NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 15 mar 2014, 17:21

e sad valja vratit olimpicu za pobjedu na otoci,tako da nam se pise crno i sledecu utakmicu :(
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 mar 2014, 19:12

ma to se odavno zna sta se dole radi.dovode se sto vise igraca i onda neko od toga ima koristi.pa onda po tribinama sjede pupovci spasojevici zuhrici ,nadam se da ce se ovome stati u kraj jednom .koji ce nam vrag 5 viska igraca plus nasa djeca mogli su da su htjeli dovesti 2 dobra i ostalo popuniti sa nasim igracima.

ja se samo nadam da celni ljudi znaju skim rade i da ovo sve nece uticati da zvijezda ispadne iz lige
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 mar 2014, 20:52

neznam kakva poplava nabaci ovog bajalicu vazd aigrao po prvoj ligi rs mescini

Nova sezona nova nafaka

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 15 mar 2014, 21:26

uopste nismo igrali toliko lose cak sta vise bili smo ravnopravan protivnik samo sto je Čelik svoje prilike iskoristio a mi svoje nismo
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 mar 2014, 09:08

Dakle,tek do Veleza u aprilu bodova neće biti ,ali i tada zbog nekih poznatih razloga.Pisu,ravnopravan protivnik smo bili :lol: Čeliku,jos napisite i bolji od Čelika :( .....rezultat govori....al polako,odavno je kako drugi hoće ;)

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 16 mar 2014, 10:09

vatreni je napisao/la:Dakle,tek do Veleza u aprilu bodova neće biti ,ali i tada zbog nekih poznatih razloga.Pisu,ravnopravan protivnik smo bili :lol: Čeliku,jos napisite i bolji od Čelika :( .....rezultat govori....al polako,odavno je kako drugi hoće ;)
pises ciste gluposti bili smo ravnopravan protivnik imali smo solidne prilike ali falila je realizacija i to ce ti potvrdit svako ko je jucer gledao utakmicu. falinam taj Jugović a ako je istina da je otisao onda nam je potreban napadac ili Vilu forsirat od pocetka, Radivojević jucer odigrao odlicnu utakmicu, Mirković pokazao da je bolji golman od onog Stijakovića, Spasojević jako los takodje i Bajalica ostali su manje vise odigrali dobro samo je eto odbrana poklekla

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 16 mar 2014, 11:50

haj' nemoj matere ti! nema običaj da se petljam u razmišljanja i repliciram u situacijama, al' ovo zaista zahtjeva da se odgovori.

uopće niste bili ravnopravni. problem je jučer bio što je Čelik u prvom poluvremenu bio loš, a vi ste opet bili još duplo gori. Čelik da je zabio sve, bilo bi bar još dva puta ovoliko golova u vašoj mreži. i ovaj što ste zabili, bio je na kraju kad su se naši igrači već šetkali po terenu čekajući kraj. ja da sam trener Čelika svakom bi igraču bar po 100KM od plate odbio zbog onog gola. totalna nonšalancija. što je najgore niste prvi koji ste nam dali počasni pogodak na samom kraju. dali su ga i Rudar i Mladost, doduše na 4:0. i još jednu priliku iz koje ste možda mogli nešto uraditi.

neću da kažem da je Čelik vrhunska ekipa, loši smo realno, ali vi ste dobrano bili gori od nas jučer. jedini što vam jr vrijedio jučer Radivojević. ko vam dovede onog Akiyoshia? ima boljih u prvoj ligi Federacije sigurno..
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

redwhite

Post Postao/la redwhite » 16 mar 2014, 14:36

Ljudima kojima je zanimanje procjena kvaliteta igraca treba po vise utakmica prije nego daju sud o pojedinom igracu,na ovom forumu vama strucnjacima ne treba vise od 15 min da napisete dosta toga.
Fudbal u BiH je i dobar ko ga sve gleda i komentarise(ne mislim samo na ovih posljednjih par postova)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 mar 2014, 17:00

3 odigrana kola i 10 primljenih golova.tufek bi se trebao zapitati kakav je strucnjak.otici na dva gosttovanja i primiti 9 golova velika je sramota.po meni imamo solidan igracki kadar osim beka zulica i neznam sta je razlog da ljudi na nama popravljaju gol razliku. neznam brate tufek znas li ti igrati na rezultat znas li zatvorit utakmicu igrati yebeni bunker ili nestoi slicno.znamo da ti mustafa kroji tim ali daj se bar potrudi da se ne sramotimo po bosanskim gradovima.zvijezda je uvijek ostavljala lijep dojam gdje god je igrala.dobijali smo uvijek pohvale za fer i korektnu igru za kvalitetmo odigrane utakmice nismo se blamirali kao sada .

popricaj malo sa tim igracima pred utakmicu sa olimpicom i probajte bar ostaviti srce na terenu. ako nemas ekipu za nadigravanje odsad na gostovanjima igraj klasicni bunker sa jednim isturenim i valjda neces gubiti po 5-6 golova razlike

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 mar 2014, 17:15

astra1922 je napisao/la:3 odigrana kola i 10 primljenih golova.tufek bi se trebao zapitati kakav je strucnjak.otici na dva gosttovanja i primiti 9 golova velika je sramota.po meni imamo solidan igracki kadar osim beka zulica i neznam sta je razlog da ljudi na nama popravljaju gol razliku. neznam brate tufek znas li ti igrati na rezultat znas li zatvorit utakmicu igrati yebeni bunker ili nestoi slicno.znamo da ti mustafa kroji tim ali daj se bar potrudi da se ne sramotimo po bosanskim gradovima.zvijezda je uvijek ostavljala lijep dojam gdje god je igrala.dobijali smo uvijek pohvale za fer i korektnu igru za kvalitetmo odigrane utakmice nismo se blamirali kao sada .

