21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

BiH - Nigerija

Pobjeda
200
83%
Neriješeno
13
5%
Poraz
27
11%

Ukupno glasova: 240

suhi
Kontakt:

Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Post Postao/la suhi » 22 jun 2014, 22:14

Kontam da ove curice po FB krive sudiju,al vala bar od ovih na forumu se ocekuje da nesto znaju :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 22 jun 2014, 22:14

Otelo je napisao/la:
FukareTuzla1987 je napisao/la:nabijem ja blatera i fifu i uefu i sudiju i novi zeland
Koliko ti je godina ? 10 ili 10 i pol ?
ja ti mogu bit otac
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 22:15

effe_sa je napisao/la:Pa ovdje su se zadnjih par dana pravile kalkulacije o polufinalu. Ova ekipa je realno mogla do osmine finala i to bi vjerovatno bio vrh.
Znam da je ŠBBKBB ali ne bih se složio s tobom.

Uz pravog stručnjaka, motivatora, autoritet, zatim kvalitetne pripreme, i red rad i disciplinu ova generacija je mogla puno više od osmine finala.
Ova ekipa u formaciji 4-5-1 je izuzetno moderna i kompaktna reprezentacija koja igra brz fudbal uz puno trke, zalaganja, ali isto tako i konkretnosti u završnici. To se najviše vidjelo u one dvije prijateljske utakmice, ali i u utakmici sa Argentinom (sve osim konkretnosti, jer smo imali premalo igrača u završnici, valjda jer smo previše poštovali i imali strah od Argentinaca).
Naravno da bi sreća bila ogroman faktor tog uspjeha, ali ne postoji finalist, pa ni polufinalist Svjetskog prvenstva kojeg sreća barem jednom u jako bitnoj situaciji nije pomazila.
Opet kažem, ŠBBKBB ali da smo imali zadovoljene uvjete iz moje prve rečenice, siguran sam da osmina finala ovoj generaciji ne bi bila vrh i realnost.

Slažem se za tvoj stav oko euforije, ali treba biti i svjestan svojih kvaliteta. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jun 2014, 22:15

FukareTuzla1987 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:
FukareTuzla1987 je napisao/la:nabijem ja blatera i fifu i uefu i sudiju i novi zeland
ja ti mogu bit otac
Ne mozes.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 22:16

FukareTuzla1987 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:
ja ti mogu bit otac
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jeste ludi jbte
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 22 jun 2014, 22:17

Papetu otkaz,a sa nekim nasim zvjezdicama popricati da li zele igrati za BiH ili glumiti po twiterima i fb patriote..lijepo objasniti grb BIH je svetinja i niko nije iznad svetinje.

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 22 jun 2014, 22:17

sine ja sam ti 92 godiste i to sto ti krivis sušića a ja sudiju nemora znacit da imam 10 g i onako ti ocigledno ne vidis koje kriv za ovaj poraz jer nismo mi holandija pa da se dignemo
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 22 jun 2014, 22:19

FukareTuzla1987 je napisao/la:sine ja sam ti 92 godiste i to sto ti krivis sušića a ja sudiju nemora znacit da imam 10 g i onako ti ocigledno ne vidis koje kriv za ovaj poraz jer nismo mi holandija pa da se dignemo

slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jun 2014, 22:20

FukareTuzla1987 je napisao/la:sine ja sam ti 92 godiste i to sto ti krivis sušića a ja sudiju nemora znacit da imam 10 g i onako ti ocigledno ne vidis koje kriv za ovaj poraz jer nismo mi holandija pa da se dignemo
Nisam znao da si yebavao sa 4. godine

Ne mora *

Al nismo mi nogometna reprezentacija pa da trcimo 90min, mi smo setacka reprezentacija.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 22 jun 2014, 22:22

Otelo je napisao/la:
Nisam znao da si yebavao sa 4. godine

Ne mora *

Al nismo mi nogometna reprezentacija pa da trcimo 90min, mi smo setacka reprezentacija.
e moj al necu se svađat nije mi do tog setali su po terenu jer su se umorili
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 22 jun 2014, 22:24

PerryFred je napisao/la:

slika
ali nek ja stavio tu formaciju trebali smo pobijedit jest pogresio i on ali opet nebi izgubili
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 22:27

PerryFred je napisao/la:

slika
samo susic igra bez beka, zove ga laznog beka. :facepalm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jun 2014, 22:28

Sinoć se desio poraz zbog vrlo slabe formacije Sušića, promašaja Džeke, slabe reakcije Spahe, vrlo slabo fizički spremne ekipe i sudija!

