Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Vlahovic and Chiesa both want to stay at Juventus.
[@GiovaAlbanese] #Juventus
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Chiesa i Lukaku!! Prvenstvo osigurano. Ono od Vlahovića je autogol golmana!!
Kamo srece da prodaju Vlahovica i dovedu bilo kakav backup. Cak i varijanta da se pojacaju drugi dijelovi terena, a da Kean bude opcija nije lose, ali tesko da Juve moze privuci iole kvalitetnog igraca danas.
Dusan je igrao ovu sezonu gdje je imperativ rezultata i pritisak bio relativno opusten. Ova nova sezona je jos opustenija gdje nece biti aposlutno nikakvog pritiska na igracima da moraju isporuciti titulu. Ako i tad flopuje kao ove sezone, ni dunav ga nece moci oprati.
Dusan je igrao ovu sezonu gdje je imperativ rezultata i pritisak bio relativno opusten. Ova nova sezona je jos opustenija gdje nece biti aposlutno nikakvog pritiska na igracima da moraju isporuciti titulu. Ako i tad flopuje kao ove sezone, ni dunav ga nece moci oprati.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Juventinisimo
- Kontakt:
Max nas uvodi u CL, 4 mjesto normala..produzenje ugovora sa Juna 2025 do Juna 2029...GIBRA and CO. se isjekose...
Nego, sta mai?...Ja najavi slab mercato ovog ljeta...svi prodaju, malo kupovine, sve nesto FREE...jedino Milan malo jaci na tom polju...zahvaljujuci Tonaliju..Inter je trenutno 80m u plusu, ali od straha ne usude se nista kupiti a da valja...
Ovoga Pinamontija sto obrcu, okrecu zadnjih pet godina...treba im spustiti kapu do poda, nista sumnjivo, milioni su u pitanju...
Nas bi UEFA radi ovoga barem pet godina izbacila..o FIGCu ne treba ni pricati, oni su posteni, sve vide i znaju..
Sta ces, ovi jos nisu priznali da je Pinamonti malo njihov, malo tudji igrac..a transfermarkt ni mukajet..

Nego, sta mai?...Ja najavi slab mercato ovog ljeta...svi prodaju, malo kupovine, sve nesto FREE...jedino Milan malo jaci na tom polju...zahvaljujuci Tonaliju..Inter je trenutno 80m u plusu, ali od straha ne usude se nista kupiti a da valja...

Ovoga Pinamontija sto obrcu, okrecu zadnjih pet godina...treba im spustiti kapu do poda, nista sumnjivo, milioni su u pitanju...

Nas bi UEFA radi ovoga barem pet godina izbacila..o FIGCu ne treba ni pricati, oni su posteni, sve vide i znaju..

Sta ces, ovi jos nisu priznali da je Pinamonti malo njihov, malo tudji igrac..a transfermarkt ni mukajet..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ko vam je kriv kad jedan kinez bez love ima veći uticaj u Italiji od najjbogatije talijanske porodice
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Alex Sandro and Rabiot will be Juve’ alternate captains this season.
[@Gazzetta_it

