Hajduk Split
Re: Hajduk Split
SLUZBENO:Giorgi Iluridze(21)je novo pojacanje Hajduka,dolazi iz Dile Gori(zabio Hajduku na Poljudu)i reprezentativac je Gruzije
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Insect_terminator
- Kontakt:
Zna li se koliko je placen transfer ili barem kolika mu je placa?Android je napisao/la:SLUZBENO:Giorgi Iluridze(21)je novo pojacanje Hajduka,dolazi iz Dile Gori(zabio Hajduku na Poljudu)i reprezentativac je Gruzije
Mislim da je dosao besplatno...Dila ce vjerovatno dobiti postotak od buduceg transfera
HRHB
HRHB
Ovaj novi iz Kameruna zabio u prvoj utakmici
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... -FOTO.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... -FOTO.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
Andersson: Pašalić ostaje, jako je privržen Hajduku
Hajdukov sportski direktor Jens Andersson danas je otklonio svaku mogućnost transfera Marija Pašalića u talijansku Cataniju.
- Mario Pašalić ostaje u Hajduku, istina je da smo pregovarali i imali ponudu, ali igrač ne želi otići iz kluba. Mi to poštujemo, on je veoma privržen Hajduku, njegova ljubav prema klubu je veliko i meni je jako drago to čuti - kazao je Šveđanin.
Podsjetimo, Catania je ponudila 1.5 milijuna eura za mladog veznjaka "bijelih". Uprava nije htjela prodati igrača na prvu, jučer se čak pojavila informacija da će Pašalić vrlo vjerojatno otići u Italiju, no Andersson je potvrdio da od toga neće biti ništa.
BRAVO MALI
Prva izjava Iluridzea na predstavljanju;Oprostite sto sam dao gol
Hajdukov sportski direktor Jens Andersson danas je otklonio svaku mogućnost transfera Marija Pašalića u talijansku Cataniju.
- Mario Pašalić ostaje u Hajduku, istina je da smo pregovarali i imali ponudu, ali igrač ne želi otići iz kluba. Mi to poštujemo, on je veoma privržen Hajduku, njegova ljubav prema klubu je veliko i meni je jako drago to čuti - kazao je Šveđanin.
Podsjetimo, Catania je ponudila 1.5 milijuna eura za mladog veznjaka "bijelih". Uprava nije htjela prodati igrača na prvu, jučer se čak pojavila informacija da će Pašalić vrlo vjerojatno otići u Italiju, no Andersson je potvrdio da od toga neće biti ništa.
BRAVO MALI
Prva izjava Iluridzea na predstavljanju;Oprostite sto sam dao gol

HRHB
HRHB
Elvira Malokua(16) na utakmici protiv Osijeka pratili predstavnici Borussije Dortmund,Tottenhama i Atletico Madrid 

