NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

EdinTM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la EdinTM87 » 17 jan 2011, 21:26

@unikatni, mozes li da ne budes tolko bahat i da prihvatis cestitke, mi smo tako blizu bili, jos ne mogu da prezalim bolni poraz od 1 poen razlike, jbg, ubili su nas rushom, odbrana nije mogla zaustavit Tomlinsona da ga ****... Zao mi je zbog Peytona, ne znam kakvu cemo imat ekipu dogodine, al jedva cekam da pocne sezona, sto je Peyton stariji to je teze, al eto QB moze dugo igrat, npr: Favre, Collins, Kitna, itd.. Takodje mi je zao sto Giantsi nisu usli u PO ove godine umjesto Saintsa jer imaju exstra ekipu, sljedece godine 100%, oni i Phila idu PO jer igraju protiv NFC Westa i neko od njih dvoje ce doci do SB...

Nego Salty, najjaci play ove sezone, Forte glumi QBa, hahah, kako sam ismijao :lol: :lol: :mrgreen: :D

ovaj unikatni ce opet pogodit, Steelersi izbacuju Jetse... GB - Chi, bit ce ****, jest da se igra u Chicagu, al Packersi su izbacili Philu i Atlantu u gostima, dvije ekipe ja jakim napadom, mislim da ovaj napad Bearsa ne bi trebao bit problem za D Packersa, vidjecemo sta ce uraditi D Bearsa, protiv Rodgersa i drustva... Tabela u sljdecem postu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 jan 2011, 21:42

Tabela poslije polufinala konferencija:

1.Takticar 31b
2.EdinTM87 14b
3.SaltCittyAttack 13b
4.the_packer 12b
5.Slatinash_7 6b

Svi ostali imaju 0b, mogu prognozirati ako zele...

Mislim da je pobjednik vec odlucen, al moze se desit da neko pukne i pogodi kraj jedne od preostale 3 tekme....

Zato se nevjerovatna borba vodi za 2. mjesto, razlika je u 2 boda :mrgreen:
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 17 jan 2011, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 17 jan 2011, 21:55

prognozirao sam isto ko i takticar :mrgreen:
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 jan 2011, 22:02

Slatinash_7 je napisao/la:prognozirao sam isto ko i takticar :mrgreen:
Sad sam skonto :mrgreen:

I bash si dobro prognoziro, ostajes na 6b, :mrgreen: samo cu editovat ono u zagradi, nego nisam nasao, jesil prognoziro za ove jucer tekme?

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 17 jan 2011, 23:37

EdinTM87 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:prognozirao sam isto ko i takticar :mrgreen:
Sad sam skonto :mrgreen:

I bash si dobro prognoziro, ostajes na 6b, :mrgreen: samo cu editovat ono u zagradi, nego nisam nasao, jesil prognoziro za ove jucer tekme?
Zaboravio :mrgreen: Ionako bi fulo sve :mrgreen: Ima jos vremena da se popravim
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 jan 2011, 23:42

U SuperBowlu cemo moci dobiti dodatne poene, sve cinim samo da stignemo Takticara :D

Uzet cemo QB-a, RB-a, WR-a(najboljeg) i kickera i prognozirat koliko ce imati TD-a/FG-ova (QB i TD-ove i INT-ove), uzimaju se znaci 4 igraca iz obje ekipe, znaci 8 igraca, Al samo u SB-u..

Ko pogodi, dobija dodatna 3 poena... :mrgreen:

Naravno, ako se slazete sa ovim... ;)

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 17 jan 2011, 23:49

Pit vs Bersi u finalu :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 18 jan 2011, 00:15

EdinTM87 je napisao/la:U SuperBowlu cemo moci dobiti dodatne poene, sve cinim samo da stignemo Takticara :D

Uzet cemo QB-a, RB-a, WR-a(najboljeg) i kickera i prognozirat koliko ce imati TD-a/FG-ova (QB i TD-ove i INT-ove), uzimaju se znaci 4 igraca iz obje ekipe, znaci 8 igraca, Al samo u SB-u..