Lijevu stranu sam je čuvao Lulić. Da ti je ne znam ko, ne može sam. Naravno ispada i Spaha mora reagovat gdje i oj ispada i eto gola. Po meni je ono bio faul al' hajd. Džeki treba 100 prilika da da jedan gol, on kao jedan od najboljih napadača svijeta mora realizovaz i najmanju priliku i to rutinski.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

rawcold
Kontakt:

Post Postao/la rawcold » 22 jun 2014, 22:35

Unofficialpage je napisao/la:Sinoć se desio poraz zbog vrlo slabe formacije Sušića, promašaja Džeke, slabe reakcije Spahe, vrlo slabo fizički spremne ekipe i sudija!
I boje dresova!

Sent from my Windows Phone.
UH VAI MORRER

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 22 jun 2014, 22:40

Unofficialpage je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:
Chapman je napisao/la: Ma meni tek sad katastrofa, sinoc sam bio samo razocaran ali danas, danas bas tuzan ono bas cijeli dan u tuzi provodim. Neću ga prežalit' do kraja života mame mi.
Hajd sto smo lose igrali, ali zasto bas mi da nikad srece nemamo. Te cist ponisten, te stativa. Kad se samo sjetim onog prvog baraza i precki i stativi, te kosarke zlo mi bude. :sick:
a zar nas nije sreca pomazila kad je gekas promasio doslovno prazan go, ono lik u zivotu nije fulio niti ce ikad vise fulit. a isto tako u slovackoj ljudi nas igrom uniste a mi zabijemo 2 gola iz vedra neba. imali smo mi dovoljno srece u ovom ciklusu. ali ni sreca ti ne moze pomoci ako dzeko s 3 metra tako traljavo sutira da lopta prvo pepne od zemlju pa se dokotrlja do noge vec savladanog golmana

Sent from my HTC One X using Tapatalk
Zadnja izmjena: BigDaddy, dana/u 22 jun 2014, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jun 2014, 22:43

Ma svega se nama skupilo,ustvari ne svega nego sve.I sudija,i to bukvalno i jedan,i drugi i treći,i nesreća,i nezalaganje Džeke,i loša igra Spahića koji kao kapiten treba bit stub odbrane,i loša i formacija i izbor igrača za tu formaciju,i izmjene i minute izmjena,i vrijeme,i kondicija i mamlaz što nit je naučio gdje je Nigerija najjača u napadu,a gdje najslabija u odbrani.Samo me zanima kako isti trener može onako,reko bi savršeno, postavit taktiku protiv Argentine i onda ovako protiv Nigerije.
SP mi se ni ne gleda više,možda ću kostarikance i čileance gledat,a i to će me ubijat kad vidim kako se momci bore.
Vaha,Baždarević ili Bajević na klupu,ne bi volio Barbareza,Safet je i veći igrač bio od njega,tako da igračka karijera nije mjerilo.
Jedino što je dobro je što su ovi mladi momci dobro odigrali a i da nisu,žar u očima i zalaganje na terenu je dovoljno da osvoje srca svakog bosanca i hercegovca.
Samo me zanima jel ih sramota da su 3 momka život izgubila jer su išli da ih gledaju u Litvaniju,i jel ih sramota što je sinoć jedina želja ljudima što su sve u poplavama izgubili je da Bosna pobjedi,i jel ih sramota što su ti isti ljudi na 90 minuta zaboravili šta im se desilo,a Džeko uzvraća osmjehom i šetanjem.

