FK Mladost DK

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 14 sep 2016, 00:02

shaman7 je napisao/la:Dobrodošli sutra na otvaranje pomoćnog u Vrapcice. Zanima me samo jel Mladost dolazi kompletna, hocemo li se moci potuci s vama ili ce Ibro odmoriti glavne igrace? Predpostavljam da je ovo drugo u pitanju , ali eto vise onako informativno. Navodno da ce sutra Musija sjediti sa Hasicem (poslovni su partneri inace) pa da se dogovore oko Ibre Rahimica. Koliko ima istine u tome, ostaje da se vidi

Usput cestitke na rezultatima, pravo osvjezenje lige ! :bow: :bih:
Ne prepadaj nas, kakav dogovor oko Ibre. Ibro je glava ovog tima i bez njega niti smijemo niti možemo zamisliti Mladost. Ne interesuje nas zamjena ni sa najvećim svjetskim trenerima, samo Ibro. On je naš general, a general može biti samo jedan. Nadam se da je to dezinformacija.
Hvala na čestitci.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 14 sep 2016, 00:05

FKMLADOSTDK je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Dobrodošli sutra na otvaranje pomoćnog u Vrapcice. Zanima me samo jel Mladost dolazi kompletna, hocemo li se moci potuci s vama ili ce Ibro odmoriti glavne igrace? Predpostavljam da je ovo drugo u pitanju , ali eto vise onako informativno. Navodno da ce sutra Musija sjediti sa Hasicem (poslovni su partneri inace) pa da se dogovore oko Ibre Rahimica. Koliko ima istine u tome, ostaje da se vidi

Ne prepadaj nas, kakav dogovor oko Ibre. Ibro je glava ovog tima i bez njega niti smijemo niti možemo zamisliti Mladost. Ne interesuje nas zamjena ni sa najvećim svjetskim trenerima, samo Ibro. On je naš general, a general može biti samo jedan. Nadam se da je to dezinformacija.
Hvala na čestitci.
Druze halalite se s Ibrom. Ako ne na polusezoni na kraju 100% plus ce s njim doci najkvalitetnije od igraca iz Mladosti. Ono da se ne lazemo. Nek si ti ziv i zdrav i veliki poz za crvene iz Doboja kod Kaknja
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 14 sep 2016, 00:06

FKMLADOSTDK je napisao/la:

Hvala na čestitci.
Vjerovatno bi mi i bilo drago gledati Ibru kako nize pobjede protiv ovih velikana, ali je nazalost po vas to donekle tacna informacija. Ugovor mu istice na polusezoni i naravno to ce odradit. Samo ce se pregovarati da dodje u Velez odma na polusezoni ili na kraju sezone. Sada je jos uvijek vas trener i izvucite iz njega maksimum.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 14 sep 2016, 11:57

Vjerovatno bi mi i bilo drago gledati Ibru kako nize pobjede protiv ovih velikana, ali je nazalost po vas to donekle tacna informacija. Ugovor mu istice na polusezoni i naravno to ce odradit. Samo ce se pregovarati da dodje u Velez odma na polusezoni ili na kraju sezone. Sada je jos uvijek vas trener i izvucite iz njega maksimum.[/quote]

Pa vi mislite da ce vas Ibro spasiti .Ima tu mnogo stvari koje trebaju da se slazu .I maurinjo je dosao u Manchester pa sta .Ne moze on popraviti sto se godinama urusavalo poslije Fergusona .Tako moze vama doci Ibro ali nije to to.Ibro je I prije bio trener ali je procvat dozivio ovdje u Mladosti jer je imao dobru saradnju I odrijesene ruke ,podrsku kluba I navijaca ,plate na vrijeme.Sve to mora da radi kako treba .Ako ode kod vas opet jedna sezona I ide dalje .Ne zanosite se .Ai ako bi otisao u Tuzlu nista od toga jer HUSIC vec treci put najavljuje odlazak a MUSIJA stanuje u Kaknju I napravio je sve svojim parama tako da ne moze da ode nigdje .Slobodi treba mnogo da se vrati .