HRHB
HRHB
POVRATAK AMERIKANACA: Glover i partneri keširaju 310 milijuna kuna za Hajduk i KK Split!
Više nije samo Hajduk u pitanju, nego dvije perjanice splitskog sporta. Glover bi trebao doći u Split u ponedjeljak i biti u gradu dok se odvija sjednica Gradskog vijeća.
Američki ulagači okupljeni oko odvjetnika Michaela Glovera početkom sljedećeg tjedna dolaze u Split. Najava je stigla iz dobro obaviještenog izvora, jer Hajduk i Grad Split zasad nisu dali službenu najava povratka Glovera u grad pod Marjanom. Što znači dolazak Amerikanaca koji su još prošlog mjeseca Gradu Splitu poslali službenu ponudu za otkup većinskog paketa dionica Hajduka? Jasan je to znak da se stvari pomiču s mrtve točke, da se pregovori nastavljaju, jer u utorak 17. rujna najavljena je sjednica Gradskog vijeća Splita na kojoj bi se trebalo raspravljati o stanju u Hajduku i KK Splitu.
Upravo je košarkaški klub s Gripa novi detalj u priči oko zanimanja Amerikanaca za ulaganje u Hajduk, jer Glover i njegovo društvo zainteresirani su i za kupovinu Žutih što bi cijeloj priči dalo potpuno novo svjetlo. Jer, više nije samo Hajduk u pitanju, nego dvije perjanice splitskog sporta. Michael Glover trebao bi u Split sletjeti u ponedjeljak i biti u gradu dok se odvija sjednica Gradskog vijeća, što je također vrlo znakovit detalj.
U utorak 17. rujna gradski vijećnici imat će zanimljiv sastanak jer napokon bi trebali razgovarati o stanju u dva velikana splitskog sporta. Amerikancima će trebati najmanje 310 milijuna kuna ulaganja za Hajduk i KK Split pri čemu na Žute otpada 50 milijuna kuna dugovanja. Sa Žutima će Amerikanci imati manje posla, točno tako rečeno, jer gradonačelnik Baldasar je već najavio kako će stanje u tom klubu rješavati po hitnom postupku. Interes Amerikanaca za Žute zahtijeva pet puta manje ulaganje od Hajduka i što je još važnije, barem za sada, nema otpora javnosti. Ali Hajduk će biti vruć krumpir za sve sudionike ove privatizacijske priče. Tim više što su se u protekla dva mjeseca pojavili i drugi potencijalni ulagači, pri čemu prvenstveno mislimo na Australca hrvatskih korijena Matta Tomaša. Ali, Tomaš se nije pojavio u kolovozu u Splitu, kako je prethodno bilo najavljeno.
Je li novi dolazak Amerikanaca poziv i Tomašu da se aktivnije uključi u privatizacijski proces, jer vrijeme brzo leti. Posebno za Hajduk koji se nalazi u izuzetno teško situaciji gdje nema novca za vraćanje kredita i time svoj problem prebacuje na Grad Split koji ima ulogu jamca. Zato je i Hajduku i Gradu Splitu u interesu da se što prije riješi poljudski zamršeni financijski čvor. Amerikanci im stižu kao naručeni. Zainteresirani su za ulaganje, a pritom stvaraju i konkurenciju.
Više nije samo Hajduk u pitanju, nego dvije perjanice splitskog sporta. Glover bi trebao doći u Split u ponedjeljak i biti u gradu dok se odvija sjednica Gradskog vijeća.
Američki ulagači okupljeni oko odvjetnika Michaela Glovera početkom sljedećeg tjedna dolaze u Split. Najava je stigla iz dobro obaviještenog izvora, jer Hajduk i Grad Split zasad nisu dali službenu najava povratka Glovera u grad pod Marjanom. Što znači dolazak Amerikanaca koji su još prošlog mjeseca Gradu Splitu poslali službenu ponudu za otkup većinskog paketa dionica Hajduka? Jasan je to znak da se stvari pomiču s mrtve točke, da se pregovori nastavljaju, jer u utorak 17. rujna najavljena je sjednica Gradskog vijeća Splita na kojoj bi se trebalo raspravljati o stanju u Hajduku i KK Splitu.
Upravo je košarkaški klub s Gripa novi detalj u priči oko zanimanja Amerikanaca za ulaganje u Hajduk, jer Glover i njegovo društvo zainteresirani su i za kupovinu Žutih što bi cijeloj priči dalo potpuno novo svjetlo. Jer, više nije samo Hajduk u pitanju, nego dvije perjanice splitskog sporta. Michael Glover trebao bi u Split sletjeti u ponedjeljak i biti u gradu dok se odvija sjednica Gradskog vijeća, što je također vrlo znakovit detalj.
U utorak 17. rujna gradski vijećnici imat će zanimljiv sastanak jer napokon bi trebali razgovarati o stanju u dva velikana splitskog sporta. Amerikancima će trebati najmanje 310 milijuna kuna ulaganja za Hajduk i KK Split pri čemu na Žute otpada 50 milijuna kuna dugovanja. Sa Žutima će Amerikanci imati manje posla, točno tako rečeno, jer gradonačelnik Baldasar je već najavio kako će stanje u tom klubu rješavati po hitnom postupku. Interes Amerikanaca za Žute zahtijeva pet puta manje ulaganje od Hajduka i što je još važnije, barem za sada, nema otpora javnosti. Ali Hajduk će biti vruć krumpir za sve sudionike ove privatizacijske priče. Tim više što su se u protekla dva mjeseca pojavili i drugi potencijalni ulagači, pri čemu prvenstveno mislimo na Australca hrvatskih korijena Matta Tomaša. Ali, Tomaš se nije pojavio u kolovozu u Splitu, kako je prethodno bilo najavljeno.
Je li novi dolazak Amerikanaca poziv i Tomašu da se aktivnije uključi u privatizacijski proces, jer vrijeme brzo leti. Posebno za Hajduk koji se nalazi u izuzetno teško situaciji gdje nema novca za vraćanje kredita i time svoj problem prebacuje na Grad Split koji ima ulogu jamca. Zato je i Hajduku i Gradu Splitu u interesu da se što prije riješi poljudski zamršeni financijski čvor. Amerikanci im stižu kao naručeni. Zainteresirani su za ulaganje, a pritom stvaraju i konkurenciju.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- anton 1983
- Kontakt:
Gradonačelnik Ivo Baldasar izišao je s brojkama od 124 milijuna kuna duga Hajduka
Eto to je jedan od najbitnijih razloga zašto ja podržavam Mamića. To će mi biti jedan od najveći argumenata, kada moram "braniti" njegov kretenluk i "kriminal".
Nekom to paše, nekom ne...
Eto to je jedan od najbitnijih razloga zašto ja podržavam Mamića. To će mi biti jedan od najveći argumenata, kada moram "braniti" njegov kretenluk i "kriminal".
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
U Gradu Splitu uvijek najavljuju prodaju Hajduka i govore da je to jedini spas, a sviju redom odbijaju, jer se boje da ce ti ljudi unistiti Hajduk. Ti ljudi koji zele kupiti klub su uspjesni poduzetnici i zele uloziti svoj novac kako bi se on dodatno umnozio, a samim time ce pomoci i Hajduku. Od Hajduka je samo ime ostalo, raspada se, a zajedno sa njim i Poljud postaje tesko ruglo. Klubu je potreban novac i pod hitno se mora prodati, jer u suprotnom ne vidim zasto se preoblikovao ako ce ostati u vlasnistvu Grada koji u njega ne ulaze dovoljno. Ne razumijem cega se toliko boje, mislim da kad bi Isus dosao s ponudom oni mu nebi vjerovali i kontali bi da ce ih zeznuti. Zanimljivo da kad sagledam tu situaciju po glavi mi se mota ona misao 'lopova se najvise boji lopov'. Sad kad je u pitanju spas i KK Splita nadam se da ce konacno popustiti, jer ce kroz 20tak godina kada dodje nova generacija po splitskim ulicama hodati djeca u crvenom, a ona da Hajduk zivi vjecno ostati mrtvo slovo po zastarjelim grafitima.
- anton 1983
- Kontakt:
To meni nije jasTno. Pa kak možeš uništiti nešto na kaj je atomska bomba pala i od ćega nisu ostali ni temelji? Kaj će morti neko iz ajduka koji nema ni za kruf izvući pare? Ne razmem to. Gubitak identitea' Na koji način?Signore je napisao/la:, jer se boje da ce ti ljudi unistiti Hajduk.
Sad su se iz ajduka javili i rekli da baltazar laže i da je dug 65, odnosno 43 milje kuna - wtf!?!?!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
LAŽanton 1983 je napisao/la: Gradonačelnik Ivo Baldasar izišao je s brojkama od 124 milijuna kuna duga Hajduka
A to se može provjeriti i u financijskim izvješćima koje je Hajduk kao dioničko društvo dužno podnositi!!
Dakle, klub jeste dužan, ali ni približno, ma ni upola kao što gradonačelnik Splita hoće prikazati. Trenutni dug, kad se prebiju potraživanja iznosi nekih cca 43 milijuna kuna (cca 5,8 mil. eura), od toga 30 milijuna kuna je dug bankama po osnovi kredita...
U zadnju godinu dana otkako je Brbić na čelu Uprave dug se prepolovio...
Na kraju ove godine kada se napravi godišnje financijsko izvješće, vidjet će se stvarno stanje kluba!
Probat ću postavit ovdje prethodna godišnja financijska izvješća Hajduka...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- anton 1983
- Kontakt:
Daj mi reci kaj je to lik napravio da je uspio prepoloviti dug? Pa to mi je sumnjivo da je to za popizdit. Na koji način je taj tvoj ČUDO>TVORAC SMISLIO 50 MILJONA KUNA!?!?!???!?
Si svjestan da si ti to napisao đubrava?
Si svjestan da si ti to napisao đubrava?

