Koliko malo vremena smo na "okupu" imali kljucne igrace kao sto su Torres, Gerrard te uz njih neigranje Alonsa, Babela, Aggera i ostalih na zavidnom nivou, mogu slobodno reci da sam prezadovoljan da smo i vise nego dobro odigrali ovu sezonu, i sto se tice LP i EPL.LFCBiH je napisao/la:Bez obzira na sinosnji poraz i losu igru nasih momaka ja ipak ne gubim nadu imamo ekipu koja moze napraviti spektakl i zabiti 3 gola celziju ali bitno je u subotu pobjediti Blackburn ostati u utrci za titulu a naravno i samom pobjedom vratilo bi se samopouzdanje igracima tako da nam subota moze puno toga okrenuti ja se nadam najboljem kako pobjedi nad Blackburnom tako i abd ako ne prolaz u polufinale onda bar dobru utakmicu i pobjedu na Stalfordu .
Iskreno se nadam da ovo sa Gerardom nece biti neka teza povreda i dacemo ga gledati u subotu protiv Blackburna.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- TheScouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Upravo tako pa samo kad se sjetim na pocetku sezone kad se Torres razgoropadio i iz utakmice u utakmicu redovno zabijao golove i onda ona nesretna povreda koja ga je izbacila iz kolosijeka ali vraca se on ...Pa Gerard dugo vremena povredjen itd.. Ali vazno je sad izdrzati i ostati do kraja u borbi za titulu EP a siguran sam da ce nasi momci pokusati i na stalfordu da naprave nemoguce opet kazem ako nista pokusace se pobjedom oprostit od LPTheScouser je napisao/la:Koliko malo vremena smo na "okupu" imali kljucne igrace kao sto su Torres, Gerrard te uz njih neigranje Alonsa, Babela, Aggera i ostalih na zavidnom nivou, mogu slobodno reci da sam prezadovoljan da smo i vise nego dobro odigrali ovu sezonu, i sto se tice LP i EPL.LFCBiH je napisao/la:Bez obzira na sinosnji poraz i losu igru nasih momaka ja ipak ne gubim nadu imamo ekipu koja moze napraviti spektakl i zabiti 3 gola celziju ali bitno je u subotu pobjediti Blackburn ostati u utrci za titulu a naravno i samom pobjedom vratilo bi se samopouzdanje igracima tako da nam subota moze puno toga okrenuti ja se nadam najboljem kako pobjedi nad Blackburnom tako i abd ako ne prolaz u polufinale onda bar dobru utakmicu i pobjedu na Stalfordu .
Iskreno se nadam da ovo sa Gerardom nece biti neka teza povreda i dacemo ga gledati u subotu protiv Blackburna.
Gerrard injury not as bad as feared
April 9, 2009 · Discuss
A scan on Steven Gerrard’s injured groin today has revealed a slight strain to his abductor muscle, it has been confirmed.
Gerrard complained about a groin problem following his side’s 3-1 defeat against Chelsea at Anfield in the Champions League.
The Liverpool skipper is set to miss the game against Blackburn in the Premier League on Saturday.
This will come as good news to manager Rafael Benitez as initial reports suggested Gerrard could be out for the rest of the season.
It has not yet been determined what treatment Gerrard will undergo over the coming day.
The midfielder may be fit to play on Saturday but is likely to be rested to ensure he returns to full fitness for the second-leg against Chelsea on Tuesday
April 9, 2009 · Discuss
A scan on Steven Gerrard’s injured groin today has revealed a slight strain to his abductor muscle, it has been confirmed.
Gerrard complained about a groin problem following his side’s 3-1 defeat against Chelsea at Anfield in the Champions League.
The Liverpool skipper is set to miss the game against Blackburn in the Premier League on Saturday.
This will come as good news to manager Rafael Benitez as initial reports suggested Gerrard could be out for the rest of the season.
It has not yet been determined what treatment Gerrard will undergo over the coming day.
The midfielder may be fit to play on Saturday but is likely to be rested to ensure he returns to full fitness for the second-leg against Chelsea on Tuesday
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
pozdrav scousersi,
jbg sta cemo imali su los dan izgleda, nisam gledo tekmu al iz vasih komentara izgleda da su svi bili manje-vise losi jos gerrard i torres nisu bili 100% i to je to al nije gotovo, ima drugih 90 min, ak je chelsea mogo dat 3 gola na anfield-u zasto i mi nebi na stanford-u, jos nista nije gotovo za LFC,
bice bolje
YOU'LL NEVER WALK ALONE
jbg sta cemo imali su los dan izgleda, nisam gledo tekmu al iz vasih komentara izgleda da su svi bili manje-vise losi jos gerrard i torres nisu bili 100% i to je to al nije gotovo, ima drugih 90 min, ak je chelsea mogo dat 3 gola na anfield-u zasto i mi nebi na stanford-u, jos nista nije gotovo za LFC,
bice bolje
YOU'LL NEVER WALK ALONE
jao kako sam tuzan bio u srijedu navece ....
losa takticka postavka veze i odbrane ... tragedija, nije se igralo uobicajeno, cini mi se da je bilo par promjena...
a da nam onaj da dva gola.... sh....
a steve je bio indisponiran, a evo sad znamo da je povrijedjen, a ni torres definitivno nije odigrao tekmu zivota ...
aurelio, dossena i lucas su bili ubjedljivo naslabiji ...
pa aurelio ni jednom nije dirnuo loptu a da nije kiks napravio...
kasnije i dossena ...
a alonso se, mislim, utopio u sivilo!
ali, LFC je takva ekipa koje se nikad ne predaje, ipak treba imati vjere i nadati se da ce se steve oporaviti do revansa
pa da ce imati "svoj" dan, a naravno i torres.
Ne znam za ostale, ali bez masch-a nismo ista ekipa, to je definitivno.
poslije ove tekme se vidi da nam ipak treba jedan barry ...
nadam se da ce na ljeto i doci u LFC...

