Ja sam uplatio u srijedu i jos uvijek cekam. To ti je info iz prve ruke sto se tice nas 'potencijalno uclanjenih'..(inace Tr je u pitanju)terabajt je napisao/la:Nadam se da ovo nije tacno za clanske da ce ljudi cekati po mjesec dana da im se nesto dostavi, placena je postarina od 3 km i toliko kosta preporucena posta koja stigne za dan ili dva i ako ne stigne na odrediste ona bude vracena posiljaocu. Nadam se da ovo nije istina sto kolega gore napisa jer je to strasno lose po imidz kluba i odnos prema navijacima. Nadam se da ce neko reci ispravne informacije.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Naša Breza na kraj svijeta 
Jedino ako ima neko čekanje kod provjere uplate (da ih raja možda ne izlevati), pa to čekaju, drugi razlog ne vidim.

Jedino ako ima neko čekanje kod provjere uplate (da ih raja možda ne izlevati), pa to čekaju, drugi razlog ne vidim.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ima izvod iz banke svako jutro za predhodni danPeterski je napisao/la:Naša Breza na kraj svijeta

Željeznicar za život cijeli !
Telefonskim pozivom se moze provjeriti je li uplata legla i na to i to ime. Mislim da nije to u pitanju .....Peterski je napisao/la:Naša Breza na kraj svijeta
Ja sam kao i pile cuo da bi nam neka kockarnica mogla biti generalni sponzor......tako da jel to sad ova ili ima jos neka....
Jednom prilikom sam obicnom postom slao neke kartice u Brcko i Doboj i stigle su ja mislim za 7 dana. Mislim da oni to jos nisu ni poslali.
pošte RS i HB trebaju malo više, ali 7 dana je baš previše.
Može li mi neko reći kako da kontaktiram admina na tm.org, korisničko ime mi je neaktivno i potrebno je da ga neko aktivira, a nema kontakt forme?
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
cuj kockarnica sponzor a nesto kontam koji jos u europi ima jos ekipa s kockarnicom za sponzora?' jer ima neki zakon o zabrani reklamiranja kockarnica??DANDY je napisao/la:Ja sam kao i pile cuo da bi nam neka kockarnica mogla biti generalni sponzor......tako da jel to sad ova ili ima jos neka....
51%--------49%
bet ovo bet ono svuda po dresovima...
tm8782 je napisao/la:Sinoc mi je bilo malo cudno kada sam dozivio poraz jer ne pamtim kad smo izgubili. Ko radi taj i grijesi. Momcima svaka cast za radost koja me drzala od 16.07. do 26.07. Nije mala stvar.
NEGO IMA LI NEKO DA SE NIJE UČLANIO???
CVAJU U RUKE I TRK PREMA DOLINI, URADITE TO!!!

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ovo sam ja negdje pisao (dal na ovom portalu ili na kli*uVelahalve je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Mediji pišu:pile87 je napisao/la:Jesam li ja jedni koji nije nasekiran nakon ovog poraza, ja kada sam vidio kako smo usli u utakmicu sve mi je mirisalo na ovakav ishod. Bitna stvar je da udjes u utakmicu 100 % cak i kada se radi o nasoj ligi. A mi nismo usli u takmu psihicki pripremljeni i eto a lako je moglo zavrsiti i drugacije da bude i 2-0 ili 1-1 ali opet mislim da je bitna utakmica koja nas ocekuje jer je ona teska haman pola miliona i glupo je da smo suncokreti da jedan dan mislimo jedno drugi dan drugo. Porazi su satavni dio igre bice ih jos i ne samo kod nas nego i kod drugih ekipa.
Protiv Standarda 150k eura TV prava
Učešće u trećem pretkolu Lige Evrope donosi 220k eura
Od posjete 80k eura
Treće pretkolo vrijedi 450k eura
Od posjete 80k?
To će ti mnogo zavisiti od rezultata iz prve tekme, za ovu cifru ti treba 20.000k na lavoru

i to iz svoje glave razmišljanje

nemoj reći da me neki novinar citirao
jao jao

PS od posjete 80k eura znači oko 16k navijača što je vrlo realno taman da izgubimo 2 razlike pu-pu-pu
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
mislim da se ne moze rekama kladionice nosit u euro tekmamazeka_tm87 je napisao/la:ok nisam zna bilo je nekada nekakv zakon za eu koliko se sjecam
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.

Teško mi je kad ga vidim u dresu drugog kluba ali želim mu svu sreću svijeta jer je momak zaslužio! KVESA SRETNO i da nam se vratiš nekada...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Zavisi od drzave. Mislim da je jednom Milan, sponzor im bio bwin igrao u Njemackoj ili Engleskoj, gdje je zabranjeno reklamiranje privatnih kladionica. Oni su svejedno zaigrali s imenom sponzora i poslije platili predvidjenu kaznu zbog toga. Naravno kazna je nista naspram novca koji oni dobiju za sponzorstvo.godrina je napisao/la:mislim da se ne moze rekama kladionice nosit u euro tekmamazeka_tm87 je napisao/la:ok nisam zna bilo je nekada nekakv zakon za eu koliko se sjecam
Sretno Kvesa.
Lose je sto nam ovaj novi bek nije jos uvijek dobio radnu dozvolu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Mora Uzelac u Belgiji igrati??pile87 je napisao/la:Lose je sto nam ovaj novi bek nije jos uvijek dobio radnu dozvolu...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer, WeekendOffender i 12 gostiju.