BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Pa i prošle sezone se moglo zaključiti, kada se pogleda vaš kadar da vam ekipa igra ispod svakog nivoa. Faktički ekipa sada ono pruža, što treba pružati i što se od nje očekuje. Ovo je ono realno. Bar otprilike. Ono što je dodatni plus, da sve izgleda impresivno je to što je sada Kagawa opet onaj stari, on je opet TOP. Gundogan je vratio skroz spremu i sigurnost pa i on pokazuje sav svoj tehnički potencijal. A Tuchel iz nekih izvlači i malo više, zbog novih taktičkih ideja, a i samim tim što novi trener donosi pozitivni šok. Jednostavno ekipi je trebala promjena. A Tuchel je još i donio brojne taktičke inovacije...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ponudili smo za Yarmolenka 12.milki..naravno nije prihvaceno nebi ni ja.
Pa kakvi se flopovi prodavaju i kupuju za troduplu cjenu..Yarmolenko vrijedi svaki euro od tih 24.milona koliko traze.
Ali Watzke..nebi bio Watzke da uvjek ne zasere..platili su onog zabara..pokretnog..nepokretnog Immobile skoro 20.milki...i svi smo vidjeli kako se zavrsilo.
A Yarmolenko je doctor za zabara..sto se tice nogometa...

Pa kakvi se flopovi prodavaju i kupuju za troduplu cjenu..Yarmolenko vrijedi svaki euro od tih 24.milona koliko traze.
Ali Watzke..nebi bio Watzke da uvjek ne zasere..platili su onog zabara..pokretnog..nepokretnog Immobile skoro 20.milki...i svi smo vidjeli kako se zavrsilo.
A Yarmolenko je doctor za zabara..sto se tice nogometa...

Interesantno da niko ne spomene Reusovu kriminalnu igru danas...bas nista nije pokazao vise je smetao nego sto je doprinosio!!
-
- Kontakt:
Nije mi nimalo krivo za Ukrajinca. Izuzev Ševe svi razvikani Ukrajinci (kao i drugi ex-SSSR igrači) su u Europi završavali kao manji ili veći flopovi. Rebrov je svojevremeno u Dynamu bio zvijer, a onda u Tottenhamu skroz krahirao.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Mozel ovo oko Yarmolenka i Co. u topicu vezan za transfere. Hvala.
Inace juce smo presli Stutgart na vjecitoj BL-ljestvici (ukupno osvojenih bodova).

Inace juce smo presli Stutgart na vjecitoj BL-ljestvici (ukupno osvojenih bodova).

Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- Desperado09
- Kontakt:
Slabo skroz...

Desperado09 je napisao/la:Slabo skroz...![]()

Ovo stvarno izgleda premocno , nikad prije nismo imali ovako sirok i kvalitetan roster.
Pa hebote ove rezerve.. samo im dodati Weidi-a bi komotno mogle izboriti ligu evrope.
Znaci ovih prvih 11 startera jednostavno po kvaliteti..po cjeni na sportskom trzistu. ma po svemu jos je tu i babo Tuchel MORAJU izboriti direktno ucesce u ligu prvaka naredne sezone.

Pa hebote ove rezerve.. samo im dodati Weidi-a bi komotno mogle izboriti ligu evrope.
Znaci ovih prvih 11 startera jednostavno po kvaliteti..po cjeni na sportskom trzistu. ma po svemu jos je tu i babo Tuchel MORAJU izboriti direktno ucesce u ligu prvaka naredne sezone.

Sretno sa Adom, moci ce dosta toga nauciti u BD.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Mislim da ste uboli sa Adom Januzajom, da ce on ove sezone biti strasan u Dortmund 

FC Bayern !!!!!
-
- Kontakt:
Borussia Dortmund verliert eine Identifikationsfigur: Jakub Blaszczykowski wechselt auf Leihbasis zum AC Florenz. Das teilte der BVB am Montagabend mit. Der Pole spielte in den Planungen von BVB-Trainer Thomas Tuchel keine Rolle mehr und will sich jetzt in der Serie A für die Nationalmannschaft empfehlen - obwohl es sogar ein Angebot aus direkter Umgebung gab.
Laut übereinstimmenden Informationen dieser Redaktion und polnischer Medien sollen die Florentiner eine Kaufoption besitzen. „Kuba ist nicht nur ein toller Fußballer, sondern auch ein wunderbarer Mensch. Für ihn ist es wichtig, im Vorfeld der EM 2016 viel Spielpraxis zu sammeln. Wir wünschen ihm für seine sportliche Zukunft in Florenz alles Gute und werden seine Auftritte genau verfolgen", erklärte Michael Zorn in einer Pressemitteilung.
Und weiter: "Kuba hat sich um den BVB verdient gemacht, große Erfolge mit unserem Klub gefeiert und wird für immer ein Teil der BVB-Familie bleiben." Wohl auch deswegen habe er ein Angebot vom FC Schalke 04 abgelehnt, das er - wie Kuba auf seiner Homepage mitteilen lässt - erhalten habe. "Schalke wollte unbedingt, aber aus Respekt für die Fans des BVB habe ich diese Möglichkeit nicht in Betracht gezogen. Ich glaube immer noch daran, dass es im Fußball und im Leben um mehr geht als nur Geld", wird Kuba dort zitiert.
Legenda.