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 14 sep 2016, 13:05

kakanjac62 je napisao/la:

Pa vi mislite da ce vas Ibro spasiti .Ima tu mnogo stvari koje trebaju da se slazu .I maurinjo je dosao u Manchester pa sta .Ne moze on popraviti sto se godinama urusavalo poslije Fergusona .Tako moze vama doci Ibro ali nije to to.Ibro je I prije bio trener ali je procvat dozivio ovdje u Mladosti jer je imao dobru saradnju I odrijesene ruke ,podrsku kluba I navijaca ,plate na vrijeme.Sve to mora da radi kako treba .Ako ode kod vas opet jedna sezona I ide dalje .Ne zanosite se .Ai ako bi otisao u Tuzlu nista od toga jer HUSIC vec treci put najavljuje odlazak a MUSIJA stanuje u Kaknju I napravio je sve svojim parama tako da ne moze da ode nigdje .Slobodi treba mnogo da se vrati .
U ovoj situaciji , trener Veleza moze biti samo njegov bivsi igrac ili neko skolovan, temperamentan ko ne da da se bilo ko mjesa u njegov rad. Ibro ima oboje, prednost je sto mu je brat u UO i oni vec odavno ovo planiraju. Nema nas ko i sta vise izvlacit, klub se izvukao iz dubioze donekle . Sto se tice finansijske, moglo bi se reci i 80 % , dok skripi na igrackom kadru. Vec se poslo u potragu igraca, Ibro vec indirektno pomaze Velezu, tako da mislim da je to vec gotova stvar i da covjek sebi priprema teren. Kazem opet, pregovarat ce se je li na polusezoni ili na kraju sezone. To se kotrlja ima 2 mjeseca.

Jos jedan veliki pozdrav i izvucite iz Ibre maksimum, mislim da imate odlicnu ekipu i da mozete jos bolje.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 14 sep 2016, 13:17

Cuo sam neke price i to od ljudi veoma bliskih Ibri ali mislim da ce do toga doci tek na kraju sezone, jer smatram ipak da Ibro nece ostaviti nedovrsen posao.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 14 sep 2016, 16:16

ziher je napisao/la:Cuo sam neke price i to od ljudi veoma bliskih Ibri ali mislim da ce do toga doci tek na kraju sezone, jer smatram ipak da Ibro nece ostaviti nedovrsen posao.
Ziher nema to ba veze .Neka ide slobodno .Zahvalite mu se I pozelite srecu .Sta fali dovest Husrefa Musemica I to odmah a ako Ibro namjerava da ode bujrum .Ako dodje do kakve neizvjesnosti i iscekivanja da hoce da ide ovo ili ono to se mora odrazit na ekipu i na atmosferu u klubu .Ako on radi i za Velez indirektno vidi se gdje su mu misli i neka ide .Po meni licno ima mnogo trenera njegovog kalibra a i mnogo boljih.Musija je tu bog i batina .Moze Ibro radit i na glavu se nasadit ali bez Musije nista i bez raje koja podrzava i voli Mladost.Ja vam kazem da dodje bilo koji trener sa licencom i sa iskustvom nece biti nista bolje a ni gore .Plate na vrijeme igraci zadovoljni atmosfera dobra .Niko njih ne moze naucit da igraju fudbal ni jedan trener nema sta da nauci formiranog igraca samo moze da kaze ko ce sta da igra a i to se vec iskristalisalo i zna se .Igracki kadar je dobar koliko sam upratio tako da za Mladost nema zime . :salut:

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 14 sep 2016, 21:07

Ma kakav odlazak, sve su ovo insinuacije i priče rekla-kazala. Normalna stvar je da će otići kad-tad, svi ćemo otići kad-tad, ali dok to ne ćujem iz Ibrinih usta, ove prićice za mene nemaju važnost. U subotu je okršaj sa Željom i to je sada bitno, sve ostalo u stranu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 sep 2016, 00:13

