ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ja samo u ovim intervjuima cekam kad ce novinaru reci "A je*o te Messi a i ti njega sto me uvijek pitate jedno te isto"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ja samo u ovim intervjuima cekam kad ce novinaru reci "A je*o te Messi a i ti njega sto me uvijek pitate jedno te isto"
Ima to on vec, samo zaboravlja redovno uzimati (ziva istina)! Ja sam to vec na drugoj temi piso a ljudi mislili ja se salim!Elcor je napisao/la:Ma ti nisi normalan sekunde. Boze sacuvaj, svakojakih budala na ovom svijetu - i jos sebi uzme da pravo da nesto komentarise... idi, bolan, trazi lijeka kakvog, neka ti neko pomogne.gringobih je napisao/la:Ovako je ok kada napises, priznaj nije pokazao nista, ali ne znaci da nece nekad...
A sad fantazirati o necemu cega nije bilo je u najmanju ruku bolesno...
Jurica je napisao/la:A tko vam je sad ovaj Besic, ovaj je totalno anoniman? Jedan Vukojevic je masina za njega.
Ostali su nabrojani samo da popune listu.imperator10 je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/3790/world- ... ID=HP_FT_2
Među 8 mladih igrača koji bi mogli iznenaditi na SP-u, renomirani Goal uvrstio i Mumeta. Svaka čast!
Mozambik je napisao/la:Evo Maksuza starog jarana, valjalo bi malo posjetit arhivu, da vidimo sta je drug maksuz pisao na ovoj temi.
Neka on uradi svoje do Irana, protiv Irana ćemo svakako malo drugačije igrati.Kvota je napisao/la:Jedina stvar koja me brine kod malog Besica ,je ta da ce biti glavni na udaru njihovih napada a sa cim dolaze i kartoni ! Momak je radilica i igra srcem, al uzimajuci u obzir njegovo neiskustvo i narav protiv Irana ga necemo vidjet!
Nadam se da grijesim , i da ce ga sreca pomaziti !
Za Bešića je interesovanje pokazalo nekoliko ekipa, a najozbiljnije su Fenerbahce, Cardiff, Borussija Moenchengladbach i belgijski Anderlecht.
Predstavnici ovih klubova pomno prate situaciju, te su već kontaktirali Bešićeve menadžera i njegovog oca vezano za mogući transfer
To tophily je napisao/la:Za Bešića je interesovanje pokazalo nekoliko ekipa, a najozbiljnije su Fenerbahce, Cardiff, Borussija Moenchengladbach i belgijski Anderlecht.
Predstavnici ovih klubova pomno prate situaciju, te su već kontaktirali Bešićeve menadžera i njegovog oca vezano za mogući transfer
Samo Borussija Moenchengladbach od ovih klubova dolazi u obzir. Fenerbahce i Cardiff nikako.phily je napisao/la:Za Bešića je interesovanje pokazalo nekoliko ekipa, a najozbiljnije su Fenerbahce, Cardiff, Borussija Moenchengladbach i belgijski Anderlecht.