Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
jedini nacin pomoc klubu je dolazak na utakmice sa placenom kartom cime ce se znacajno pomoci rad kluba.na polsdnjoj utakmici u Splitu bilo je oko 25.000 gledalaca koji su kazali da nece dozvoliti gasenje kluba.MakeTZ je napisao/la:Ma nema sanse necemo dozvolit gasenje kluba.
Mi i ako bi napunili stadion to je max 3000 sa ulaznicom, a dobro bi bilo i to oko 9000KM. Jasmin porusio istok, obecao gradnju pa zyebo!remistarmo je napisao/la:jedini nacin pomoc klubu je dolazak na utakmice sa placenom kartom cime ce se znacajno pomoci rad kluba.na polsdnjoj utakmici u Splitu bilo je oko 25.000 gledalaca koji su kazali da nece dozvoliti gasenje kluba.MakeTZ je napisao/la:Ma nema sanse necemo dozvolit gasenje kluba.
Potpis ! isto misljenje dijelim stobom .ultrasstyle_tz je napisao/la:nemoj me nasmijavat, cuj sad da napunimo stadion kad oni isti koji su napunili stadion zadnjih kola u PL kad je bila furka bit vidjen na Tusnju ili preko fb pokazivat ljubav prema klubu govore " sta je to brate opet ste izgubili" dakle vise nije "izgubismo" nego "vi izgubili" i obavezno podjebavanje na racun Slobode...sad da bude dzaba ulaz opet ne bi skupio 3000 ljudi jer " ne navijaju ljudi za drugoligasa, nece da se sramote itd itd"...
znas nas-je.o nas , koliko sam puta to napisao na ovom podforumu....sutra i da nas ugase izaslo bi nas 300 max punoljetnih na proteste, murija bi nas prebila ko macku, fasovali bi krivicne prijave dok bi nam se ostatak grada smijao...jbg trenutno nije furka pratit Slobodu osim za nas fanatike koji bi pratili pa taman da smo i 8.liga
Par puta sam ovo mišljenje pokušao iznijeti ali sam bio previše direktan. Ponoviti ću ga: NIKOGA NIJE BRIGA, TUZLAKE BOLI ONA STVAR ZA SLOBODU, SHVATITE TO VIŠE, P.E.D.E.R.I I ŠMINKERČIĆI SE PODSMIJAVAJU, ČAK I ONI KOJI SU DO JUČER BILI S NAMA, SLOBODA TUZLA JE MRTAV KLUB.ultrasstyle_tz je napisao/la:nemoj me nasmijavat, cuj sad da napunimo stadion kad oni isti koji su napunili stadion zadnjih kola u PL kad je bila furka bit vidjen na Tusnju ili preko fb pokazivat ljubav prema klubu govore " sta je to brate opet ste izgubili" dakle vise nije "izgubismo" nego "vi izgubili" i obavezno podjebavanje na racun Slobode...sad da bude dzaba ulaz opet ne bi skupio 3000 ljudi jer " ne navijaju ljudi za drugoligasa, nece da se sramote itd itd"...
znas nas-je.o nas , koliko sam puta to napisao na ovom podforumu....sutra i da nas ugase izaslo bi nas 300 max punoljetnih na proteste, murija bi nas prebila ko macku, fasovali bi krivicne prijave dok bi nam se ostatak grada smijao...jbg trenutno nije furka pratit Slobodu osim za nas fanatike koji bi pratili pa taman da smo i 8.liga
Pa to su ti pravi navijači. Moraš doživjeti da ti u tvom gradu, stanovnici tvog grada takođe govore ''Vi opet izgubiste''. Žalosnoultrasstyle_tz je napisao/la:nemoj me nasmijavat, cuj sad da napunimo stadion kad oni isti koji su napunili stadion zadnjih kola u PL kad je bila furka bit vidjen na Tusnju ili preko fb pokazivat ljubav prema klubu govore " sta je to brate opet ste izgubili" dakle vise nije "izgubismo" nego "vi izgubili" i obavezno podjebavanje na racun Slobode...sad da bude dzaba ulaz opet ne bi skupio 3000 ljudi jer " ne navijaju ljudi za drugoligasa, nece da se sramote itd itd"...
Probisvjet je napisao/la:Ljudi okanimo se sada corava posla i svi na Tusanj u nedjelju! Da damo prilog od 3KM za utakmicu i posaljemo poruku da ne damo Slobodu! Ne damo ovu Slobodu makar je istjerali u zadnju ligu!
Animirajte sve one koji mogu doci na utakmicu i platiti kartu.
Ja cu kupiti tri karte i dati djeci dvije iz komsiluka, to je ono sto sada mozemo napraviti. Dobice karte tek na ulazu da ih ne bi prodali!
Yebem mu 3 markice, svi trebaju doci na stadion i kupiti kartu pa makar ne gledali utakmicu.
Ljudi iz Slobode su trebali uzeti karte i otici po firmama, ponuditi ljudima. Mnogi bi kupili kartu da pomognu, makar ne dosli na utakmicu. I navijaci bi trebali pomoci da se karte prodaju!!!!
Vrijeme je da se aktiviramo svi. Ovaj grad treba pokazati solidarnost sa FK Slobodom! Uvjeren sam da Sloboda moze opstati i napredovati ako je podrzimo.
Ljudi ugledajmo se na primjer Torcide.
Ne treba ici na prodaju sezonskih, treba ici na prodaju karata za utakmicu. Garantujem zivotom da se moze od utakmice do utakmice prodati 3000 karata. Treba staviti u prodaju karte u neke ugostiteljske objekte kafice i sl. kod onih koji vole Slobodu. Treba biti aktivan, a ne cekati kada ce faraon uplatiti malo milostinje.crvenocrnitz je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Ljudi okanimo se sada corava posla i svi na Tusanj u nedjelju! Da damo prilog od 3KM za utakmicu i posaljemo poruku da ne damo Slobodu! Ne damo ovu Slobodu makar je istjerali u zadnju ligu!
Animirajte sve one koji mogu doci na utakmicu i platiti kartu.
Ja cu kupiti tri karte i dati djeci dvije iz komsiluka, to je ono sto sada mozemo napraviti. Dobice karte tek na ulazu da ih ne bi prodali!
Yebem mu 3 markice, svi trebaju doci na stadion i kupiti kartu pa makar ne gledali utakmicu.
Ljudi iz Slobode su trebali uzeti karte i otici po firmama, ponuditi ljudima. Mnogi bi kupili kartu da pomognu, makar ne dosli na utakmicu. I navijaci bi trebali pomoci da se karte prodaju!!!!
Vrijeme je da se aktiviramo svi. Ovaj grad treba pokazati solidarnost sa FK Slobodom! Uvjeren sam da Sloboda moze opstati i napredovati ako je podrzimo.
Ljudi ugledajmo se na primjer Torcide.
isli su pred pocetak sezone i samo 30 godisnjih prodali, treba neko sposoban to uraditi, neki menadzer ili neki komercijalista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.