Tuga bi bila puno manja da smo u grupi smrti,i sudija bi se krivio da mi znamo kako ne možemo nakantat Nigeriju,al primit go u 30oj i ne zabit ga do kraja.. nije nam tu sudija kriv.Da smo prošli na SP 2010 nekako i 3 poraza od 5-0 bi lakše primio nego ovo sad.
Nad tobom sunce najljepše sja

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 22 jun 2014, 22:51

Uz sudijski astronomski zakid u dva navrata tri najveca krivca su Pape, setac Dzeko i kabadahija Spaha.Ovaj prvi snosi 70% krivice jer je izgledao smijesno od samog vodjenja do samog izgleda u onoj trenerci kao kakav rokan sa gluhe bukovice samo je se trebao jos isprsiti da se vidi podkosulja i kakav dzikanski lanac. Gledam Vahu sada covjek dingospo, odijelo skace, daje upute milina ga vidjeti dok Sajo isti kakva nesretna snaha koja nije vidjela hashimage 15 god pa zagorila do bola. Mane muda da stavi Dzeku na klupu, da otvoreno kritikuje Spahu, cujem iz pouzdanih izvora od tipa iz SA koji je inspektor i radi na obezbjedjivanju repke kad su u SA, kaze mi tip Dzeko i Spaha se prema njemu ponasaju kao kakve kabadahije licno je cuo kad mu psuju majku, ovom tipu se smucilo, nije mogao vjerovati. Sajo uzmi svoj penis i na cijepalo koji ce ti racku kad si zdapi.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 22 jun 2014, 22:54

Jos nesto pustite Iran da nas uzmu jedno 4-0 red je da oni idi jer su se ljudi momacki borili, bolje i oni nego africke ugljese.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 22 jun 2014, 23:32

Cepi1981 je napisao/la:Jos nesto pustite Iran da nas uzmu jedno 4-0 red je da oni idi jer su se ljudi momacki borili, bolje i oni nego africke ugljese.
S ovim se ne bi složio. Nikoga ništa puštati. Neka gospoda izađe na teren, neka zapnu i neka pobjede ako mogu. Teleći pogled neka se u svojoj zadnjoj utakmici na kormilu BiH ostavi debilskih eksperimenata i neka izvede najbolhe što imamo. Ako nije u stanju posložit, neka zove Osima da mu posloži formaciju. Da se dostojno oprostimo od SP-a ako ništa. Neka nam to bude barem mala isprika i mehlem na ranu za onu sramotu od sinoć. Patriotizam se dokazuje na terenu, ne slatkim riječima za novinare. Zato u srijedu zapeti i uzeti Iran. Neka nam dokažu da im je stalo do svetog dresa, a kome nije, neka se kupi kao Fabregas sa španjolskog treninga.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 22 jun 2014, 23:57

revan je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la:Jos nesto pustite Iran da nas uzmu jedno 4-0 red je da oni idi jer su se ljudi momacki borili, bolje i oni nego africke ugljese.
S ovim se ne bi složio. Nikoga ništa puštati. Neka gospoda izađe na teren, neka zapnu i neka pobjede ako mogu. Teleći pogled neka se u svojoj zadnjoj utakmici na kormilu BiH ostavi debilskih eksperimenata i neka izvede najbolhe što imamo. Ako nije u stanju posložit, neka zove Osima da mu posloži formaciju. Da se dostojno oprostimo od SP-a ako ništa. Neka nam to bude barem mala isprika i mehlem na ranu za onu sramotu od sinoć. Patriotizam se dokazuje na terenu, ne slatkim riječima za novinare. Zato u srijedu zapeti i uzeti Iran. Neka nam dokažu da im je stalo do svetog dresa, a kome nije, neka se kupi kao Fabregas sa španjolskog treninga.
Pojedinci su zbilja pokazali koliko im je stalo do nacionalnog dresa onda kada nam je najpotrebnije bilo i po ko zna koji put samo sada nije bilo one srece kao u Zilini, bio je momak tu ginuo ali ga krampuz izvede. Zato neka se ne zahmete bezveze, doduse ionako bi nas Iran trebao dobiti imaju motiv.

Zaključano

Natrag na “Reprezentacija BiH na SP u Brazilu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.