Nema problema što se tiče mene ;)
Samo zbog ove inovativnosti i istrajnosti u namjeri da me smakneš sa prvog mjesta zaslužuješ da se usvoje ova pravila :)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 jan 2011, 00:21

Taktičar je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:U SuperBowlu cemo moci dobiti dodatne poene, sve cinim samo da stignemo Takticara :D

Nema problema što se tiče mene ;)
Samo zbog ove inovativnosti i istrajnosti u namjeri da me smakneš sa prvog mjesta zaslužuješ da se usvoje ova pravila :)
Hahhahaha, ma jok kume, sjecas se na pocetku da sam rek'o da ces ti pobjedit, pogodio sam ja pobjednika, **** sve ostalo :D A ovo samo da bude zanimljivije... ;)

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 18 jan 2011, 00:26

Ako ja pobijedim, onda ti trebaš dobiti bodove za pogođenog pobjednika :)
Ali onda možda u tom slučaju ti postaneš pobjednik na osnovu tih bodova :)
U svakom slučaju ja ako pobjedim biću QB kad navratim nekada na vaš trening :)
To je nagrada, zar ne ? ;)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 jan 2011, 02:11

Taktičar je napisao/la:Ako ja pobijedim, onda ti trebaš dobiti bodove za pogođenog pobjednika :)
Ali onda možda u tom slučaju ti postaneš pobjednik na osnovu tih bodova :)
U svakom slučaju ja ako pobjedim biću QB kad navratim nekada na vaš trening :)
To je nagrada, zar ne ? ;)
Da... Gledaj da dodjes kad i Salty, pa da svi dodjemo na tekmu, onda ti igraj za Tuzlake, posto nas ima vec dosta, jedva cekam tekmu, ne mogu da docekam, kakav ce to spektakl biti... jooooooj :D Samo trazite sto vise ljudi....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jan 2011, 02:29

EdinTM87 je napisao/la:@unikatni, mozes li da ne budes tolko bahat i da prihvatis cestitke, mi smo tako blizu bili, jos ne mogu da prezalim bolni poraz od 1 poen razlike, jbg, ubili su nas rushom, odbrana nije mogla zaustavit Tomlinsona da ga ****... Zao mi je zbog Peytona, ne znam kakvu cemo imat ekipu dogodine, al jedva cekam da pocne sezona, sto je Peyton stariji to je teze, al eto QB moze dugo igrat, npr: Favre, Collins, Kitna, itd.. Takodje mi je zao sto Giantsi nisu usli u PO ove godine umjesto Saintsa jer imaju exstra ekipu, sljedece godine 100%, oni i Phila idu PO jer igraju protiv NFC Westa i neko od njih dvoje ce doci do SB...

Nego Salty, najjaci play ove sezone, Forte glumi QBa, hahah, kako sam ismijao :lol: :lol: :mrgreen: :D

ovaj unikatni ce opet pogodit, Steelersi izbacuju Jetse... GB - Chi, bit ce ****, jest da se igra u Chicagu, al Packersi su izbacili Philu i Atlantu u gostima, dvije ekipe ja jakim napadom, mislim da ovaj napad Bearsa ne bi trebao bit problem za D Packersa, vidjecemo sta ce uraditi D Bearsa, protiv Rodgersa i drustva... Tabela u sljdecem postu..
hahaha ma Forte QB :)...ma neznam ni sta su posli majkemi, ali ja ondje nevidim da je bio Cutler ikako na terenu, jeli neko od vas ga uopste vidio?...nesto sam bas gledao i kontam gdje je on ebiga...ma dobro probali smo neke varijante da iznenadimo protivnike i hvala bogu vidjeli smo da ne uspjeva... ovo smo probali jer ebiga vodili smo 28:0....poslije smo se ponovo zezali opustili se i idemo 4 down 3 yarda i to mi na svojj polovini na 20 yardi :)... mozes misliti igrati tako nesto... pa sad logicno je da nebi igrali tako da je rezultat drugaci ...na kraju Seattle postigao 21 p u 4 periodu :)
Zato u sovjim serijama mora napraviti nesto ovako :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jan 2011, 14:19

rivalitet je tu, ali izmedju Bearsa i Packersa igraci su uvjek pazljivi sa izjavama, jer se zna da u ovoj utkamici uvjek ne pobjedjuje kvalitetnija ekipa....nema onih brutalnih napada i prepucavanja preko novina i ESPN , kao sto to rade igraci Jetsa i td....navijacki svakako da ima prepucavanja, ali igraci kao igraci do sada su u svojim izjavama davali samo komplimente za svog protivnika...Rogers i Cutler su bliski prijatelji i cak su pricali na tel nakon utkamica Packersa protiv Atlante i Bearsa protiv Seattlea...evo jedan i video , ali je to stari, ali ipak dokazuje koliki oprezi i postovanje jedni prema drugima imaju.Tillman jos kaze kako ponekad i trenira sa Rogersom u pauzi sezone :)