[@Gazzetta_it

- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja nemam problem da ti/vi pisete ovdje, ali bez provokacija...ja sam otvoren za dijalog sa svakim..ali argumenti moraju biti tu..
Ovo nema veze do nikakvog uticaja, pa ne vlada familija Agneli kao oni u Arabiji, jos su sebi stavili prefiks, "saudijska"..
U strukturi FIGCa nema nije jednog pro Juventus lika, sve su anti Juventus, i ti siju kako oni hoce...
Budi malo realan...niko ovdje od nas Juventina ne kaze da klub ne treba biti kaznjen(novcano) zbog muljaze sa platama..tu se svi slazemo...ali da nas kazne za capital gain...to je vec van svake pameti...jos nam uzmu bodove, izbace iz Evrope.
Dobro se zna zbog cega je hajka na Juventus...hint: superliga...zamisli da se ostvari...ko ce izgubiti pare osim Evropskih saveza i UEFA???
Pa mislis da oni to nece braniti svim sredstvima??
Vasa je "sreca" sto ste izasli, kao i ostali klubovi...inace bi i vi bili u rupi..
Ako ti nije dovoljo pogledati transfer izmedju Juventusa i Barcelone i razmisliti o tome, zasto je Barca izostavljena, jos se godinama grcaju u dugovima, itd...zasto se sve lomi samo na Juventusu?
Na tebi je da mi pronadjes ZAKON o capital gain(mani se rekla kazaal, facebook, twitter i ostalih sranja) i cim to postas ovdje, ja cu biti PRVI koji ce to priznati..
Da su Inter kaznili zbog capital gain, koji uopste nije definisan, ja bi PRVI rekao da je to njesra..
Da su Inter kaznili za capital gain, a druge sa kojima su to radili, nisu ni pogledali, za to bi vec rekao da je DUPLO njesra..Mislim da sam dovoljno realan bez ikakvih duplih standarda..
Dobro znas da su i Inter, Napoli i drugi u tome na isti nacin kao i Juventus..ali eto, ne zelis da vidis..
O drugim klubovima po Evropi i svemu sta su radili, necu ni pocinjati, jednostavno nije potrebno, samo treba otvoriti oci i ukljuciti mozak..
Juventus je iste stvari sa capital gain radio prije superlige, kao i ostali...tada nije bilo problema..
Podloga vam da je i klub "priznao" mutne radnje...pa nece valjda to odugovlaciti godinama po sudovima...to bi samo dodalo jos veci negativni efekt u cijelom klubu..ovako je bolje zavrsiti, zasukati rukave i ici dalje..
O farsopoliju sam postao milion clanaka, argumenata, itd...ako ne zelite prihvatiti da su SVI iste stvari radili, kao i sto je sada slucaj sa mnogim klubovima..nije do mene..
Uostalom, evo vec drugi mercato to dokazuje...odlicno je FIGC unazadio seria A, opet..a koliko znam, to sam predvidio cim je pocelo ovo njesra..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Smeće ga otjera za 30-ogodisnjaka kojeg trenutno ne voli nijedna navijacka baza za koju je ikad igrao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
A sta ovo Miretti koji je nastupio prosle godine u 40 utakmica nema prostora pa mora u Salerno na posudbu, a nasi nisu doveli nikog?
Znaci sada cemo gledati McDonaldsa u 40+ utakmica. Jedan od najocajnijih igraca Leedsa prosle godine.
Znaci sada cemo gledati McDonaldsa u 40+ utakmica. Jedan od najocajnijih igraca Leedsa prosle godine.
Pa tako ti je kod nas , amerikanac ima tacne godine i iskustvo..
Miretti mora na posudbu da igra, vjerovatno sam prvi ovdje bio koji je trazio da se prekomanduje u prvi tim jer mali ima slifa, ali nije još spreman niti je Allegri taj koji moze od njega stvoriti igraca. McK kakav god da je je ok igrač i koristan ako se pravilno uposli i za razliku od većine veznjaka u timu zna dati gol i ubaciti se iz drugog plana. Mirettiu je gol ili asist bila misaona imenica i apsurdno, ali svakom odigranom utakmicom je bio sve losiji.tuzlak1987 je napisao/la: ↑05 avg 2023, 08:47A sta ovo Miretti koji je nastupio prosle godine u 40 utakmica nema prostora pa mora u Salerno na posudbu, a nasi nisu doveli nikog?
#MaxOUT
#MaxOUT
Mireti uz Sandra uvjerljivo najlošiji igrač prošle sezone.
Zadnja izmjena: Hardzavi, dana/u 05 avg 2023, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nevjerovatno kako ovi osrednji preplaćeni italijani prolaze ispod radara, niko se ne interesuje niti je upitan opstanak mediokriteta Locatellia. Tacno je u Juventusu najbolje biti osrednji Italijan.
Momak ako ne odigra sezonu iznad svakog nivoa treba biti nabijen nogom. Doslovno nista nije pokazao.
Onda MdS, niko ne spominje neki sporazumni raskid, njegova karijera je gotova.
A slag na tortu su dedice koje igraju na osnovu neke stare slave, Sandro vice kapiten. Vice kapiten lik koji je doslovno trebao biti otjeran kolika je štetočina i pijavica.
Momak ako ne odigra sezonu iznad svakog nivoa treba biti nabijen nogom. Doslovno nista nije pokazao.
Onda MdS, niko ne spominje neki sporazumni raskid, njegova karijera je gotova.
A slag na tortu su dedice koje igraju na osnovu neke stare slave, Sandro vice kapiten. Vice kapiten lik koji je doslovno trebao biti otjeran kolika je štetočina i pijavica.
#MaxOUT
#MaxOUT
Prototip SDOovca koji je pametnije od citave drzave, citavog sektora, citave firme - u kojoj se btw okrecu milijarde. Sta cekas, idi preuzmi direktorsku poziciju Juventusa, pa barem imaj hajra od tog neiscrpnog znanja i analiza.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Allegri has doubts on Vlahovic because of his poor physical condition. The coach is pushing for the exchange with Lukaku.
Hehe
Hehe
Interesantno. Ovaj momak bas kao i Ranochia ima nesto, bar ono i kad je u Juventusu dobijao priliku djelovao je zrelo, a posudba mu je dobro došla. Miretti je siguran na posudbi u Salernitani. U svakom slučaju to bi bio dobar izbor jer je tamo Paulo Sousa. Nicolussi isto tako ako ne ostane ide u Salerno.La Juventus potrebbe confermare Nicolussi Caviglia
Zakaria izgleda još ništa, jednostavno tesko prodajemo.
#MaxOUT
#MaxOUT
Polako se blizi i pocetak sezone, a ekipa nije kompletirana, da stvar bude gora nista se nije uradilo ni po pitanju viska igraca, na kraju ce biti kao uvijek odlazak nekog igraca vjerovatno Vlahovic, panicno traganje za nekim napadacem do zadnjeg dana, sapunica sa Lukakuom, pogubljenost se nastavlja dzaba i Guintoli.
Jel ovo samo sa Atalantom jos utakmica do pocetka sezone, tri utakmice za citave pripreme.
Jel ovo samo sa Atalantom jos utakmica do pocetka sezone, tri utakmice za citave pripreme.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Mislim da ne postoji primjer u Evropi da jedan klub ovako grohne igracki, trenerski i organizacijski za krace vrijeme nego Juventus sto je grohnuo zadnje dvije,tri sezone.
Mislim da je Cesena prije toga, ali premalo, godinama to pisem, Juventus igra malo utakmica, a turneje mu sluze za marketing. Potpuno druga priča je bila kada se Juventus spremao na nekoj od italijanskih planina, lijepi dani.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.