Druga Liga - grupa Jug
-
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Sloga 3 - 1 Lokomotiva
Suđenje loše, Lokosi imaju najboljeg "golmana" lige. Tri penala tri gola, na kraju utakmice moglo doći do tučnjave.
Suđenje loše, Lokosi imaju najboljeg "golmana" lige. Tri penala tri gola, na kraju utakmice moglo doći do tučnjave.
Višići - Brotnjo 0:1
Brotnju možda čak nije priznat regularan gol, mi imali penal, čist ko' suza, promašili i to. Pogodili stativu, još par dobrih napada imali. Brotnjo ipak kvalitetnije, vidi se da ljudi ozbiljno rade. Neki naši igrači na kraju utakmice se pokušali obračunati sa sucem, iako jadan nije ništa kriv, sramota jer ispadamo i seljaci i budale.
Bolji je pobjedio, čestitke i idemo dalje.
Brotnju možda čak nije priznat regularan gol, mi imali penal, čist ko' suza, promašili i to. Pogodili stativu, još par dobrih napada imali. Brotnjo ipak kvalitetnije, vidi se da ljudi ozbiljno rade. Neki naši igrači na kraju utakmice se pokušali obračunati sa sucem, iako jadan nije ništa kriv, sramota jer ispadamo i seljaci i budale.
Bolji je pobjedio, čestitke i idemo dalje.
www.facebook.com/hnkvisici
nova priča?nagibuzbrdica je napisao/la:klis - grude 2-1, dosao novi trener u klis odmah nova prica..
2:1 protiv raspalih gruda kojima od prvih 11 igraju 2 igrača..ostalo mlađi i pokupljeni onako samo da ih ima

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Četvrta utakmica bez primljenog gola u nizu,pobjeda na teškom gostovanju sa kojeg se teško nose bodovi i službeno nas je vratila u igru za prvu ligu,sad slijedi lakši raspored i imamo dobru situaciju da završimo jesenski dio sezone na prvom mjestu
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
ma kazem bice ubuduce nova prica,Grude su juce i bile jako lose,iz penala dali go a trebali primiti 5-6,nije Klisu vazna ta utakmica koliko novi trener koji ce donijeti i novu pricu,ovamo je bilo bas rasulo...Kevin je napisao/la:nova priča?nagibuzbrdica je napisao/la:klis - grude 2-1, dosao novi trener u klis odmah nova prica..
2:1 protiv raspalih gruda kojima od prvih 11 igraju 2 igrača..ostalo mlađi i pokupljeni onako samo da ih ima
- slogauskoplje
- Kontakt:
Stvarno ne znam kakva je fora prodat samo bod, zar nije bolje sva tri?
Grdane, ajde se malo smiri prvo pokušajte dobiti kući neku malo jaču ekipu od Kupresa pa onda nešto pričaj.
Dosadno na ovom podforumu, jedva čekam da mi se livnjaci vrate

Grdane, ajde se malo smiri prvo pokušajte dobiti kući neku malo jaču ekipu od Kupresa pa onda nešto pričaj.

Sloga Uskoplje
Što se tiče prve lige,trener je izjavio za Dnevni list da iako je momčad dosta oslabljena u odnosu na prošlu sezonu zaslužuje sam vrh ljestvice ovog natjecanja,a gostovanje u Višićima je prava prilika da vratimo domaće bodoveslogauskoplje je napisao/la:Stvarno ne znam kakva je fora prodat samo bod, zar nije bolje sva tri?![]()

-
- Kontakt:
pobjeda,pobjeda neka BROTNJO slavi, svaka cast momcima na pobjedi
idemo u prvu ligu 

1950 <3
Upravo što sam rekao par postova iznad . Brotnjo dolazi sebi i ide na prvo mjesto vrlo brzo 

eto...to je odgovor zasto kamesnicu ne mogu smatrat konkurenta za 1 mjesto...badblueboylivno je napisao/la:Katastrofa Kamešnice, 1-3 na svom terenu protiv Kupresa.
Tko ih je uopće smatrao,zna se da nemaju financija za veći rang a iz primjera Troglava znamo kako se njihova općina odnosi prema sportu,i Velić će u Zrinjski na proljeće ako je vjerovati Sloginom chatujasta je napisao/la:eto...to je odgovor zasto kamesnicu ne mogu smatrat konkurenta za 1 mjesto...badblueboylivno je napisao/la:Katastrofa Kamešnice, 1-3 na svom terenu protiv Kupresa.

pe eto pogledaj ranije postove pa ces vidjeti.
1. igman, brotnjo
2. turbina. tomislav, sloga
to je to
1. igman, brotnjo
to je to
- badblueboylivno
- Kontakt:
Naravno da Kamešnica ne može u viši rang, što vam je... 
Samo ovaj današnji poraz jako čudi, ovi su od Brotnja, koje je u Podhumu bilo naigrano, primili osam komada, i dođu Kamešnici i uvale tri komada.

