Ovo se vise ne moze durati

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma znam,prizivaju se bivši asovi,koji?Ode Dino dodje Sabrina,otice Edis doce Samanta,mi smo jednom pokušali napraviti ekipu,nismo uspjeli,pitanje je hoćemo li više ikada...KenChoo je napisao/la:Nemoj se praviti mutav. Čalu poštujem i cijenim, ali on nije kapacitet za nas. Čovjek iz Jedinstva otjeran, u opštini radi. Znaš dobro šta sam mislio.PAPE1 je napisao/la:Pa hoćeš legende,bivse asove,eto ti Cala,u čemu je problem?KenChoo je napisao/la:Opet sranje, Čala kaže da nije kontaktiran. Ja prestajem više govoriti o trenerima.
Ovdje je problem u drugim stvarima. Sve dok se ne organizuje akcija svih nas da se napravi pravi pritisak na **** iz uprave, nema nam hajra. Dok se ne organizuje akcija i upad u prostorije, prijetnje i bojkot utakmica, nama nema SPASA, vjerujte. Dok ne počnemo ozbiljno ovo shvatati, uništiće i ono malo što valja. Samo prijetnjama se ovo može riješiti. Svaki dan sve više i više tonemo, došli smo u situaciju da nam dovode čovjeka koji radi u opštini, pa šta je ovo drugovi??? Mora se nekako doprijeti do Tana i izvršiti rekonstrukciju u klubu, odnosno postaviti legende u klub. Onda bi sve bilo bolje. Sve se izmaklo kontroli od ljudi u foteljama, koji iz dana u dan srozavaju našu svetinju, pa sve do igrača koji su amateri. Mora se početi riješavati ovo, postalo je pravo ozbiljno. Nikad gore nije bilo, nikad.
Ova na fazon Vinka ? UzasFudbal je napisao/la:Izvinite zbog upada na temu, ali morao sam ovo podijeliti sa vama ne znam da li je istina ili ne..
Jedan portal veoma blizak FK Krupi i braci Ilic je objavio da S.Starcevic dosadasnji trener Krupe postaje vas trener a da ce mu prvi pomocnik biti Vule Trivunovic...
THEC je napisao/la:treneru (ko god da si) odlazi !
gotov ima 20 danakraljlavova je napisao/la:Dajte mi molim vas info kad se zavrsava prelazni rok bitno mi je
čiji? naš je završen, po evropi zavisi gdje ali uglavnom kraj mjeseca avgustakraljlavova je napisao/la:Dajte mi molim vas info kad se zavrsava prelazni rok bitno mi je
Mislim da je tebi vrijeme za jedan novi avatarTHEC je napisao/la:treneru (ko god da si) odlazi !
pa napravi i posalji, i meni je vise muka od ovog al mrsko mi mijenjatiMCMXLVI je napisao/la:Mislim da je tebi vrijeme za jedan novi avatarTHEC je napisao/la:treneru (ko god da si) odlazi !
Iako nikada nije volio iznositi prljav veš u medije, Torlak neke stvari više nije mogao držati u sebi.
– Znam da će me ove riječi koštati, ali uvijek sam bio bez dlake na jeziku. Najvažnije je da za sve imam argumente. Sve je ovo otišlo gdje ne treba, a počelo je propadati dolaskom Irfana Redžepagića u klub. U takvu politiku uklopio se i Dino Selimović i spasa nam nije bilo. Boli me sve ovo što gledam, pa mi smo bili viceprvaci sa djecom i bez primanja. Imali smo četiri, pet odličnih juniora, a pustili smo ih bez marke. Smatram kako se ne može živjeti od stare slave, a najbolji primjer je Said. Igrao sam s njim, ali on sada nije ni sjena onog igrača odranije. Možda sam i ja mogao još igrati – zaključio je Torlak.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MaroonBjelave, sekac i 19 gostiju.