gledaju mnoge tekme vise.Nit imas sta da vidis, nit imas koga da vidis.Mediokritet u svom najfinijem obliku bez "svjetla na kraju tunela".Covjek sve predevera kad vidi da ima neki plan za izlazak iz ovog svega, ali ovdje ne da nema plana, vec su ljudi u klubu i zadovoljni i izgleda da ce tako biti sve dok im bukvalno ne padne "mrak na oci".Nema druge i s tim se treba pomiriti.
06/07 si u seriji b i ne mozes to ni sa cim porediti.Italia je napisao/la: ↑06 avg 2023, 18:13Ma pazi, suvislo je da se komentarise period koji se vjerovatno nije pratio. Malo je onih koji su redovno ispratili i prezivjeli postcalciopoli eru. Nije to bilo 2,3 godine vec od 2006/07. do 2011/12. Ima tu barem 5 godina losih rezultata![]()
Evo vidim i danas se formira trend "otrpacivanja" Juventusa uslijed slabijih rezultata, pa ce opet za 5-6 godina doci vanzemaljci koji su prespavali taj period i pricati kako i sta je tada bilo.
Voland je napisao/la: ↑07 avg 2023, 23:48PSG je našao napadača, tako da za njih otpada Dušan. Nadam se da će ova glasina oko razmjene za Lukakua biti samo to što i jest, glupost. Pomisao da je Juventus spreman dati 23-godišnjaka za 30-godišnjeg flopa, stvara jezu. Ne mogu da vjerujem da negdje drugo ne mogu namaknuti tih 40 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.