Samo ovaj današnji poraz jako čudi, ovi su od Brotnja, koje je u Podhumu bilo naigrano, primili osam komada, i dođu Kamešnici i uvale tri komada.
Hayley <3
Zamisli da Rama dobije u Citluku hahaha, mislim da bi opcinsko vijece odlucilo da nogometase doceka sa vatrometom hahaGrdan je napisao/la:Što se tiče prve lige,trener je izjavio za Dnevni list da iako je momčad dosta oslabljena u odnosu na prošlu sezonu zaslužuje sam vrh ljestvice ovog natjecanja,a gostovanje u Višićima je prava prilika da vratimo domaće bodoveslogauskoplje je napisao/la:Stvarno ne znam kakva je fora prodat samo bod, zar nije bolje sva tri?![]()
Dosadno na ovom podforumu, jedva čekam da mi se livnjaci vrate,nisam ja ništa sam zaključio
.Šta fali Kupresu,nanijeli su prvi poraz Kamešnici i to na domaćem terenu,Igman ih nije dobio iako je vodio 0:2 na poluvremenu,turbina ih jedva dobila 1:0 u jablanici
,što se tiče jačih ekipa dočekujemo Tomislav u 9. i Slogu u 11. kolu,prije toga slijedi nova golijada protiv Rame u nedjelju
.
Izvještaj i video.Grdan je napisao/la:Četvrta utakmica bez primljenog gola u nizu,pobjeda na teškom gostovanju sa kojeg se teško nose bodovi i službeno nas je vratila u igru za prvu ligu,sad slijedi lakši raspored i imamo dobru situaciju da završimo jesenski dio sezone na prvom mjestu.
Prva naša utakmica da nismo zabili, a nije da nismo imali prilika. Čak i penal promašen. Odavno nisam vidio lošije izveden jedanaesterac.

www.facebook.com/hnkvisici
Sloga sad gostuje u Posušju pa dočekuju Igman,mislim da će nakon tih utakmica biti jasno mogu li se uključiti u borbu za rang,ne znam imaju li ambicijajasta je napisao/la:pe eto pogledaj ranije postove pa ces vidjeti.
1. igman, brotnjo
to je to

- slogauskoplje
- Kontakt:
imamo ambicije ostati u ligiGrdan je napisao/la:Sloga sad gostuje u Posušju pa dočekuju Igman,mislim da će nakon tih utakmica biti jasno mogu li se uključiti u borbu za rang,ne znam imaju li ambicijajasta je napisao/la:pe eto pogledaj ranije postove pa ces vidjeti.
1. igman, brotnjo
to je to.

Sloga Uskoplje
- benfica1923
- Kontakt:
Losa utakmica juce u Stocu,mislim pogotovo na nasu ekipu,falilo je par igraca,al nije ni to razlog.....Turbina dobra ekipa,jedna od rijetkih ekipa koja ce uzeti bod sa vruceg gostovanja,falilo je i dosta raje na tribinama,jer je sve u citluku bilo,al nema veze,sad idemo u Bigestama i nadam se barem bodu,a onda sva tri boda protiv Brotnja....
-
- Kontakt:
nemoj se nadati bodovima kad budete igrali protiv brotnjabenfica1923 je napisao/la:Losa utakmica juce u Stocu,mislim pogotovo na nasu ekipu,falilo je par igraca,al nije ni to razlog.....Turbina dobra ekipa,jedna od rijetkih ekipa koja ce uzeti bod sa vruceg gostovanja,falilo je i dosta raje na tribinama,jer je sve u citluku bilo,al nema veze,sad idemo u Bigestama i nadam se barem bodu,a onda sva tri boda protiv Brotnja....

1950 <3
- benfica1923
- Kontakt:
Ziv bio pa vidio nemoj da se nejavis kad dodjes...SAMO JAKO....torcida medugorje je napisao/la:nemoj se nadati bodovima kad budete igrali protiv brotnjabenfica1923 je napisao/la:Losa utakmica juce u Stocu,mislim pogotovo na nasu ekipu,falilo je par igraca,al nije ni to razlog.....Turbina dobra ekipa,jedna od rijetkih ekipa koja ce uzeti bod sa vruceg gostovanja,falilo je i dosta raje na tribinama,jer je sve u citluku bilo,al nema veze,sad idemo u Bigestama i nadam se barem bodu,a onda sva tri boda protiv Brotnja....dobit cemo vas, a prije utakmice popit cemo koju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.