losa takticka postavka veze i odbrane ... tragedija, nije se igralo uobicajeno, cini mi se da je bilo par promjena...
a da nam onaj da dva gola.... sh....
a steve je bio indisponiran, a evo sad znamo da je povrijedjen, a ni torres definitivno nije odigrao tekmu zivota ...
aurelio, dossena i lucas su bili ubjedljivo naslabiji ...
pa aurelio ni jednom nije dirnuo loptu a da nije kiks napravio...
kasnije i dossena ...
a alonso se, mislim, utopio u sivilo!
ali, LFC je takva ekipa koje se nikad ne predaje, ipak treba imati vjere i nadati se da ce se steve oporaviti do revansa
pa da ce imati "svoj" dan, a naravno i torres.
Ne znam za ostale, ali bez masch-a nismo ista ekipa, to je definitivno.
poslije ove tekme se vidi da nam ipak treba jedan barry ...
nadam se da ce na ljeto i doci u LFC...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma kad smo onda Milanu mogli tri komada tutnuti, što ne bismo i Chelseajeu. Još im nedostaje i Terry
Teško, nije Chelsea italijaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma kad smo onda Milanu mogli tri komada tutnuti, što ne bismo i Chelseajeu. Još im nedostaje i Terry

Uglavnom niste ni zaslužili pobjedu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
dobro je, sutra ne bi trebali imati vecih problema moze se i bez gerrardafera je napisao/la:Gerrard injury not as bad as feared
April 9, 2009 · Discuss
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- reds_forever
- Kontakt:
sto vise vremena prolazi od one utakmice,sve mi se vise cini da su nam sanse za prolazak vece
sutra na pobjedu nema druge

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Pa sta reci kad smo Realu i Scumu dali po 4 mozemo i chelskiju dati 3 nije nemoguce imamo kvalitet imamo tim pa vidjecemo sta ce biti sutra abd moramo pobjediti i onda lagano pripreme za utorak ...
danas ovi papci na eurogoals daju 92% sanse Chelsea a Liverpoolu 8%LFCBiH je napisao/la:Pa sta reci kad smo Realu i Scumu dali po 4 mozemo i chelskiju dati 3 nije nemoguce imamo kvalitet imamo tim pa vidjecemo sta ce biti sutra abd moramo pobjediti i onda lagano pripreme za utorak ...
- reds_forever
- Kontakt:
fera je napisao/la:danas ovi papci na eurogoals daju 92% sanse Chelsea a Liverpoolu 8%LFCBiH je napisao/la:Pa sta reci kad smo Realu i Scumu dali po 4 mozemo i chelskiju dati 3 nije nemoguce imamo kvalitet imamo tim pa vidjecemo sta ce biti sutra abd moramo pobjediti i onda lagano pripreme za utorak ...
ma nek im daju sanse,nije se moglo nista drugo ni ocekivati poslije onakvog rezultata,al zamislite ljudi kakav bi osjecaj bio da prodjemo u polufinale,idete kroz grad i cujete neko kaze "pao sam na celziju"

