KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

sasagmp
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la sasagmp » 11 feb 2013, 00:07

“&” $ " ?, ? погођен /

$ " пре & " у $ „Језеро“ % је $ ?. ' $ су " ? $.

$ $ ? су $ $ са ". ? се & " % & ", % ? ", ? је &, у ' &, ' ? " ¥ је " $.

", 15 " " $ је $ % % ' $ је $ $ & " " & $ &.

? сусрет ? су " ? $ " ? &. ? су " $ ?, $ "…

? погођен /

$ су " " ? са ' 35 " пре старта ", $ / $ је " $ $ ? у ?. & црно-? је " ".

' је & " / на терен " $ у ' ? $ ".
ma grobari su ga napali i gadjali milosavljevica :roll:

a sto se tice mojih neproverenih informacija,evo sta pise mocart sada na koji se neki pozivase...
Sve je započeo jedan navijač Zvezde koji je hteo da zapali zastavu Grobara.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 feb 2013, 00:14

sasagmp je napisao/la:
a sto se tice mojih neproverenih informacija,evo sta pise mocart sada na koji se neki pozivase...
Sve je započeo jedan navijač Zvezde koji je hteo da zapali zastavu Grobara.
Pa je l' utakmica prekinuta zato što je ovaj htio zapaliti zastavu ili zato što su i jedni i drugi pokušali uletiti na teren (jedni i uspjeli)?

A može i ovako
Agenciji Beta je u policiji nezvanično rečeno da su huligani s Partizanove tribine uveli na svoj deo jednog pristalicu crveno-belih, tukli ga, zatim mu skinuli dres i zapalili ga.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 feb 2013, 00:23

ne blamiraj se covece,kad te tvoj drug grobar moli....

cuj grobari uveli na tribinu deliju :lol:
jel nisi upucen ili su ti kratka secanja kada su ti ovakva akcijanja u pitanju/arena protiv cska ili pao-a,ako me secanje ne vara,clan hijena u akcijaju....cisto malo da se podsetimo...

i cuj bas u pola trece uzeli da ga uvode i tuku,mora da je deo neke koreografije bio :lol:

gde si video/procitao da su grobari hteli da udju na teren/koji je razlog bio/

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 feb 2013, 00:38

sasagmp je napisao/la:ne blamiraj se covece,kad te tvoj drug grobar moli....

cuj grobari uveli na tribinu deliju :lol:
jel nisi upucen ili su ti kratka secanja kada su ti ovakva akcijanja u pitanju/arena protiv cska ili pao-a,ako me secanje ne vara,clan hijena u akcijaju....cisto malo da se podsetimo...

i cuj bas u pola trece uzeli da ga uvode i tuku,mora da je deo neke koreografije bio :lol:

gde si video/procitao da su grobari hteli da udju na teren/koji je razlog bio/
Nisam upućen jer me inače takve stvari i ne interesuju pretjerano.

Za vrijeme prenosa je Edin rekao da i Grobari žele ući na teren pa ih Dule kao vraća. A i uobičajena reakcija navijača na ulazak onih drugih na teren je upravo takva, nešto i ne vjerujem da su Grobari odlučili da ostanu na tribini i čekaju da im ovi dođu.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 feb 2013, 00:41

posto nisi upucen eto sad znas,da to ima istoriju podugacku....imate vi satelite na svakoj el utakmici partizana.

kao sto rece nakon prekida....logicno je da ce stati do zastava i biti spremni na sve,ali poenta je zasto je prekinuta utakmica-zbog ulaska u teren navijaca crvene zvezde telekom....jel problem to reci,a ne odmah ''i grobari su hteli bla bla bla''...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 feb 2013, 00:44

sasagmp je napisao/la:prekinuta utakmica-zbog ulaska u teren navijaca crvene zvezde telekom
Najvećim dijelom...da. Ali to nema nikakve veze sa nekom serijom Partizana (čak +3 ste imali u 3. četvrtini), naredbom Vučića ili Đilasa, ili najavom Danilovića.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 feb 2013, 00:47

jel covek najavio incidente/jesu se dogodili/ jel se ne desava prvi put kad igra czt/ o cemu mi dalje da pricamo/

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 feb 2013, 00:52

sasagmp je napisao/la:jel covek najavio incidente/jesu se dogodili/ jel se ne desava prvi put kad igra czt/ o cemu mi dalje da pricamo/
Uzrok nereda je nešto što on nije mogao predvidjeti i uticati na to tako da nemaju nikakve veze sa njegovom najavom.
Je l' se dešavaju prvi put kad igra Partizan?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 feb 2013, 00:55

navedi derbi koji je prekinut od strane navijaca partizana pri losem rezultatu/seriji naseg kluba....i gde smo mi to povukli ekipu tj. odlucili da cemo igrati sutra...ej rakocevic vice igramo sutra idi reci sudiji-predsedniku saveza....sta je matori se umorio pa mu treba daha/

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 feb 2013, 00:59

''" $ је & & & " за своју /, $ је са " '-' & & %...''
alal vera autoru

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 11 feb 2013, 04:54

Covke ciganima obezbedio preko 1500 karata dok je nas 500 pusteno da udje tek polovinom druge cetvrtine...