popricaj malo sa tim igracima pred utakmicu sa olimpicom i probajte bar ostaviti srce na terenu. ako nemas ekipu za nadigravanje odsad na gostovanjima igraj klasicni bunker sa jednim isturenim i valjda neces gubiti po 5-6 golova razlike
Ja kako se sjecam on je od samog pocetka najavljivo napadacku i otvorenu igru, tako da nam se crno pise u buducnosti

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 16 mar 2014, 18:14

Prijateljska utakmica protiv selekcije Obale Slonovače 30. maja u Sent Luisu, ipak neće biti prva na pripremama nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine pred Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Sedam dana nakon okupljanja u Sarajevu, koje je zakazano za 15. maj, “Zmajevi” će u Gradačcu odigrati lakši pripremni susret. Protivnik bi 22. maja trebala biti neka kombinovana selekcija, ali za sada nije definisano koja. Prema informacijama iz naše kuće fudbala, to bi mogla biti selekcija Premijer lige BiH.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 mar 2014, 22:18

nevjerovatno losi rezultati juniora zvijezde.ja sam vjerovao da ova ekipa moze biti bar medu 5 ekipa u vrhu a ona medu 5 od pozadi.dedic mesanovic isanovic bijelic jasarevic colic to su momci koji su i sa prvim timom prosli pripreme a ovako losi rezultati.

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 17 mar 2014, 09:21

astra1922 je napisao/la:nevjerovatno losi rezultati juniora zvijezde.ja sam vjerovao da ova ekipa moze biti bar medu 5 ekipa u vrhu a ona medu 5 od pozadi.dedic mesanovic isanovic bijelic jasarevic colic to su momci koji su i sa prvim timom prosli pripreme a ovako losi rezultati.
To su posljedice loseg rada u posljednjih 10-15 godina.Vjerovatno zbog malog funda igraca u omladinskim selekcijama nema mogucnosti pravljenja kvalitetne i pravedne selekcije,pa onda cudi kada veci dio igraca iz juniorskog tima koji trenutno trenira sa prvim timom nemoze da se ravnopravno nosi sa svojim vrsnjacima.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 mar 2014, 11:58

astra1922 je napisao/la:3 odigrana kola i 10 primljenih golova.tufek bi se trebao zapitati kakav je strucnjak.otici na dva gosttovanja i primiti 9 golova velika je sramota.po meni imamo solidan igracki kadar osim beka zulica i neznam sta je razlog da ljudi na nama popravljaju gol razliku. neznam brate tufek znas li ti igrati na rezultat znas li zatvorit utakmicu igrati yebeni bunker ili nestoi slicno.znamo da ti mustafa kroji tim ali daj se bar potrudi da se ne sramotimo po bosanskim gradovima.zvijezda je uvijek ostavljala lijep dojam gdje god je igrala.dobijali smo uvijek pohvale za fer i korektnu igru za kvalitetmo odigrane utakmice nismo se blamirali kao sada .

ovo sto Zvijezda ima je daleko od solidnog igrackog kadra, Zvijezda nikad slabija nije bila, ali i ova ekipa bi trebala moci dobiti dvije utakmice do kraja, i tako osigurati opstanak, a to je najvaznije ;)

a koliko god Olimpic igrao lose, tesko Zvijezda moze izvuci i remi, pogotovo jer Ordagic nece sigurno igrati, maksumic je isto povrijeđen i pitanje je hoce li i on biti spreman...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 17 mar 2014, 19:41

crvenobijeli je napisao/la:e sad valja vratit olimpicu za pobjedu na otoci,tako da nam se pise crno i sledecu utakmicu :(
OLIMPIC dolazi da pobjedi.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 mar 2014, 19:45

pabizo je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:e sad valja vratit olimpicu za pobjedu na otoci,tako da nam se pise crno i sledecu utakmicu :(
svjesni smo toga pabizo nisi nam rekao nista novo.u subotu svi na kladari stavljamo 2 i molimo boga da profulamo

Nova sezona nova nafaka

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 17 mar 2014, 20:36

astra1922 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
svjesni smo toga pabizo nisi nam rekao nista novo.u subotu svi na kladari stavljamo 2 i molimo boga da profulamo
ja cu vala 1 :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 mar 2014, 21:19

Ako bude i potvrđeno iz saveza da će A repka 22.5. odigrati ,mislim da bi trebalo postaviti i neke montažne tribine iza golova kako bi,prema najavama,moglo između 7-10.000 biti gledatelja.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 17 mar 2014, 21:38

vatreni je napisao/la:Ako bude i potvrđeno iz saveza da će A repka 22.5. odigrati ,mislim da bi trebalo postaviti i neke montažne tribine iza golova kako bi,prema najavama,moglo između 7-10.000 biti gledatelja.
Ako je klubu skupo kupiti montazne tribine, trebali bi privremeno iznajmiti montazne tribine, i onako ce zaraditi velikr novce od prodaje ulaznica.Ovakva bi bila idealna iza oba gola,da bude u ravni sa onim brdom iza gola i identicna takva iza gola od sume.
slika

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 mar 2014, 10:48

astra1922 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Mislim da je najbolje odigrat 2-2 jer se nadam da vam zavucemo gol još u prvom delu tekme jer imate jako lijep teren a to našim nogometašima odgovara za naš system igre TIKA-TAKA,,,,,,,,

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.