ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ja samo u ovim intervjuima cekam kad ce novinaru reci "A je*o te Messi a i ti njega sto me uvijek pitate jedno te isto"
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: AW: Muhamed Bešić
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
Meni je najjace kad za Papeta kaze "Sef" . Igracu kako sef odluci. 
Dobili smo novog Zlatana Bajramovica.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Dobili smo novog Zlatana Bajramovica.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Ima to on vec, samo zaboravlja redovno uzimati (ziva istina)! Ja sam to vec na drugoj temi piso a ljudi mislili ja se salim!Elcor je napisao/la:Ma ti nisi normalan sekunde. Boze sacuvaj, svakojakih budala na ovom svijetu - i jos sebi uzme da pravo da nesto komentarise... idi, bolan, trazi lijeka kakvog, neka ti neko pomogne.gringobih je napisao/la:Ovako je ok kada napises, priznaj nije pokazao nista, ali ne znaci da nece nekad...
A sad fantazirati o necemu cega nije bilo je u najmanju ruku bolesno...
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Jurica je napisao/la:A tko vam je sad ovaj Besic, ovaj je totalno anoniman? Jedan Vukojevic je masina za njega.
Sta bi sa Gudeljom i Salaticem???
-
edgardavids
- Kontakt:
A Jurica bogatiN iđi vrvi nonomo, noni njihov Bešić bi pojo nonoga kockastoga sto igra u Mandridu. A bjeri levatu, pozdravi Vukojevica 
Sta kaze nek Pjanic i ovi odrade gore ja cu se BORIT ..... to legendo!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
imperator10
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/3790/world- ... ID=HP_FT_2
Među 8 mladih igrača koji bi mogli iznenaditi na SP-u, renomirani Goal uvrstio i Mumeta. Svaka čast!
Među 8 mladih igrača koji bi mogli iznenaditi na SP-u, renomirani Goal uvrstio i Mumeta. Svaka čast!
Ostali su nabrojani samo da popune listu.imperator10 je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/3790/world- ... ID=HP_FT_2
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Evo Maksuza starog jarana, valjalo bi malo posjetit arhivu, da vidimo sta je drug maksuz pisao na ovoj temi.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Evo Maksuza starog jarana, valjalo bi malo posjetit arhivu, da vidimo sta je drug maksuz pisao na ovoj temi.
Kopaj druze, kopaj po arhivi (lakse tu nego na ulici kopati kanale)
Vec sam ti napiso na mail, bio sam skeptican sto se tice Mumeta, ipak su neki od njega vec pravili Schweinsteigera a on se ipak mora jos puno dokazivati. Ja se licno radujem da me je iznenadio, to je za dobro repke (ja ako grjesim u procjenama to nije ni vazno! Vazno je da strucni stab zna malo bolje nego mi ovdje kakva je situacija!!!) Budi pozdravljen i uzivaj u SP kao sto cu i ja!!!
Jedina stvar koja me brine kod malog Besica ,je ta da ce biti glavni na udaru njihovih napada a sa cim dolaze i kartoni ! Momak je radilica i igra srcem, al uzimajuci u obzir njegovo neiskustvo i narav protiv Irana ga necemo vidjet!
Nadam se da grijesim , i da ce ga sreca pomaziti !
Neka on uradi svoje do Irana, protiv Irana ćemo svakako malo drugačije igrati.Kvota je napisao/la:Jedina stvar koja me brine kod malog Besica ,je ta da ce biti glavni na udaru njihovih napada a sa cim dolaze i kartoni ! Momak je radilica i igra srcem, al uzimajuci u obzir njegovo neiskustvo i narav protiv Irana ga necemo vidjet!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Nazalost to je tako, ako i skupi kartone netreba mu zamjerit, nego pokusat bez njega ..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Za Bešića je interesovanje pokazalo nekoliko ekipa, a najozbiljnije su Fenerbahce, Cardiff, Borussija Moenchengladbach i belgijski Anderlecht.
Predstavnici ovih klubova pomno prate situaciju, te su već kontaktirali Bešićeve menadžera i njegovog oca vezano za mogući transfer
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- tyler durden
- Kontakt:
To tophily je napisao/la:Za Bešića je interesovanje pokazalo nekoliko ekipa, a najozbiljnije su Fenerbahce, Cardiff, Borussija Moenchengladbach i belgijski Anderlecht.
Predstavnici ovih klubova pomno prate situaciju, te su već kontaktirali Bešićeve menadžera i njegovog oca vezano za mogući transfer
Samo Borussija Moenchengladbach od ovih klubova dolazi u obzir. Fenerbahce i Cardiff nikako.phily je napisao/la:Za Bešića je interesovanje pokazalo nekoliko ekipa, a najozbiljnije su Fenerbahce, Cardiff, Borussija Moenchengladbach i belgijski Anderlecht.
Da je pozvan u pravo vrijeme orao bi on terene Bundes lige odavno. Ali bolje ikad nego nikad.
- donniedarko
- Kontakt:
Hajrovic u Werder, Besic u Moenchengladbach, tu ce biti i potencijalni Vrancic u Bundesligi. Kakvu bi koloniju igraca mogli imati u bundesligi 
neka sačeka završetak SP, odličnim igrama će sigurno biti još interesanata
al' od ovih gore, M'Gladbach je de facto najbolja opcija
klub u vrhu Bundeslige, jako dobro sredina za razvijati se, te na kraju Bundesliga kao vrhunska liga i obećana zemlja za naše igrače
al' opet ponavljam, nakon odlično odrađenog SP, sigurno će biti još više interesanata!
Ima on predispozicije za jacu ekipu od gladbacha koja je zaista sjajna, moje zelje su recimo schalke ili leverkuzen, cisto zbog LIGE PRVAKA...a mozda i neki jaci klub u nekoj drugoj ligi...
kako se pokaze na SP-u tako mu se pise, i on je sam toga svjestan...a njegova najveca cijena su njegove godine...samo da ga povrede zaobidju, akoBogda.
kako se pokaze na SP-u tako mu se pise, i on je sam toga svjestan...a njegova najveca cijena su njegove godine...samo da ga povrede zaobidju, akoBogda.