Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
ibisevica cemo cekati i cekati i cekati
u ovom trenutku 3 napadaca su u boljoj formi zec musli i custovic
u ovom trenutku 3 napadaca su u boljoj formi zec musli i custovic
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- NoName
- Kontakt:
Da li ste vi ljudi čuli za riječ argument? Molim samo jedan kvalitetan argument zašto Vedada ne treba kritikovati? Jedan! Nemojte mi pričati o Hoffenhaimu i te stvarke, govorimo o njegovim igrama u Reprezentaciji i tačka.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
pa pusti ih brate tesko im rec kad neko igra dobro igra kad je los los je i dzaba pa netreba ga pustit da igra 100 utakmica a da dadne 2 gola pa to ce dat i zadnji igrac odbraneNoName je napisao/la:Da li ste vi ljudi čuli za riječ argument? Molim samo jedan kvalitetan argument zašto Vedada ne treba kritikovati? Jedan! Nemojte mi pričati o Hoffenhaimu i te stvarke, govorimo o njegovim igrama u Reprezentaciji i tačka.
- Stone Island
- Kontakt:
Ko bi to igrao umjesto njega ?NoName je napisao/la:Da li ste vi ljudi čuli za riječ argument? Molim samo jedan kvalitetan argument zašto Vedada ne treba kritikovati? Jedan! Nemojte mi pričati o Hoffenhaimu i te stvarke, govorimo o njegovim igrama u Reprezentaciji i tačka.
Ona hrtina,Muslimović što silom pokušava kroz čovjeka proći,što ne da lopte...
Kad je sredina zakazala,zakazala je i cijela ekipa.
halo ljudi Ćiro(trener svih trenera) je u Portugalu i u Zenici igrao formaciju 7 0 3, debelo sumnjam u Ćiru, pa nismo ni mi blećci
Vedo zasad nema zamijene prave u repci......
To je i jeste ono sto nas handri
Boli Francuze naprimjer kita sto im benzema od 35 miliona eura sijedi na klupi.
ima Henraga taj makar zna i rukom a ne ko nasi
To je i jeste ono sto nas handri

Boli Francuze naprimjer kita sto im benzema od 35 miliona eura sijedi na klupi.
ima Henraga taj makar zna i rukom a ne ko nasi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
NoName je napisao/la:Da li ste vi ljudi čuli za riječ argument? Molim samo jedan kvalitetan argument zašto Vedada ne treba kritikovati? Jedan! Nemojte mi pričati o Hoffenhaimu i te stvarke, govorimo o njegovim igrama u Reprezentaciji i tačka.
Evo argument zast one treba vedu kritikovati:
Kada se postavlja ekipa koja ce istrcati svaki trener, selektor zna koga ima na raspolaganju i prema tome pravi postavu i taktiku..u posebnim situacijama kada selektor ima na raspolaganju ogroman broj igraca onda moze postaviti formaciju i taktiku pa onda popuniti mjesta to kod nase reprezentacije nije slucaj znaci ide prva teorija postavljanje formacije i taktike prema igracima. Eh sad sta znamo o Ibisevicu? On je golgeter, instinktivni strijelac koji se odlicno znalazi u 16ercu, nije brz i nema posebno dobru tehniku, znaci da bi Vedo bio efikasan mora se igra desavati u 16ercu, a to znaci kratka pas igra. U taktici preskakanja sredine i visoko ubacivanje na napadace Ibisevic blijedi, njegovi kvaliteti ne dolaze do izrazaja a njegove mane se vide itekako, Ciro je morao postaviti ili drugu taktiku ili muslimovica ubaciti umjesto Vede, jer Vedo nije kompatibilan sa Cirinim sistemom.
Slicne probleme je dozivio i Balack u Chelsea-u, Luca Toni u novom Bayernu, Henry na pocetku u Barceloni itd.
Eto argument za nekritikovanje a sto se tice Ben zema cjela Francuska je be mater Domenech-u jer ga ne pusta da igra, usput radi se o licnom problemu a ne takticnom ili farmacijskom...
Zipa,tko nam pise o nogemetu...Raspitaj se malo o formaciji ,pa se vrati ljakse....Ovi sto pljuju po vedadu,su oni sto misle da je mega zvijezda ,pa ocekuju cuda od njega....Problem sinoc je bio nedostatak zvjezdana,medujanin je izgubljen,pjanic nema zadnji pas.....zehha je napisao/la:halo ljudi Ćiro(trener svih trenera) je u Portugalu i u Zenici igrao formaciju 7 0 3, debelo sumnjam u Ćiru, pa nismo ni mi blećci
Ma koliko Vedo bio nama svima drag.doe78 je napisao/la:Zipa,tko nam pise o nogemetu...Raspitaj se malo o formaciji ,pa se vrati ljakse....Ovi sto pljuju po vedadu,su oni sto misle da je mega zvijezda ,pa ocekuju cuda od njega....Problem sinoc je bio nedostatak zvjezdana,medujanin je izgubljen,pjanic nema zadnji pas.....zehha je napisao/la:halo ljudi Ćiro(trener svih trenera) je u Portugalu i u Zenici igrao formaciju 7 0 3, debelo sumnjam u Ćiru, pa nismo ni mi blećci
Jedna cinjenica da je Vedo i prije i poslije povrede odigrao tekmu zivota u Sloveniji i dobra akcija i gol u estoniji.
Ovo sve je goli ispod prosjek.Bez obzira ko mu igrao u veznom ili ne ili sa njim u napadu.
Dok to raja ne skonta,bit ce nam jos puno razocarenja.
Jednostavno postoje igraci koji razvaljuju u klubovima ali su repci vazda jedni od najlosijih.
Ima par primjera Srbi su bili popizdili sa Stankovicem godinama u Laciu,Interu jedan od najboljih u repci dupla nula.
Kristina cova pokupio sve nagrade igrajuci u MU,u Realu jel ga nema Real nemoze dahnuti ali Portugal pet puta bolje igra bez njega nego sa njim.U to su svi uvjerili.
Ibrahimson po cijeni odmah iza Kristine ali se zato Svedzani kunu da u Svedskoj repci ni 20% mogucnosti nije dao.
Ovo su samo primjeri i dok raja malo skonta i smiri te svoje emocije ovo sa vedom ce jos dugo desavati u repci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ko da igra umjesto njega?
Muslimovic, Aganovic, Mahmutovic, Zec......bilo kooooooooooo bilo kooooooooooooom
ako vam se nesvidja ni jedan, onda bolje da igramo 4 5 1 kao Portugal i da se Dzeki nabacuje lopta i da Ibro igra poluspica kao sto jeste a ne beka.....ma bilo ko da igra umjesto njega stavi nas 5 u odbrani ili 5 veznih ako mislite da nemamo boljeg napadaca.
Muslimovic, Aganovic, Mahmutovic, Zec......bilo kooooooooooo bilo kooooooooooooom
ako vam se nesvidja ni jedan, onda bolje da igramo 4 5 1 kao Portugal i da se Dzeki nabacuje lopta i da Ibro igra poluspica kao sto jeste a ne beka.....ma bilo ko da igra umjesto njega stavi nas 5 u odbrani ili 5 veznih ako mislite da nemamo boljeg napadaca.
- Zenicajesampion
- Kontakt:
On daje gol svakih 3600 minuta....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!
Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....
znaci da ce opet dat gol 2128 godineZenicajesampion je napisao/la:On daje gol svakih 3600 minuta....

