Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Nisu prešli centra evo već 40 minuta, al bukvalno.
Fali im dosta Haler, a pogotovo Rebić...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Dva različita nivoa, ovaj Čelzijev i Frankfurtov. Dobar je ovo rezultat za Orlove.
-
- Kontakt:
S Halleron i Rebićen opušteno bez pritiska u London u i sve je moguće.
realno ovaj franfurt bi i u bl bio u sredini tabele da nemaju vrhunskog trenera... chelsea je otprilike 2 nivoa iznad i sanse eintrachta da prodze su oko 5 posto...realno trebalo je biti 6 2 za chelsea.... istina je da su frankfurt bio ostecen kod chelsejevog gola jer je prije kornera bio faul nad hasebeom...ali fakat nisam mislio da je ovolika razlika u kvaliteti...pa jedan ruben loftus cheek izgleda kao iniesta iz najboljih pored frankfurtovih igraca...milion panicnih intervencija, losih dodavanja , gresaka pri stopanju lopte pa jbt ovo adolfu treba spomenik dignut kad je sa ovako limitiranom ekipom dosao do polufinala i kako stvari stoje izborit ce i lp...ni u jednom momentu eintracht nije uspostavio kontrolu nad sredinom terena...chelsijevi igraci su bukvalno uvijek 2 koraka izspred, skoro sve 50 50 duele su dobili... sebastian rode
...ja fakat nemogu da vjerujem da on nije mogao meda u doofmundu

Ono što sam vidio od Eintrachta u drugom pol je u rangu ekipe iz regionalne lige, milion pogrešnih pasova, beskrajno ispucavanje lopte ma ništa pozitivno osim gola nisu uradili.Imali su i dosta sreće al' mislim da su u ovu utakmicu ušli sa previše respekta kao da su igrali u nekom grču.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prvih pola sata utakmice je Eintracht odigrao sjajno, stiskali su Chelsea, imali par izglednih šansi i nakon sjajne akcije zabili gol. Zadnjih 15 prvog poluvremena Chelsea preuzima terensku dominaciju i tako je potrajalo do kraja (drugo poluvrijeme sam s prekidima gledao). Tako da večeras samo pola sata jako dobro od Eintrachta, ostalo rasulo, ali iskoprcali su solidan rezultat. Chelsea favorit (i pred sami duel je bio), ali Eintracht s Rebićem i moguće i Hallerom, koji gore malo mogu više zabaviti protivničku odbranu i malo duže u napadu zadržati loptu ima nekakve šanse.Saurman je napisao/la:Ono što sam vidio od Eintrachta u drugom pol je u rangu ekipe iz regionalne lige, milion pogrešnih pasova, beskrajno ispucavanje lopte ma ništa pozitivno osim gola nisu uradili.Imali su i dosta sreće al' mislim da su u ovu utakmicu ušli sa previše respekta kao da su igrali u nekom grču.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prvih pola sata i posljednjih 10-ak minuta, atomski fudbal
Igra izmedju ta dva perioda se moze gledati i na nacin da je sa druge strane bio Celzi, koji je ipak nivo vise...
Tako da je sinocnji Frankfurtov nastup za mene bio zadovoljavajuci

Igra izmedju ta dva perioda se moze gledati i na nacin da je sa druge strane bio Celzi, koji je ipak nivo vise...
Tako da je sinocnji Frankfurtov nastup za mene bio zadovoljavajuci

