FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da li neko zna koga da kontaktiram u vezi clanske, pa ne treba do Visokog isporuka 7 dana 

Željeznicar za život cijeli !
A nije valjda da se toliko ceka, ja cekam platu pa da ispunim taj formular i zatrazim onaj link sto je neko postavljo za online kupovinu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
likusa je napisao/la:Da li neko zna koga da kontaktiram u vezi clanske, pa ne treba do Visokog isporuka 7 dana
Ako rade preko BH pošte, treba i do 10 dana.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Od te online kupovine nema nista, onog ni jednog proizvoda nemas u fanshopugodrina je napisao/la:A nije valjda da se toliko ceka, ja cekam platu pa da ispunim taj formular i zatrazim onaj link sto je neko postavljo za online kupovinu
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Od te online kupovine nema nista, onog ni jednog proizvoda nemas u fanshopugodrina je napisao/la:A nije valjda da se toliko ceka, ja cekam platu pa da ispunim taj formular i zatrazim onaj link sto je neko postavljo za online kupovinu
BH Pošta je čudo, nekoliko puta sam s njima radio i nikad više.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Pa trebalo se vidjeti s brzom poštom. Naplata je od 3-5KM a isporuka u roku 2 radna dana. i na sve to, privatnici su pa trce za poslom, a ne ko ove kabadahije.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Jbt, naručim majicu iz Tuzle i niti sam vidio poštara niti onaj žuti papirić, a uzeli su pare za poštarinu, lopovitm8782 je napisao/la:BH Pošta je čudo, nekoliko puta sam s njima radio i nikad više.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@likusa, imas na stranici u dijelu za članstvo na dnu broj telefona pa provjeri za svaki slučaj 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- invincible1921
- Kontakt:
Prije četiri godine
Posljednji put kada je prvenstvo započeo porazom Željezničar je osvojio duplu krunu

Posljednji put kada je prvenstvo započeo porazom Željezničar je osvojio duplu krunu

=\_1921_/=
preporučena pošiljka sarajevo - svaki veći grad koji je pod BH poštom najčešće dođe sutradan. tako da su to očito zaboravili poslati.
Jel kome iz drugih gradova dosla clanska od ovih sto su uplatili preko poste ???
Aaa ma dobro skontat cu nekako uzet nestoAsharaK je napisao/la:Od te online kupovine nema nista, onog ni jednog proizvoda nemas u fanshopugodrina je napisao/la:A nije valjda da se toliko ceka, ja cekam platu pa da ispunim taj formular i zatrazim onaj link sto je neko postavljo za online kupovinu
na drugom forumu frajer je rekao da mu je receno2-3 sedmice a zivi cini mi se u Brezi
ja kažem čisto za poštu koliko treba - a to je 1-2 dana, češće 1. šta oni rade ili ne rade, kad otkucaju i pošalju stvarno ne znam.
Haman je pustili da vjetar nosi ccDR.HOUSE je napisao/la:na drugom forumu frajer je rekao da mu je receno2-3 sedmice a zivi cini mi se u Brezi
Nadam se da ovo nije tacno za clanske da ce ljudi cekati po mjesec dana da im se nesto dostavi, placena je postarina od 3 km i toliko kosta preporucena posta koja stigne za dan ili dva i ako ne stigne na odrediste ona bude vracena posiljaocu. Nadam se da ovo nije istina sto kolega gore napisa jer je to strasno lose po imidz kluba i odnos prema navijacima. Nadam se da ce neko reci ispravne informacije.
frajer na orgu napisao on iz breze tako mu rekli e sad ako on laze onda i ja lazem
Neozbiljnost svakako, to nije uredu. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.