FKMLADOSTDK je napisao/la:Ma kakav odlazak, sve su ovo insinuacije i priče rekla-kazala. Normalna stvar je da će otići kad-tad, svi ćemo otići kad-tad, ali dok to ne ćujem iz Ibrinih usta, ove prićice za mene nemaju važnost. U subotu je okršaj sa Željom i to je sada bitno, sve ostalo u stranu.
Drug, nisam dosao ovdje da unosim nemir, najmanje je to potrebno i vama i ekipi kao sto je Mladost, cisto da vas obavjestim i raspitam se par stvari. Uglavnom, veceras je bio sastanak, sutra cemo sve znati do nekih popodnevnih sati ;)

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 15 sep 2016, 17:50

shaman7 je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la:Ma kakav odlazak, sve su ovo insinuacije i priče rekla-kazala. Normalna stvar je da će otići kad-tad, svi ćemo otići kad-tad, ali dok to ne ćujem iz Ibrinih usta, ove prićice za mene nemaju važnost. U subotu je okršaj sa Željom i to je sada bitno, sve ostalo u stranu.
Drug, nisam dosao ovdje da unosim nemir, najmanje je to potrebno i vama i ekipi kao sto je Mladost, cisto da vas obavjestim i raspitam se par stvari. Uglavnom, veceras je bio sastanak, sutra cemo sve znati do nekih popodnevnih sati ;)
Ma nije stvar u tome prijatelju, nisam tvoje info ni shvatio na taj način, a osim toga, takvi smo da se nemir u Mladost ne može unijeti. Ja samo kažem da vjerujem zvaničnim informacijama i to je to. Zvanična je da Ibro ni ne pomišlja da negdje ide. Dobiti ćete par igrača na posudbu, da probamo izvući stvar i to je to za sada. Sretno vam u nastavku sezone i da nam što prije dođete.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Dominquez
Kontakt:

Post Postao/la Dominquez » 16 sep 2016, 09:14

Ibro će u Velež al za jedno pet godina :D
★★★
Juve Storia Di Un Grande Amore !!!
★★★

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 17 sep 2016, 17:43

Dominquez je napisao/la:Ibro će u Velež al za jedno pet godina :D
Mozda je bolje da ide odmah .Ja ne mislim da je bod kod kuce neki uspjeh.Mladost ima kvalitetne igrace pa makar to bio I Zeljo bod kuci je ravan porazu.Ekipa koja je proslo kolo bila po meni bolja od Slobode I primili pacerski gol gdje su trojica igraca samo posmatrali loptu koja je putovala veoma dugo I traljav sut za izjednacenje ne treba da bude zadovoljna bodom kod kuce .Zeljo nije nista posebno pokazao ove sezone I jos nije odigrao dobru utakmicu tako da je Mladost ovdje trebala da igra na pobjedu.Pomalo postaju dosadni ovi nerijeseni rezultati.Ibro treba da postavlja ekipu koja ce igrati ofanzivnije bar kod kuce jer se to vidjelo da mogu I da su opasni kad napadaju.To je moje vidjenje stvari I mozda se mnogi nece sa mnom sloziti ali ekipa koja je druga na tabeli ne smije I nemoze biti zadovoljna bodom kod kuce.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 17 sep 2016, 18:51

kakanjac62 je napisao/la:
Dominquez je napisao/la:Ibro će u Velež al za jedno pet godina :D
Mozda je bolje da ide odmah .Ja ne mislim da je bod kod kuce neki uspjeh.Mladost ima kvalitetne igrace pa makar to bio I Zeljo bod kuci je ravan porazu.Ekipa koja je proslo kolo bila po meni bolja od Slobode I primili pacerski gol gdje su trojica igraca samo posmatrali loptu koja je putovala veoma dugo I traljav sut za izjednacenje ne treba da bude zadovoljna bodom kod kuce .Zeljo nije nista posebno pokazao ove sezone I jos nije odigrao dobru utakmicu tako da je Mladost ovdje trebala da igra na pobjedu.Pomalo postaju dosadni ovi nerijeseni rezultati.Ibro treba da postavlja ekipu koja ce igrati ofanzivnije bar kod kuce jer se to vidjelo da mogu I da su opasni kad napadaju.To je moje vidjenje stvari I mozda se mnogi nece sa mnom sloziti ali ekipa koja je druga na tabeli ne smije I nemoze biti zadovoljna bodom kod kuce.
Tako je, mora se hrabrije, napadački igrati i nijedna ekipa nam nebi mogla parirati. Nadam se da ćemo protiv Zrinjskog, već iduće kolo igrati na pobjedu, a ne na bod.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 19 sep 2016, 23:20

aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdrav momci, zamolio bih vas da se svojim prijedlozima ukljucite u akciju forumasi biraju tim kola. Hvala velika.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=760
FK Mladost: Isakovic A.
Željezničar: Stevanović,
Radnik: Obradović,
Vitez: Kokot,
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 25 sep 2016, 00:07

Najbolja momcad koja je ove godine gostovala Pod Bijelim Brijegom. Dobili smo vas na misice,iako je realan ishod bio nerijeseno. Cestitam i samo tako nastavite,sretno u nastavku prvenstva.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 25 sep 2016, 00:44

4040deuce je napisao/la:Najbolja momcad koja je ove godine gostovala Pod Bijelim Brijegom. Dobili smo vas na misice,iako je realan ishod bio nerijeseno. Cestitam i samo tako nastavite,sretno u nastavku prvenstva.
Dobra je bila utakmica, ostaje zal za bodom, ali zato vama cestitke za pobjedu.
U svakom slucaju, hvala na komentaru. Sretno i vama u nastavku.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 25 sep 2016, 22:08

4040deuce je napisao/la:Najbolja momcad koja je ove godine gostovala Pod Bijelim Brijegom. Dobili smo vas na misice,iako je realan ishod bio nerijeseno. Cestitam i samo tako nastavite,sretno u nastavku prvenstva.

Odlicna igra,pohvale sve za fer i korektnu igru bez valjanja i gluposti!
Galic je odlica u vas !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 sep 2016, 00:04

Ibro vam je tu jos iducu utakmicu i sasvim slucajno sam se zadesio tu kad je rekao da mu je zao sto barem bod nije izvukao, a bilo je materijala itekakvog. Nisam gledao tekmu , pa ne mogu suditi , samo prenosim..

Cestitke za (kako kazu) odlicnu utakmicu, biti porazen u tek desetom kolu nije mala stvar

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 26 sep 2016, 00:23

Ako ga srce vuce u njegov Velež niko mu neće stati na put. Bićemo mu uvijek zahvalni za sve što je uradio. On je veliki čovjek, sjajan trener, a ako dobije u Veležu ono što je dobio kod nas, a to je mir, sloboda, povjerenje i strpljenje, Velež će opet biti tamo gdje mu je mjesto. Iskreno mi je kao čovjeku koji je gledao barem 95% utakmica koje je Ibro vodio u MDK, bezbroj treninga i sav napredak ekipe što odlazi. Otići iz tako stabilnog kluba s takvom perspektivom i takvim uslovima za rad može samo neko vođen srcem, ne razumom, ali to je njegova odluka i svako kome je Mladost u srcu je poštuje.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 sep 2016, 08:06

Addict je napisao/la:Ako ga srce vuce u njegov Velež niko mu neće stati na put. Bićemo mu uvijek zahvalni za sve što je uradio. On je veliki čovjek, sjajan trener, a ako dobije u Veležu ono što je dobio kod nas, a to je mir, sloboda, povjerenje i strpljenje, Velež će opet biti tamo gdje mu je mjesto. Iskreno mi je kao čovjeku koji je gledao barem 95% utakmica koje je Ibro vodio u MDK, bezbroj treninga i sav napredak ekipe što odlazi. Otići iz tako stabilnog kluba s takvom perspektivom i takvim uslovima za rad može samo neko vođen srcem, ne razumom, ali to je njegova odluka i svako kome je Mladost u srcu je poštuje.
Lijepo i tačno rečeno.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.