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja u četvrtak obukao dres Torresov pa me izazivali u školi.... Jooj.. ma samo da mi pobijedimo Chelsea i prođemo u polufinale... pa da im malo gledam face...
- reds_forever
- Kontakt:
spominje se Moussa Sissoko za 10 miliona funti,navodno je liverpool spreman platiti taj iznos,ako ovako nastavimo,kroz liverpool ce proci citava porodica sissoko

Pa ja se licno nebih bunio ako bi i taj sisoko bio pa i u pola dobar kao Momo jer moje misljenje je da Momu nismo smjeli prodati ni u kom slucaju pa ja samo kad se sjetim tog covjeka dok je igro za FCL obuzme me osjecaj velike tuge sto vise nije u nasim redovima jos kad sam vidio jedan njegov gol makazicam i par suteva ubitacnih po gol protivnika bilo je ono da se najezis ....reds_forever je napisao/la:spominje se Moussa Sissoko za 10 miliona funti,navodno je liverpool spreman platiti taj iznos,ako ovako nastavimo,kroz liverpool ce proci citava porodica sissoko![]()
A osvrnucu se na te koji daju chelziju toliko posto sanse za prolaz ocito su zaboravili da Redsi igraju najbolje kad zagusti ja licno sam siguran u pobjedu eh sad hoceli ta pobjeda biti dovoljna za prolaz vidjecemo ja se nadam najboljem .Po meni ako damo samo jedan gol u prvom poluvremenu onda ce druga dva gola doci sigurno ...
za mene je liga prvaka proslost, ostalo je jos malo nade da se moze desiti cudo ali...reds_forever je napisao/la:fera je napisao/la:danas ovi papci na eurogoals daju 92% sanse Chelsea a Liverpoolu 8%LFCBiH je napisao/la:Pa sta reci kad smo Realu i Scumu dali po 4 mozemo i chelskiju dati 3 nije nemoguce imamo kvalitet imamo tim pa vidjecemo sta ce biti sutra abd moramo pobjediti i onda lagano pripreme za utorak ...
ma nek im daju sanse,nije se moglo nista drugo ni ocekivati poslije onakvog rezultata,al zamislite ljudi kakav bi osjecaj bio da prodjemo u polufinale,idete kroz grad i cujete neko kaze "pao sam na celziju"![]()
Sarajevo i Liverpool
Cuda se desavaju pa zasto se nebi desilo cudo i u utorak ?
Ja znam i siguran sam da mi imamo igrace koji mogu svakoj ekipi dati 3 gola pa zasto nebi i u utorak dali tricu ..
Cinjenica da neigra Tery i samim tim chelsea nema stub odbrane ja nevidim ko drugi moze uhvatiti torresa ili gerarda pa i abd pa bude babel igrao ...Realno nije nemoguce samo ako nasi momci krenu onako kako znaju i umiju ...
Ja znam i siguran sam da mi imamo igrace koji mogu svakoj ekipi dati 3 gola pa zasto nebi i u utorak dali tricu ..
Cinjenica da neigra Tery i samim tim chelsea nema stub odbrane ja nevidim ko drugi moze uhvatiti torresa ili gerarda pa i abd pa bude babel igrao ...Realno nije nemoguce samo ako nasi momci krenu onako kako znaju i umiju ...
za mene je liga prvaka proslost, ostalo je jos malo nade da se moze desiti cudo ali...[/quote]YNWA je napisao/la:reds_forever je napisao/la:ovi papci na eurogoals daju 92% sanse Chelsea a Liverpoolu 8%
ma nek im daju sanse,nije se moglo nista drugo ni ocekivati poslije onakvog rezultata,al zamislite ljudi kakav bi osjecaj bio da prodjemo u polufinale,idete kroz grad i cujete neko kaze "pao sam na celziju"![]()
da mi neko ponudi sada da osvojimo ovo i naredna dva prvenstva a da u ispadnemo u ligi prvaka odma u grupnoj fazi ja bi pristao

Jel to onaj iz Porta ako jeste onda je dobro.reds_forever je napisao/la:spominje se Moussa Sissoko za 10 miliona funti,navodno je liverpool spreman platiti taj iznos,ako ovako nastavimo,kroz liverpool ce proci citava porodica sissoko![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.