Ne znam sta je tacno bio povod da cigani ulete na teren ali ti prvi junaci sto su usli su brze bolje odmah i izasli, posle je u tuci jedan navjiac upotrebio protiv pozarni aparat i poprasio i muriju i dobar deo navijaca Zvezde iza kosa. Cistili su posle toga taj deo parketa vise od 30 minuta i nisu uspeli skroz da ociste.

Kod drugog prekida je neko nesto dobacivao Duletu iza ledja, da li Covic ili neko od ljudi koji su bili sa njim ne znam ali sam video da se Dule smeje i u jednom trenutku se okrenuo i pokusao da udari nekoga od tih ljudi.

Meni samo nije jasno ko je Covic da odlucuje da li ce se igrati ili ne kada su njegovi navijaci najveci krivci za prekid meca...A tek Djilas, jezim se kad vidim politicare da se mesaju gde im nije mesto...

A cigani u trecoj stali i na terenu i na tribinama pa napravise sranje dok jos ima vremena...

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 11 feb 2013, 08:58

Zbog kriminalca Čovića uskoro će početi i glave da padaju. Pali mu žuti sa vlasti, al on se brže-bolje uhljebio kod Vučića, srpskog Eliota Nesa pa vedri i oblači Srbijom i srpskom košarkom. :(

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 feb 2013, 12:15

sasagmp je napisao/la:navedi derbi koji je prekinut od strane navijaca partizana pri losem rezultatu/seriji naseg kluba....i gde smo mi to povukli ekipu tj. odlucili da cemo igrati sutra...ej rakocevic vice igramo sutra idi reci sudiji-predsedniku saveza....sta je matori se umorio pa mu treba daha/
Navijači Partizana prekidaju obične utakmice, to je mnogo bolje?
I po treći put te pitam. Kakav loš rezultat? Kakva serija Partizana? Rezultat je bio 43:43, Zvezda je dala zadnji koš, Partizan je 3-4 puta imao prednost na utakmici, ni jednom preko 3 poena.
Odluka o odlaganju utakmice se sigurno ne bi mogla donijeti bez pristanka Danilovića i Vujoševića, a i Beloševića, tako da je svaljivanje krivice na Rakočevića smiješno.
I zašto je Dule koji qrac išao ka Čoviću i pred ostale navijače kad zna da će time samo pogoršati situaciju?

Zvanično saopštenje policije neću ni spominjati, sigurno im je Vučko dao takvu naredbu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 feb 2013, 12:31

Jok, nego će glumiti Vajata Erpa....
Meni živo boli ona stvar ko je kriv, iako je potpis Čovića očita... Još kada je vodio FMP pravio je sranja... Prošle godine je iz samo njemu znanih razloga odveo tekmu u Železnik iako je svaka prednost domaćina veća u Pioniru... Više navijača bolja, atmosfera, sve... Jedino je u Železniku veća prednost ta što su vece šanse da neko izgubi glavu....
Ali opet kažem boli me qrac.... Sve ovo čisto je sranje, bolest koja umjesto da se lijeci svake godine se više širi... Epidemija...
Dok.političari ne napuste sport, dok se ne donesi jasni zakoni o sportu, nasilju, dok god se Tribina ne vrati svom osnovnom zanimanju-navijanju, dok god se ne prestanu oslobađati huligani nakon 100 suđenja, ovo će se dešavati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 feb 2013, 12:51

DANTES je napisao/la:Jok, nego će glumiti Vajata Erpa....
Meni živo boli ona stvar ko je kriv, iako je potpis Čovića očita... Još kada je vodio FMP pravio je sranja... Prošle godine je iz samo njemu znanih razloga odveo tekmu u Železnik iako je svaka prednost domaćina veća u Pioniru... Više navijača bolja, atmosfera, sve... Jedino je u Železniku veća prednost ta što su vece šanse da neko izgubi glavu....
A čekaj, je l' Čović išao do protivničkih navijača kada su se strasti koliko-toliko smirile i time direktno uticao na povećanje tenzije ili je to neko drugi učinio?
Igralo se u Železniku jer je Pionir bio zauzet i jer je stručni štab smatrao da tu ima veću prednost domaćeg terena.
DANTES je napisao/la: Sve ovo čisto je sranje, bolest koja umjesto da se lijeci svake godine se više širi... Epidemija...
Dok.političari ne napuste sport, dok se ne donesi jasni zakoni o sportu, nasilju, dok god se Tribina ne vrati svom osnovnom zanimanju-navijanju, dok god se ne prestanu oslobađati huligani nakon 100 suđenja, ovo će se dešavati
Slažem se.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 feb 2013, 13:24

