Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Italijani bolje ga proglase svi bankrot nego da se ovako sramote. Svake sezone prodaja glavnih igraca da bi bili na nuli bar. A cesto ne prodaju one koje treba pa moraju pod svaku cijenu prodati glavne za neke smijesne pare.
Prikazati ce sada Vlahovica kao plus 30 40 mil, a to je bio jedan od razloga sto su kaznjeni (kao transfer Pjanica).
A sa druge strane ce dati Lukakuu neki strasnu platu od 8 mil sto je plata visoka i za EPL.
Prikazati ce sada Vlahovica kao plus 30 40 mil, a to je bio jedan od razloga sto su kaznjeni (kao transfer Pjanica).
A sa druge strane ce dati Lukakuu neki strasnu platu od 8 mil sto je plata visoka i za EPL.
Na predzadnjem treningu se radilo na okretanju u odbrani i drzanju brisanog prostora. Cambiasso izgubljen slucaj, svi galame na njega.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
# McKennie is climbing in Allegris priority.
He will most certainly stay and be the alternative to Pogba.
Fagiolis exit on loan should not be excluded because Allegris sees McKennie as more ready and experienced.
[CorSport
Sad koliko je ovo tacno, Ali ne bi me nista iznenadilo
Fagiolis exit on loan should not be excluded because Allegris sees McKennie as more ready and experienced.
[CorSport
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A reminder:
McKennie was relegated with Leeds from Premier League. And boed by the fans.
Two months after he is deemed good enough for Juventus who will go for the Scudetto.
#Perspectives
Normalno ..
Juventus feel they are in a strong position in negotiations with Chelsea as Lukaku has already agreed to join the Bianconeri.
It is now up to Chelsea to decide whether they want to pay €40m for Vlahovic.
[@FabrizioRomano] #Juventus
Samo nas Vlahovic moze spasiti da ne zeli da ide …
McKennie was relegated with Leeds from Premier League. And boed by the fans.
Two months after he is deemed good enough for Juventus who will go for the Scudetto.
#Perspectives
Normalno ..
Juventus feel they are in a strong position in negotiations with Chelsea as Lukaku has already agreed to join the Bianconeri.
It is now up to Chelsea to decide whether they want to pay €40m for Vlahovic.
[@FabrizioRomano] #Juventus

Samo nas Vlahovic moze spasiti da ne zeli da ide …
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
E ako je tačno, onda smo zvanično dotakli dno.J1897 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 09:54# McKennie is climbing in Allegris priority.
[CorSport
Da jedan panj ostane a dragulj da ide…
Nema dalje. Nadam se da nije tačno!
al smo jaki 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
McK haman se trudi da ostane. Sandro klasična ojebina.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pobjeda i ako u se u drugom nismo mogli sastaviti loptom, reko bi tipicno Allegrija..
Prvi 20 odlicno, nakon toga ista igra kao prosle sezone..
Ali eto pobjeda je tu .
Neka je i Dusan zabio
Prvi 20 odlicno, nakon toga ista igra kao prosle sezone..
Ali eto pobjeda je tu .
Neka je i Dusan zabio
Kakva pobjeda,cirkus
Slucajno naletio zadnjih 10min prvog poluvremena,reko da pogledam nisam ne pamtim ni sam (nit me zanima,nit znam ko je u timu),nisu se sastavili sa loptom,apsolutno sve isto loše i bijedno

Jad obični
Slucajno naletio zadnjih 10min prvog poluvremena,reko da pogledam nisam ne pamtim ni sam (nit me zanima,nit znam ko je u timu),nisu se sastavili sa loptom,apsolutno sve isto loše i bijedno

Jad obični
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Allegri ball is back!!!
Rutinski sto bi rekli..

Rutinski sto bi rekli..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Gledao sam citavu utakmicu, 30 fantastičnih minuta, defanzivno, ofanzivno, tranzicije ma sve tip top, kasnije smo malo pali sto je bilo i ocekivati, ne treba zaboraviti da smo igrali sa Realom koji je trkacki bio odlican. U drugom, puno losije poluvrijeme sa obje strane, nase mozda malo losije, ali smo od 75m fino zatvorili utakmicu. Sve u svemu, odlicna utakmica.
Max Allegri
Dušanova proslava gola identicna Dybalinoj kada su ga trebali zamijeniti za Lukakua.
Valjda smecari Allegri i Co odustanu od svojih retardiranih ideja.
Valjda smecari Allegri i Co odustanu od svojih retardiranih ideja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Šta je sa Rabiotom? Nije u SAD?
Rabiot nije na turneji zbog povrede.
A jel ovo protivnik napravio 35 suteva na nas gol i nas zakljicak da je ovo bila extra utakmica?
A jel ovo protivnik napravio 35 suteva na nas gol i nas zakljicak da je ovo bila extra utakmica?
Max Allegri: “We've finished this tour
Well. We played well in the first 25 minutes against a strong team with technical and physical quality. Then, they grew into the game but we defended well.
"The game was played at a good pace, and we've started out along the right path. It's a pity that we're not in Europe this season despite finishing third and earned the right to play in the Champions League."
Allegriju je dovoljno 25 min da se odigra dobro..
Well. We played well in the first 25 minutes against a strong team with technical and physical quality. Then, they grew into the game but we defended well.
"The game was played at a good pace, and we've started out along the right path. It's a pity that we're not in Europe this season despite finishing third and earned the right to play in the Champions League."
Allegriju je dovoljno 25 min da se odigra dobro..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.