Mislim da se svi slažemo da je Vedo izvan one forme u kojoj je bio...da je loše odigrao ove dvije tekme...ali mi nije nikako jasno zašto ga ovoliko pljujemo...mislim naše komšije i na istoku i zapadu nikad ne kažu ništa protiv svojih igrača... mislim dadnu nekoliko golova i odmah su zvijezde...Vedo je dao tih 18 golova i povrijedio se... povrijedio se i Eduardo u Hrvatskoj...jesu li ikada njihovi navijači rekli "nema pojma, kreten, kloc" ili nešto sl... Da je izvan forme stoji, ali mislim da ne smijemo popljuvati sve što je čovjek napravio... osim toga Eduardo, kada sam ga već uzeo za primjer, nije kako treba ni potrčao poslije povrede, a opet se povrijedi, te upala mišića, te preforsiranost te ovo te ono... Vedo dakle makar igra, trudi se...nije on sinoć sam mogao pobijediti portugal...Džeko jeste kompletniji igrač, Zlatan jeste čvršći i u boljoj formi trenutno...ali mislim da bi bio red da pustimo Vedada da dođe do sebe malo prije nego krenemo govoriti da je "prosječan"...to ubija i njega...i onda se na kraju ljudi još pitaju zašto neki neće da igraju za našu repku...ako će ovakvi komentari biti svaki put kada odigramo slabo ne bih ni ja igrao...toliko...pozdrav
VEDAD JESTE PROSJECAN IGRAC.Htijeli mnogi to priznati ili ne cinjenica je da nakon povrede se nikako ne moze da vrati i bojim se da ce dugo stagnirati sa formom.Realno u mnogim segmentima igre je daleko od vrhunskih napadaca.
Ebiga Ciro je ponekad tip koje vidi ono sto niko ne vidi ili bude na obrnuto.
Definitivno je da mu Ciro vjeruje sto znaci da je na treningu dobar.
Nemoze kloc zabiti 18 golova u 17 utakmica u Bl.
To nema sanse.
Ali naveo sam vec cinjenice na prethodnoj stranici da se ne ponavljam opet u vezi repke.
Definitivno je da mu Ciro vjeruje sto znaci da je na treningu dobar.
Nemoze kloc zabiti 18 golova u 17 utakmica u Bl.
To nema sanse.
Ali naveo sam vec cinjenice na prethodnoj stranici da se ne ponavljam opet u vezi repke.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nemoze covjek porediti Repku i Klub,u igri su bitni mnogi faktori pa i skim igras i kako igras,i kako te trener postavi..
Ocito nam Repka nije uigrana kako se cinilo u nekoliko utakmica.
Vedo mozda jeste u losoj formi ali KLOC NIJE NITI CE KAD BITI.
Vedo je dobar igrac i to ce pokazati vrijeme opet za sve ove skeptike i one koji ga kude i seru po njemu.
Vedo je dobar igrac i to ce pokazati vrijeme opet za sve ove skeptike i one koji ga kude i seru po njemu.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Nemoze covjek porediti Repku i Klub,u igri su bitni mnogi faktori pa i skim igras i kako igras,i kako te trener postavi..
potpisujem
-
- Kontakt:
Fuj fuj fuj !!! Nisam bio na forumu ima sedmicu dana i sad udjem i vidim ove nove ,,pametnjakovice'' ,ovaj u 5 dana nabije 200 postova i sve postovi da im para treba traziti !! Ohladite malo!!
Officialni web site ... Tesko ga nac preko googla
http://www.ibisevic.net/
Moze Vedo i u manekene
http://www.ibisevic.net/en/gallery/

http://www.ibisevic.net/
Moze Vedo i u manekene

http://www.ibisevic.net/en/gallery/
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
potpisPonos Torina je napisao/la:Nemoze covjek porediti Repku i Klub,u igri su bitni mnogi faktori pa i skim igras i kako igras,i kako te trener postavi..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Zglavkar i 38 gostiju.