Tillman i Tomy Harris

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 jan 2011, 15:16

SaltCityAttack je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:@unikatni, mozes li da ne budes tolko bahat i da prihvatis cestitke, mi smo tako blizu bili, jos ne mogu da prezalim bolni poraz od 1 poen razlike, jbg, ubili su nas rushom, odbrana nije mogla zaustavit Tomlinsona da ga ****... Zao mi je zbog Peytona, ne znam kakvu cemo imat ekipu dogodine, al jedva cekam da pocne sezona, sto je Peyton stariji to je teze, al eto QB moze dugo igrat, npr: Favre, Collins, Kitna, itd.. Takodje mi je zao sto Giantsi nisu usli u PO ove godine umjesto Saintsa jer imaju exstra ekipu, sljedece godine 100%, oni i Phila idu PO jer igraju protiv NFC Westa i neko od njih dvoje ce doci do SB...

hahaha ma Forte QB :)...ma neznam ni sta su posli majkemi, ali ja ondje nevidim da je bio Cutler ikako na terenu, jeli neko od vas ga uopste vidio?...nesto sam bas gledao i kontam gdje je on ebiga...ma dobro probali smo neke varijante da iznenadimo protivnike i hvala bogu vidjeli smo da ne uspjeva... ovo smo probali jer ebiga vodili smo 28:0....poslije smo se ponovo zezali opustili se i idemo 4 down 3 yarda i to mi na svojj polovini na 20 yardi :)... mozes misliti igrati tako nesto... pa sad logicno je da nebi igrali tako da je rezultat drugaci ...na kraju Seattle postigao 21 p u 4 periodu :)
Zato u sovjim serijama mora napraviti nesto ovako :)
Nije bilo Cutlera, ja mislim da je napravio shotgun, i kreno da daje onom pored njega loptu da trci, a ovaj kreno da pravi blokove, i Hester se otkrio, a ovaj baci igracu Seattlea u ruku, komentatori se valjali od smijeha, :mrgreen: :mrgreen:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 jan 2011, 18:53

ja ja znam u jednom postu sto opravdanja , dobro svi su bolji eto jetsi su bili sretni, ali su jos uvijek tu u po dok su ostali kod kuce i gledaju high definition
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jan 2011, 19:04

ma kakvi sretni Jetsi... ruku na srce odigrali su odlicnu utakmicu i sve su iznenadili...zasluzili su onu pobjedu i ako je 98% ljudi koji prati ovaj sport dalo prednost Patriotsima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jan 2011, 19:08

ovo je covjek koji intonira himnu... inace ubljedljivo je najcijenjeni lik sto se tice toga....uglavnom na utkamicama Hawksa intonira himnu, ali u play offu ce takodjer biti i na utakmicama Bearsa...bez obzira sto ovdje zivim, ali ovu zemlju bas i ne gotivim zbog politickih razloga, ali ipak me ovaj covjek odusevljava, kada sa ovoliko patriotizma, energije i volje intonira americku himnu

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 jan 2011, 03:50

SaltCityAttack je napisao/la:ovo je covjek koji intonira himnu... inace ubljedljivo je najcijenjeni lik sto se tice toga....uglavnom na utkamicama Hawksa intonira himnu, ali u play offu ce takodjer biti i na utakmicama Bearsa...bez obzira sto ovdje zivim, ali ovu zemlju bas i ne gotivim zbog politickih razloga, ali ipak me ovaj covjek odusevljava, kada sa ovoliko patriotizma, energije i volje intonira americku himnu

[youtube][/youtube]
ma jbs njega gledo sam ga nego ov oje himna i kad sam ovo napokon cuo na youtube i kad je neko napokon ovo postavio eh onda sam reko , sad mogu rahat umrijeti

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 jan 2011, 05:19

hej salty evo gledam karte za tekmu i ne mogu da nadem nijedne iza tribina na drugom levelu gdje ces ti biti na kojem dijelu ce biti nasi navijaci
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 jan 2011, 05:26

joj koji sam ja baksuz southwest samo ne leti za atlantu od svih gradova u pmmmmmmmmmmmmm
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.