Svi su oni krivi... Čović igra igru, a Dule se ko zadnja budala primio....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 11 feb 2013, 13:34

braoolyo je napisao/la:Navijači Partizana prekidaju obične utakmice, to je mnogo bolje?
I po treći put te pitam. Kakav loš rezultat? Kakva serija Partizana? Rezultat je bio 43:43, Zvezda je dala zadnji koš, Partizan je 3-4 puta imao prednost na utakmici, ni jednom preko 3 poena.
Odluka o odlaganju utakmice se sigurno ne bi mogla donijeti bez pristanka Danilovića i Vujoševića, a i Beloševića, tako da je svaljivanje krivice na Rakočevića smiješno.
I zašto je Dule koji qrac išao ka Čoviću i pred ostale navijače kad zna da će time samo pogoršati situaciju?

Zvanično saopštenje policije neću ni spominjati, sigurno im je Vučko dao takvu naredbu.
Ali je svaka utakmica nastavljena, ovde je glavni problem bio sa navijacima Zvezde i kada je Dule pitao Djilasa koji je razlog, on kao ne mogu da isprazne tribinu?!?!?! Pa kod prvog prekida je zandarmerija krenula sa praznjenjem tribine i nakon par minuta ih sve vratili nazad. Covke urgirao...

A serija Zvezde nije bila losa nego ocajna, dali su 2 poena za 6 minuta, Rakocevic je disao na skrge u tim minutima, imali su 0 skokova u napadu citav mec, podrska sa tribina im je utihnula i najbolje im je bilo da prekinu mec. Da ima imalo pravde ovo bi trebalo suzbenim rezultatom da se registruje u korist Partizana, pre svega mec je mogao da se nastavi ali to Covic nije dozvolio, imate milion klipova, na jednom se tacno vidi kako Rakocevicu govori da ne moze da se igra, dva puta...

Ajde bre coravi, ko si ti da odlucujes o mecu, lopuzo belosvetska, ovako su samo navijaci Partizana ostali uskraceni da odgledaju utakmicu do kraja.

Steta za jednu ovako dobru utakmicu da nije mogla da se zavrsi zbog pojedinih dripaca koji veze sa sportom nemaju...

A Vujosevic je otisao iza kosa gde su se zagrevali njegovi igraci sto je sasvim normalna situacija, on kao trener ima pravo da bude gde hoce na terenu, nije on zapoceo taj sukob nego ova gamad nekulturna sto ne ume da se ponasa, pljuvanjem najbolje pokazuju ko su i sta su, kako u Zelezniku prosle godine tako i sad. Zamisli koliko nisko moras da padnes da pljujes coveka?

A taj nacelnik Kragujevcke policije je okoreli zvezdas...
http://www.****/slike/vesti/002/637/v263743p0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 feb 2013, 19:49

Glupa odluka sto smo uopste pristali na odlaganje,ali dobro sta je tu je,protiv nekih stvari se u ovoj drzavi ipak ne moze. Glavu gore i idemo dalje sampioni.

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 11 feb 2013, 20:11

Ma ovdje bode oči činjenica da Partizan ima više ofanzivni skokova (mislim 11) a ima rezultatski zaostatak,loš procenat šuta,malo ko je sposoban pogodit šut za tri poena,tehničke greške playa,,,prije prekida 5 minuta Zvijezda nije dala koša a Partizan nije u stanju napravit neku osjetniju razliku,,,,i u koliko ne dovedete dobrog šutera za Play of zvijezda će vam uzet sve ove godine....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 feb 2013, 20:41

doveli bi mi kobe brajanta,ali nema se love....verovatno nisi upucen u stanje u drzavi srbiji,ko kolo vodi pa te zato cudi sve ovo.

no ne treba brinuti,zna se kako su prolazili instant projekti,a zna se sta je tradicija.

inace jane brate,grobari te nikad zaboraviti nece....ovo je jedan od dokaza velicine kluba i institucije zvane kk partizan.

slika
Zadnja izmjena: sasagmp, dana/u 11 feb 2013, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.