FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Popijte neko hladno pivo,povedite nekog mladjeg pa mu ispricajte ponesto od onoga sto ne zna,mozda jos vise poludi za klubom koji voli,uputite ga kako da se ponasa na tribini i kad je sve bajno ali i lose,kad popije maru da istu vrati duplo bez nozeva i ostalih sranja.
Nikada se necemo dogovoriti,niti ubijediti nekoga na ovaj nacin.
Proslost je iza nas,ja znam ko sam,i zasto jesam to.Najponosniji sam covjek zbog onoga sto jesam i nepada mi na pamet da nekoga drugog ubjedjujem da je moje ispravno,ili njegovo krivo!
Nikada se necemo dogovoriti,niti ubijediti nekoga na ovaj nacin.
Proslost je iza nas,ja znam ko sam,i zasto jesam to.Najponosniji sam covjek zbog onoga sto jesam i nepada mi na pamet da nekoga drugog ubjedjujem da je moje ispravno,ili njegovo krivo!
AMAR OSIM!!!
razlika je u tome kako manijaci vole Želju i pitari Sarajevo, mi volimo Želju jer je to nase "mi smo ga stvorili", a sarajevo su osnovali neki smetljari od ljudi, fk torpedo nije vas vec vam je nametnut i samo iskompleksirani ljudi su poceli navijati za sarajevo, zato ja tvrdim da bar 50 % navijaca sarajeva navija za sarajevo zato sto su iskompleksirani, da objasnim jednostavnije svako normalan ne moze nikad vise voliti neciju vilu sa 6 spratova i milion soba od svoje kuce koju je sam svojim rukama napravio pa makar to bila drvena koliba. moze sarajevo imati duplo vise titula duplo vise navijaca, ali Željo je Željo. a sto se tice navijaca broj pitara se sve vise povecava uvijek
je Željo imao vise navijaca ali vrijeme se mijenja sve je vise iskompleksiranih ljudi i sve vise dosla u ovom nasem lijepom sarajevu. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ. zato treba da se zna istina o nasem i vasem klubu. ovo je cinjenica, broj titula broj navijaca, velike utakmice, stadion sve je to nevazno. ljubav je vazna i nikad NIKAD vi necete voljeti sarajevo kao sto mi volimo svog Želju.
je Željo imao vise navijaca ali vrijeme se mijenja sve je vise iskompleksiranih ljudi i sve vise dosla u ovom nasem lijepom sarajevu. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ. zato treba da se zna istina o nasem i vasem klubu. ovo je cinjenica, broj titula broj navijaca, velike utakmice, stadion sve je to nevazno. ljubav je vazna i nikad NIKAD vi necete voljeti sarajevo kao sto mi volimo svog Želju.
wtf
koja demagogija
koja demagogija
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- bistrikboy
- Kontakt:
Ova rasprava je glupa da gluplja ne moze biti,svako ima svoj razlog zasto voli/mrzi neki klub i ne vidim razloga da se tu nesto posebno raspravlja
Camac je to dosta dobro objasnio i svaki post poslije toga je bio u najmanju ruku glup,a camcu sigurno nije bila namjera da zapocne raspravu,zato sutra na proslavu 10 godina od prve poslijeratne titule,karata je ostalo jako malo i mozete ih kupiti dole kod centra na Grbavici,također i svi artikli(navijacki)ce se moci kupiti sutra navecer
Svi koji imate sutra vremena dođite,bice i specijani gosti

Camac je to dosta dobro objasnio i svaki post poslije toga je bio u najmanju ruku glup,a camcu sigurno nije bila namjera da zapocne raspravu,zato sutra na proslavu 10 godina od prve poslijeratne titule,karata je ostalo jako malo i mozete ih kupiti dole kod centra na Grbavici,također i svi artikli(navijacki)ce se moci kupiti sutra navecer

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bistrikboy
- Kontakt:
Da niste mozda vi ta neka skupina smjestena na vrhu zapadaAl pashino je napisao/la: j**** navijace tog kluba koji sebe nazivaju mangupima i pjevaju pjesme iz crtanih filmova,koji svoj "sveti jug" preimenovase u neki sektor c ili tako nesto...

Al' nema veze vazno je provocirati

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- sarajlija89
- Kontakt:
kad spominjes vrh zapada...dozvolicete mi da se sjetim sampionske 2006-07 sezone,dvostruke pobjede..al posebno mi je ostalo u sjecanju derbi na kosevu i mislim da mi je to najdrazi trenutak moje "navijacke karijere"....negdje na pola tekme TiMmiji dizu parolu "Jesu l' Horde gdje su nekad bile"...a meni krivo kume,pojo bi se....kad vidis nasi dizu....GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS vrh,nema dalje..........sjebali se na jugu,dolazi do guzve..a srce mi ko dzamija,neke se stvari stvarno ne mogu kupiti novcem za sve ostalo potrebnoi je srcebistrikboy je napisao/la:Da niste mozda vi ta neka skupina smjestena na vrhu zapadaAl pashino je napisao/la: j**** navijace tog kluba koji sebe nazivaju mangupima i pjevaju pjesme iz crtanih filmova,koji svoj "sveti jug" preimenovase u neki sektor c ili tako nesto...![]()
Al' nema veze vazno je provocirati