Laut übereinstimmenden Informationen dieser Redaktion und polnischer Medien sollen die Florentiner eine Kaufoption besitzen. „Kuba ist nicht nur ein toller Fußballer, sondern auch ein wunderbarer Mensch. Für ihn ist es wichtig, im Vorfeld der EM 2016 viel Spielpraxis zu sammeln. Wir wünschen ihm für seine sportliche Zukunft in Florenz alles Gute und werden seine Auftritte genau verfolgen", erklärte Michael Zorn in einer Pressemitteilung.
Und weiter: "Kuba hat sich um den BVB verdient gemacht, große Erfolge mit unserem Klub gefeiert und wird für immer ein Teil der BVB-Familie bleiben." Wohl auch deswegen habe er ein Angebot vom FC Schalke 04 abgelehnt, das er - wie Kuba auf seiner Homepage mitteilen lässt - erhalten habe. "Schalke wollte unbedingt, aber aus Respekt für die Fans des BVB habe ich diese Möglichkeit nicht in Betracht gezogen. Ich glaube immer noch daran, dass es im Fußball und im Leben um mehr geht als nur Geld", wird Kuba dort zitiert.
Legenda.

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kuba je davno pokazao da je tata sto se tice privrzenosti klubu. Kuba je pravi Borusse
Samo sto mi takve pocesto sutnemo

Samo sto mi takve pocesto sutnemo

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nebih, cak sam i govorio da ga treba poslat na posudbu. Cak sta vise prije bi njega prodao nego Kubu ili Kamplaadnan24 je napisao/la:Desperado09 je napisao/la:Slabo skroz...![]()
Ne znam stvarno sta vise traziti...cak ovdje nema ni Leitnera kojeg bi Lokos vjerovatno oplakao da je otisao

Kuba hvala za sve i sretno!

Kakav amaterizam u Galatasarayu
Steta za Kevina kojem je karijera svakako u velikom padu...nadam se da ce uspjeti vratiti formu u sto skorije vrijeme.
Zbog Kube ce se definitivno pratiti Fiorentina...samo da ne bude vise povreda i da dobije pravu priliku.
Malo gledam termine sljedecih utakmica i definitivno je najpozitivnija stvar oko europske lige to sto ce Europsort prenositi sve nase utakmice Bundeslige.Mislim da u narednih 9 kola samo u narednom nece biti prijenosa

Zbog Kube ce se definitivno pratiti Fiorentina...samo da ne bude vise povreda i da dobije pravu priliku.
Malo gledam termine sljedecih utakmica i definitivno je najpozitivnija stvar oko europske lige to sto ce Europsort prenositi sve nase utakmice Bundeslige.Mislim da u narednih 9 kola samo u narednom nece biti prijenosa

I meni ovo igranje nedeljom godi. Rahat na sky odgledat bez da kenjaju o drugim klubovima i tekmama. 2,3 sahata samo BVBadnan24 je napisao/la: Malo gledam termine sljedecih utakmica i definitivno je najpozitivnija stvar oko europske lige to sto ce Europsort prenositi sve nase utakmice Bundeslige. Mislim da u narednih 9 kola samo u narednom nece biti prijenosa

SRETNO KEV', I HVALA.

Dortmunder Jung, Dortmunder Jung, Wir sind alle Dortmunder Jung.

Izgleda da dolazak Ade Januzaja nije bas ono sto neki kazu bas u zadnji momenat i daj sta das.
Vec se uveliko spominje da bi na ljeto iduce godine Reus mogao put Manchestera u United.
Navodno bi United ostavio nama Adu i iskesirao jos dodatnih 68.milki.
Nasi traze 80.milki i tek se onda moze poceti pregovarati.
Sve u svemu bice burno u narednom ljetnom prelaznom roku.

Vec se uveliko spominje da bi na ljeto iduce godine Reus mogao put Manchestera u United.
Navodno bi United ostavio nama Adu i iskesirao jos dodatnih 68.milki.
Nasi traze 80.milki i tek se onda moze poceti pregovarati.
Sve u svemu bice burno u narednom ljetnom prelaznom roku.

jedini klub zbog kojeg bi Marco napustio Dortmund je BArcelona, mislim da je to njegov slijedeći klub a moguće da to bude već na zimu
- Desperado09
- Kontakt:
BVB registrovao igrače za EL. Izmedju ostalih tu su i nova lica Park i Januzaj, te Stenzel, Passlack, Saurland i (ne)ocekivano Leitner. Mozda su se za njega otvorila vrata odlaskom nekolicine igrača koji igraju na njemu srodnim pozicijama.
Reus ostaje do kraja karijere u BVBu. Msm da su sve dileme riješene novim ugovorom.
Reus ostaje do kraja karijere u BVBu. Msm da su sve dileme riješene novim ugovorom.
Mi o Reusu... a Reus povrjedjen pauzirat ce obe tekme.
Povreda koju je popusio protiv Herte...hebote pa izgleda ima staklene noge..vazda povrjedjen.
Lik ne moze sastaviti 3 postene tekme.
Sad jos vise dobiva na znacaju moj post u vezi njegovog , prelazka u United.
Ma prodati staklenog i dici veliku lovu..kad imas lovu onda mozes da biras koga ces kupiti.
To je moje misljenje..vjerovatno ce biti onih koji ce se sloziti , a i onih koji nece.

Povreda koju je popusio protiv Herte...hebote pa izgleda ima staklene noge..vazda povrjedjen.
Lik ne moze sastaviti 3 postene tekme.
Sad jos vise dobiva na znacaju moj post u vezi njegovog , prelazka u United.
Ma prodati staklenog i dici veliku lovu..kad imas lovu onda mozes da biras koga ces kupiti.
To je moje misljenje..vjerovatno ce biti onih koji ce se sloziti , a i onih koji nece.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.