Povećali su se prihodi, a rashodi koji su prijašnji godina bili ogromni su se prepolovili
Al ono što je najbitnije, radilo se racionalno. Dobro, nije sve to Brbićeva zasluga, još od tamo Maleša se počeo smanjivati dug. Brbić je samo žešće stegao remen i uveo red.
Tablica prihoda i rashoda za 2012.god., to je samo račun dobiti i gubitka, nisam našao bilancu i obveze... Uzmi u obzir da je ove godine Hajduk od tri koncerta zaradio par milijuna, dobio glavnog sponzora nakon 3-4 godine (Tommy), isplate od transfera Vukušića, Radoševića i An.Sharbinija, kao i prodaja Eleza(sića od 3,5 mil.kuna, al jebga)

hebga, sitna su slova...

Tablica prihoda i rashoda za 2012.god., to je samo račun dobiti i gubitka, nisam našao bilancu i obveze... Uzmi u obzir da je ove godine Hajduk od tri koncerta zaradio par milijuna, dobio glavnog sponzora nakon 3-4 godine (Tommy), isplate od transfera Vukušića, Radoševića i An.Sharbinija, kao i prodaja Eleza(sića od 3,5 mil.kuna, al jebga)

hebga, sitna su slova...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- anton 1983
- Kontakt:
Ovaj dio ti je meni sporan. Ti si reko da je lik u godinu dana uspio smanjiti dug za 43 milje kuna!!!dubrava je napisao/la: U zadnju godinu dana otkako je Brbić na čelu Uprave dug se prepolovio...

Ama dobro, zaletio sam se maloanton 1983 je napisao/la:Ovaj dio ti je meni sporan. Ti si reko da je lik u godinu dana uspio smanjiti dug za 43 milje kuna!!!dubrava je napisao/la: U zadnju godinu dana otkako je Brbić na čelu Uprave dug se prepolovio...Taj dio mi neide u glavu! Pa kaj etako i ak je lik tako sposoban, za dve godine ajduk bu u plusu od 20 miljona kuna!

p.s. u tablici prihoda, jest da je sitno, al može se vidjeti povećanje prihoda od 170%

p.s.2 Rijeka, koja je financijski moćna, dužna je Poreznoj upravi cca 15 mil. kuna a nitko ništa o tome ni ne spominje...
A ja bi rado išao al nemam kune u džepuAndroid je napisao/la:Ide li itko u subotu?

ti?
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.