Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
-
- Kontakt:
kad nemogu normalno gledat barem da ovako pokusam.
kad su ovi nesposobni na FTV trebamo prestat svi placat pretplatu! svakako sam je samo placo zbog bundes lige
- NoName
- Kontakt:
Bravo za post!dani84 je napisao/la:Jasno je meni sve to...ali nije mi jasno da EUROSPORT kupi prava između ostalog i za BIH i plati grdne pare i da onda ništa ne urade da omoguće ljudima iz BIH da gledaju Bundes ligu pa makar i dodatno platili...evo ja živim u Banjoj Luci i prema riječima mog kablovskog operatera od Bundes lige nema ništa jer EUROSPORT komplikuje...mislim koja je poenta kupiti prava,dati pare i ne omogućiti ljudima da gledaju.....
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Voli te tvoje Sarajevo.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Hehe, obuče Džeko na kraju utakmice crveno-crni dres. Srce vuče, šta ćeš
otkud ti to???na kraju koje utakmice???
kad je debil na kraju ce ga na klupu poslatVirtu4l je napisao/la:Hehe, obuče Džeko na kraju utakmice crveno-crni dres. Srce vuče, šta ćeš
Pa ovaj njihov večerašnji protivnik u kupu je imao crveno crne dresove, na kraju je zamijenio dres sa protivničkim igračem i odmah ga navukao na sebeBOSNA JE ZAKON je napisao/la:otkud ti to???na kraju koje utakmice???Virtu4l je napisao/la:Hehe, obuče Džeko na kraju utakmice crveno-crni dres. Srce vuče, šta ćeš

Voli te tvoje Sarajevo.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
jbt, ja mislio dres milana, kontam sta mu je??!Virtu4l je napisao/la:Pa ovaj njihov večerašnji protivnik u kupu je imao crveno crne dresove, na kraju je zamijenio dres sa protivničkim igračem i odmah ga navukao na sebeBOSNA JE ZAKON je napisao/la:otkud ti to???na kraju koje utakmice???Virtu4l je napisao/la:Hehe, obuče Džeko na kraju utakmice crveno-crni dres. Srce vuče, šta ćeš
O cemu tinick je napisao/la:kad je debil na kraju ce ga na klupu poslatVirtu4l je napisao/la:Hehe, obuče Džeko na kraju utakmice crveno-crni dres. Srce vuče, šta ćeš

-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
nemoze on dzeku na klupu poslat nikad.oni su bez dzeke jedna velika 0,vidjeli smo protiv werdera.i zato dzeko radi sta ti je dusi volja...samo naprijednick je napisao/la:kad je debil na kraju ce ga na klupu poslatVirtu4l je napisao/la:Hehe, obuče Džeko na kraju utakmice crveno-crni dres. Srce vuče, šta ćeš
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
miralem444 je napisao/la:nemoze on dzeku na klupu poslat nikad.oni su bez dzeke jedna velika 0,vidjeli smo protiv werdera.i zato dzeko radi sta ti je dusi volja...samo naprijednick je napisao/la:kad je debil na kraju ce ga na klupu poslatVirtu4l je napisao/la:Hehe, obuče Džeko na kraju utakmice crveno-crni dres. Srce vuče, šta ćeš
doveli su i martinsa, pa bi i mogao zavrsiti na klupi ak bude radio sta muje volja
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
na tom sajtu nacete prenose uzivo u nesto losijem kvalitetu,tamo ima dosta nasih momaka koji omogucavaju prenose bundes lige ali i ostalih utakmica.....
Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko produžio je ugovor s njemačkim prvakom Wolfsburgom do 2013. godine, potvrdio je njemački klub.
"To je još jedan pozitivni signal za budućnost. Edin je važan dio našeg tima", rekao je trener Wolfsburga Armin Veh, prenosi DPA.
Džeko je izjavio da je zadovoljan što je produžio ugovor prije početka sezone.
"Drago mi je što smo pronašli zajednički jezik prije početka lige. Sada se mogu potpuno posvetiti Wolfsburgu. Pred nama je mnogo lijepih trenutaka", izjavio je 23-godišnji Džeko, koji je u prošloj sezoni sa 26 golova bio drugi strijelac Bundeslige iza saigrača Grafitea.
Pa Dzekson di ce ti dušaaaaa..........

O cemu tiMinche je napisao/la:Džeko u Wolfsburgu do 2013. godine
Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko produžio je ugovor s njemačkim prvakom Wolfsburgom do 2013. godine, potvrdio je njemački klub.
"To je još jedan pozitivni signal za budućnost. Edin je važan dio našeg tima", rekao je trener Wolfsburga Armin Veh, prenosi DPA.
Džeko je izjavio da je zadovoljan što je produžio ugovor prije početka sezone.
"Drago mi je što smo pronašli zajednički jezik prije početka lige. Sada se mogu potpuno posvetiti Wolfsburgu. Pred nama je mnogo lijepih trenutaka", izjavio je 23-godišnji Džeko, koji je u prošloj sezoni sa 26 golova bio drugi strijelac Bundeslige iza saigrača Grafitea.
Pa Dzekson di ce ti dušaaaaa..........

-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
ja sam gledo na satalitu thoru..ima kanal digi sport..i na njemu pise od augussta bundes liga...a i ima eurosport2
miralem444 je napisao/la:ko ima resiver?
ja sam gledo na satalitu thoru..ima kanal digi sport..i na njemu pise od augussta bundes liga...a i ima eurosport2
E ima jedan problem i za resiverase...digi TV prelazi na Negravisio 3 koji jos nije hakovan i to u septembru,znaci svi oni koji ne placaju Digi TV nece moci ni gledat,jer nepostoje kodovi koji ce otkljucat Digi TV.

FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: al87, Alipasino, Alucard, AmirBvB, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, antisisoja1919, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavarian_bk, Beduin, Beli98, Blackwargreymon, boki86, BosnianDragon2024, CAGarfia, Confiance, darker10, denza, Direktorcic, Drum, dzemil, eaglebvb09, Edincapitano, Edo1922, emir79, enobarca, galia95, General505, GG3, GIBRA, Goalgetter, Google Adsense [Bot], greenwood, Hafiz00, Hardzavi, HariTz, head88, Hrammm1921, invincible1921, JackW, Jadnimi, JayCatwright, Jegres, JimmyPage, johntravolta123, KarlMarx, kaskada1922, Kaunas, L-Train, Lavcina, legendarnadruga, lol89, Maestro^^, marlostanf1eld, miguelramos, mirsonetz, MostarNeretva, MrPink, Muumii, myself, Nah1d, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, newton_heath_lyr, Pirke, PointBlank, prijeratni mangup, r3m1, RaZuti, rio_Ferdy88, rishovski, s4mke, sagitarius, SanaBosna, Scholl, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, smajke, sony_91, StevieG8, SWOT, TheTruth34, totasef1, travuljasSs, tuitamo, UnitedWA, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, voltron30, wanakis, Wolffire, zastitaIdentiteta, zeljovolimte, zemuntrg, zgembo89 i 842 gosta.