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Razlika u klasi Eintrachta i Chelsea je prevelika i objektivno je ovo gotovo.
Pajdo da su igrali Rebic i Haller to bi bilo komplet drugacije i Frankfurt bi glat dobio jer bez njih nema ni igre ni adekvatne zamjeneledar je napisao/la:Razlika u klasi Eintrachta i Chelsea je prevelika i objektivno je ovo gotovo.
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
A da je igrao Higuain umjesto Girouda moglo je bit pešest razlike. Što bi bilo kad bi bilo nećemo znat, no u svakom slučaju je Frankfurt odlično predstavljao bundes u evropi.600 je napisao/la:Pajdo da su igrali Rebic i Haller to bi bilo komplet drugacije i Frankfurt bi glat dobio jer bez njih nema ni igre ni adekvatne zamjeneledar je napisao/la:Razlika u klasi Eintrachta i Chelsea je prevelika i objektivno je ovo gotovo.
Franfkurt cijele sezone igra preko realnih mogućnost, još ih evidentnno umro stigao + povrede nekih igrača.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ma prolaze ovo glatko, šta vam je. 3 gola u gostima ih vode dalje. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Imaju kvalitet jer ne bi bili tu gdje jesu, možeš igrati par utakmica "preko realnih mogućnosti" al' ne i cijelu sezonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Imaju kvalitet, ali su im sinoc falila 2 od 4 najvaznijih igraca!
Jos pri tome su jako umorni, jer nemaju sirinu kadra..
Jos pri tome su jako umorni, jer nemaju sirinu kadra..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Rebić će biti na raspolaganju dok je Haller vjerovatno out za ovu sezonu.
Ovo od sinoć ne čudi i rezultat je fenomenalan obzirom na prikazano... Cijelu sezonu igraju u jakom ritmu i uz minimalne rotacije, tako da su morali ispuhati jednom. Mene su lično iznenadili koliko su dugo uspjeli održati visok ritam i odlične rezultate. Tu svakako većina zasluga ide Adolfu.
Kostić, Trapp, Rode, Hinterreger. Sve su to ključni igrači ali i posuđeni, i bit će zanimljivo koga od njih će uspjeti otkupiti. Svih vjerovatno neće moći jer nemaju mogućnosti, osim ako s druge strane ne prodaju Hallera, Rebića ili Jovića...
Meni je recimo Haller kod njih najzanimljiviji i sigurno će biti vruća roba ovoga ljeta, podsjeća me na Benzemu kao profil igrača,
Ovo od sinoć ne čudi i rezultat je fenomenalan obzirom na prikazano... Cijelu sezonu igraju u jakom ritmu i uz minimalne rotacije, tako da su morali ispuhati jednom. Mene su lično iznenadili koliko su dugo uspjeli održati visok ritam i odlične rezultate. Tu svakako većina zasluga ide Adolfu.
Kostić, Trapp, Rode, Hinterreger. Sve su to ključni igrači ali i posuđeni, i bit će zanimljivo koga od njih će uspjeti otkupiti. Svih vjerovatno neće moći jer nemaju mogućnosti, osim ako s druge strane ne prodaju Hallera, Rebića ili Jovića...
Meni je recimo Haller kod njih najzanimljiviji i sigurno će biti vruća roba ovoga ljeta, podsjeća me na Benzemu kao profil igrača,
Agieren statt reagieren
ma oni su masan kes zaradili ove godine u el prije svega zbog toga sto su svaku tekmu rasprodali plus tv prava itd i samo s tim kesom moci ce da otkupe sve 4icu... sljedece godine igraju minimalno grupnu fazu el tako da im nebi smi0 biti problem istresti nekih 40tak milki dodatnih za pojacanja plus sta god zarade od prodaje igraca... recimo ako prodaju kostica za 40 a kupe agustinsona iz werdera za 15 eto dodatnih 25 milki a razlika u kvaliteti je slicna... po bundesu ima pun racku igraca koje mogu dovesti za 15-20 milki a bili bi im pojacanja tj bolji su od ovog sto sada imaju...philip,wolf,arnold,augustinson,s.sane, baumgartl,braca bender, ili recimo fassnacht in young boysa, berghuis is feynorda, schoene iz ajaxa....Pale_Companion je napisao/la:Rebić će biti na raspolaganju dok je Haller vjerovatno out za ovu sezonu.
bice privlacni mnogim igracima zbog navijaca a i zbog grada jer frankfurt je velegrad nad velegradima...
a drugu tekmu ja bih krenuo sa 343 sistemom , kostic i rebic na krilima a willems na lijevom beku...352 sistem gusi igru po meni...
Sad fino u drugom poluvremenu natrpati ovu prevaru od ekipe i prevaru od trenera.
Zdena04 je napisao/la:Sad fino u drugom poluvremenu natrpati ovu prevaru od ekipe i prevaru od trenera.

41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.