I taj dernek sto pravite ili sta vec...mogo bi imati humanitarni karakter hahaha...da pomognete svom voljenom klubu

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bistrikboy
- Kontakt:
Kad smo vec kod pjevanja pjesama iz crtanih filmova...
Ultras Eintracht Franfurt
Svercal' murija jos baklje sa vama il' su prestali

Ultras Eintracht Franfurt
Svercal' murija jos baklje sa vama il' su prestali

- sarajlija89
- Kontakt:
GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- bistrikboy
- Kontakt:
normalasarajlija89 je napisao/la:GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Halo ba klipane idi završi srednju ili upiši fakultet i skini nam se s kurca... boli nas **** za vaš državni projekat, idite bajkice pričajte sebi...sarajlija89 je napisao/la:GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Za sve ljubitelje plave boje.
http://www.youtube.com/watch?v=A2n2UB-2 ... re=related
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem !
Za sve ostalo tu je ZUBAN.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bez vrijeđanja care, može se ponekad i normalno diskutovatiemchoz je napisao/la:Halo ba klipane idi završi srednju ili upiši fakultet i skini nam se s kurca... boli nas **** za vaš državni projekat, idite bajkice pričajte sebi...sarajlija89 je napisao/la:GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trnci jaro, trnci....Kad god gledam ovakav video naježim se....35,000, gledaj danas po 1000 ljudi maximala, ebo te život...amerosm je napisao/la:Za sve ljubitelje plave boje.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Imao je dovoljno fore da kaže nešto pametno, ispucao je bonus, nek priča o dešavanjima i stvarima vezanim za FK Željezničar ili neka ne piše ništa. Ja kod njih i ne privirim, ne interesuju me!Knele je napisao/la:Bez vrijeđanja care, može se ponekad i normalno diskutovatiemchoz je napisao/la:Halo ba klipane idi završi srednju ili upiši fakultet i skini nam se s kurca... boli nas **** za vaš državni projekat, idite bajkice pričajte sebi...sarajlija89 je napisao/la:GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS
- sarajlija89
- Kontakt:
Nema veze,stipu momka nek se izrazava kako hoceKnele je napisao/la:Bez vrijeđanja care, može se ponekad i normalno diskutovatiemchoz je napisao/la:Halo ba klipane idi završi srednju ili upiši fakultet i skini nam se s kurca... boli nas **** za vaš državni projekat, idite bajkice pričajte sebi...sarajlija89 je napisao/la:GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS

GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS
- dolina cupova
- Kontakt:
GDJE GOD BILI UVIJEK CETE IMATI KOMPLEKS PLAVE BOJE I IMENA ZELJE 

i vi bi slavili da mozete ali vas ZUBAN ZAJEBOsarajlija89 je napisao/la:kad spominjes vrh zapada...dozvolicete mi da se sjetim sampionske 2006-07 sezone,dvostruke pobjede..al posebno mi je ostalo u sjecanju derbi na kosevu i mislim da mi je to najdrazi trenutak moje "navijacke karijere"....negdje na pola tekme TiMmiji dizu parolu "Jesu l' Horde gdje su nekad bile"...a meni krivo kume,pojo bi se....kad vidis nasi dizu....GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS vrh,nema dalje..........sjebali se na jugu,dolazi do guzve..a srce mi ko dzamija,neke se stvari stvarno ne mogu kupiti novcem za sve ostalo potrebnoi je srcebistrikboy je napisao/la:Da niste mozda vi ta neka skupina smjestena na vrhu zapadaAl pashino je napisao/la: j**** navijace tog kluba koji sebe nazivaju mangupima i pjevaju pjesme iz crtanih filmova,koji svoj "sveti jug" preimenovase u neki sektor c ili tako nesto...![]()
Al' nema veze vazno je provocirati![]()
I taj dernek sto pravite ili sta vec...mogo bi imati humanitarni karakter hahaha...da pomognete svom voljenom klubu![]()
...evo vidis da vas ne mrzimo,cak vam i ustupamo ideje hahah
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Svim pripadnicima plave vjeroispovijesti sretan Zubandan.
11-a godišnjica prve titule prvaka Bosne i Hercegovine, da se ne zaboravi...
Pehli, Šopa, Zuban...
Pehli, Šopa, Zuban...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Svim pripadnicima plave vjeroispovijesti sretan Zubandan.
Pehli, Šopa, Zuban...
Virtu4l je napisao/la:Svim pripadnicima plave vjeroispovijesti sretan Zubandan.
Pehli, Šopa, Zuban...
.........ostalo je istorija..........................
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Kajkutenjoyer, N3R3D, svemalim1 i 24 gosta.