Vratio se secer, počeli romani o Gomezu, i to sve ispočetka.
Ali kao i obično jedino effe ima sve potkrijepljeno argumentima

, ostali sve nešto njaa, njaa.
secer je napisao/la:nadam se da mi neces prijetiti fiz. obr. ko sto si prijetio jednom drugom kolegi

Ne pada mi na pamet, bojim se da si jedna zayebana zvjerka, koja ne bira sredstva, pa mi možeš pripremit sačekušu u mraku kad se budem najmanje nadao, tako da to ne dolazi u obzir.
davud87 je napisao/la:Ma ne bi dao Gomeza za 3 Torresa

Slažem se
secer je napisao/la:nasa odbrana dominira(zar ne, klaritose) i kao takvu je ne triba mjenjat.
Bogami si ovdje u pravu, Badstuber iako šljampo, nešto uspijeva. Mogu ja povući svoje tvrdnje protiv njega, nije problem, ali kad ga vidim u trku, muka mi dođe.
Kako neki za Gomeza govore:"Dok ga meće, dobro je", a ja za Badstubera kažem:Sve je dobro, dok ga ne prima"

, pardon ne primamo golove.
Za utakmice si upravu, kompletne od početka sezone sam uspio odgledati protiv Monchengladbacha i Zuricha u gostima, poluvremena protiv Wolfsburga, Hamburga, Kaiserslauterna i Villareala, a ni minute nisam gledao protiv Braunschweiga, Freiburga i Zuricha kući, a ovu zadnju tek posljednjih 15 minuta. Takva je situacija bila, a evo vidiš odmah neki primjete da lupam o taktici i mijenjanju pozicija, znači ne mogu slagati.
Na temu o Gomezu ću reći samo sljedeće, jer je već sve rečeno:
Svi koji pričaju protiv njega nemaju pojma o igri napadača, da ne kažem nemaju pojma o fudbalu.
Ustvari moram dodati i nekoliko njegovih atributa, a to su:
1.snaga u duelima, tu pobaca sve oko sebe
2.driblinzi, ali samo kad krene 1 na 1, pa onda naniže po petoricu, ali ipak kad krene 1 na 2, tu nema prolaza za njega, a ko to ima
3.brzina, kad se zaleti, iako je dobio i na eksplozivnosti u odnosu na prošlu godinu, ali nakon 1,5 sekundi poslije starta je potpuno neuhvatljiv
4.kretnja na rubu offsidea, pa stoga i golovi kako nazvašte "golovi na gotovo", ali za nas prave poznavaoce, to su golovi koji su veoma zahtjevni, pa takve zahvate ne mogu da izvedu ni Rooney, ni Messi, ni Torres, da ne nabrajam više..., mogao je jedino Filipo Inzaghi, i zbog toga je Pipo jedan od najvećih.
5.nadljudski trzaji tijelom, gdje bez lopte u nogama izbaci iz ravnoteže svog čuvara...
PS:Trebam li napomenuti da niti jednu pripremnu utakmicu za ovu sezonu nisam odgledao.