Ma hebo to, bolji je Celo strucnjak od njega, Kruno je marionetaKenChoo je napisao/la:http://www.vecernji.hr/nogomet/zahovic- ... om-1064754 Zanimljiv članak.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma hebo to, bolji je Celo strucnjak od njega, Kruno je marionetaKenChoo je napisao/la:http://www.vecernji.hr/nogomet/zahovic- ... om-1064754 Zanimljiv članak.
Evander je napisao/la:Ma hebo to, bolji je Celo strucnjak od njega, Kruno je marionetaKenChoo je napisao/la:http://www.vecernji.hr/nogomet/zahovic- ... om-1064754 Zanimljiv članak.
Pa i nije potrebno da budes Conte da skontas nasu tadasnju ekipu i trenera.arminarsenal je napisao/la:Covjeku je bila dovoljna jedna prijateljska utakmica da vidi da cemo ga popušiti,nakon ovoga navijam da nas Kurcic preuzme![]()
by Preporod je l'?joker90 je napisao/la:Zar nije postavio neko izjavu Jurcica od danas, da ne zeli doci, da bi mu to bio korak unazad?Naravno da bi bio najbolja opcija od ovih ponuđenih, vodio je ekipe koje su za nas svemirski brod, ali..
Danas je bilo na temi, a nadam se da je Preporod i da je Kruno jos u igri!Sabinho je napisao/la:by Preporod je l'?joker90 je napisao/la:Zar nije postavio neko izjavu Jurcica od danas, da ne zeli doci, da bi mu to bio korak unazad?Naravno da bi bio najbolja opcija od ovih ponuđenih, vodio je ekipe koje su za nas svemirski brod, ali..
Sabinho je napisao/la: Pa i nije potrebno da budes Conte da skontas nasu tadasnju ekipu i trenera.![]()
Svakom je normalnom smijesno.Evander je napisao/la:Iskreno sumnjam da mi Jurcica uopste zanimamo i ne vjerujem da ce doci. Ali smijesno mi je omalovazavanje covjeka koji je svemirski brod za sve nase trenere u ligi.
Od ovih koji se pominju, ja bih i Jovicem bio zadovoljan.
Padam pod pritiskom..miden je napisao/la:Legenda u svakom smislu te rijeci.FrancescoTotti je napisao/la: E ovo ja zovem avatarom!![]()
Ugledaj sse kenco
Ali kako ga Kenco navuce za avatar, pošteno sam se ismijao
Jelde ovo benjamin pjeva u pozadini, moze li se gdje naci ta pjesma gdje on pjeva, za sampione za bordo boju, u mp3 formatu, bilo kako da imam je za autaf0rest1946 je napisao/la:
Treba biti ponosan na ovo!
Svako ko je gledao pripremne utakmice u Antaliji za vrijeme Jesica i u Sloveniji za vrijeme Hurtica vidio je ono što je vidio i Kruno Jurcic. Naivna ekipa koja loše stoji na terenu, koja ispada kod svakog prekida igre i prima golove. U napadu bez ideje bez kvalitetnog veznog igrača tzv.fantaziste koji bi stvorio višak igrača na sredini terena i stvorio šansu za napadače. Tuga je da je to vidio svaki navijač ali ne i struka i Uprava.Dovodjenje igrača kojim je istekao ugovor , koji nisu skupi rezultira i mjestom na tabeli i igrama koje se pokazuju.Ako je izbor novog trenera Janjos, to je dokaz da su ambicije kluba 5-6 mjesto jer i Cala i Hurtic su treneri za taj domet.Sabinho je napisao/la:Pa i nije potrebno da budes Conte da skontas nasu tadasnju ekipu i trenera.arminarsenal je napisao/la:Covjeku je bila dovoljna jedna prijateljska utakmica da vidi da cemo ga popušiti,nakon ovoga navijam da nas Kurcic preuzme![]()
Isto tako i sad na zadnjoj tekmi, ja @jokeru govorim kad je sudija odsvirao kraj prvog poluvremena da ide izmjena Radovac - Amer Bekic odmah na poluvremenu... Kad neko izgubi kompas, nije ga tesko prokontati.