Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Grijesis da je bio nevidljiv protiv Grka,ako si bio u Zenici onda druze ne znam sta bih ti rekao...Pa LULIC trci za dvojicu...Protiv Grcke lose karike nije bilo..
Lulic igra u velikoj formi,trenutno nas mozda najbolji igrac! svaka cast momku,igra kao preporodjen! samo neka ovako nastavi...
Hajde neko i to brzo! Zasto Lule nema na terenu? U najavi je bio u prvom timu, ali izgleda da ga nema ni na klupi. Dakle , zna li neko, sta se desava?
Ko kaze da Lulic ne igra, ne gledas ti utakmicu izgleda ...milomlat je napisao/la:Hajde neko i to brzo! Zasto Lule nema na terenu? U najavi je bio u prvom timu, ali izgleda da ga nema ni na klupi. Dakle , zna li neko, sta se desava?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Gledam prenos na ukrajinskom kanalu, i to na malom ekranu. Ovaj ga reporter nije nijednom spomenuo, a nisam ni primjetio da se sastao s loptom. Izvinjavam se, evo sad sam skonto 19 na dresu.fukara87 je napisao/la:Ko kaze da Lulic ne igra, ne gledas ti utakmicu izgleda ...milomlat je napisao/la:Hajde neko i to brzo! Zasto Lule nema na terenu? U najavi je bio u prvom timu, ali izgleda da ga nema ni na klupi. Dakle , zna li neko, sta se desava?
Lula rastura za sada,samo cudno sve bez publike.
Evo ga. taman se probudio. Umalo nisam iskljucio stream .
Kako su samo ovi juznoamericki igraci precijenjeni, ne samo u Italiji nego u sijeloj Evropi. Pogledajte samo ovoga Hernanesa ili Edersona, koliko bespotrebno drze loptu i na kraju odigraju glupo. Ali **** ga , bez obzira koliko njihova igra bila beskorisna za tim, jedan uspjesan potez iz hiljadu pokusaja je dovoljan da ih stavi medju 'pozeljne'. Cirkuski trikovi koje moze nauciti i baba od 90 godina ocito jos uvijek pale. Korist nikakva, a status 'zvijezde' zagarantiran. Danas u Evropi igra oko 500 Argentinaca i Brazilaca , a meni jedino na pamet padaju Messi, Zabaleta, Cavani, i Falcao. Ostalo je precijenjena talasika, nevrijedna cijene povratne karte Evropa-South America.
E yebiga sadmilomlat je napisao/la:Kako su samo ovi juznoamericki igraci precijenjeni, ne samo u Italiji nego u sijeloj Evropi. Pogledajte samo ovoga Hernanesa ili Edersona, koliko bespotrebno drze loptu i na kraju odigraju glupo. Ali **** ga , bez obzira koliko njihova igra bila beskorisna za tim, jedan uspjesan potez iz hiljadu pokusaja je dovoljan da ih stavi medju 'pozeljne'. Cirkuski trikovi koje moze nauciti i baba od 90 godina ocito jos uvijek pale. Korist nikakva, a status 'zvijezde' zagarantiran. Danas u Evropi igra oko 500 Argentinaca i Brazilaca , a meni jedino na pamet padaju Messi, Zabaleta, Cavani, i Falcao. Ostalo je precijenjena talasika, nevrijedna cijene povratne karte Evropa-South America.

Mislim ima istine u tvom postu, ali pretjera ga i ti.
Suarez, Luiz, Alves, Dante, T.Silva, Higuain, Aguero, Di Maria, J. Cesar, Sandro, Tevez, Lavezzi i tako dalje.
Ne mozes reci za njih da " ne vrijede karte za Evropu ".
Da ne bude skorz off, Lulic dobar, vec par tekmi je u extra formi, samo da je ocuva do reprezentacije

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Lula odlican. Prvih 15ak minuta igrao na desnoj strani, defanzivnije i Lazio bezopasan. Onda ga Petkovic prebacuje na lijevog ofanzivnog (lijevi bek Radu) mislim, i Lazio drasticno digao igru. Lulic poceo da probija i mogao je Lazio lagano povesti. Anyway, u iscekivanju drugog poluvremena 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Dante, Silva, Aguero, Di maria, Cesar, Sandro, Tevez, Aguero, Lavezzi, sve su to zongleri koje sam prozvao, i stojim iza toga. Gomila nogometnih sminkera. Beskorisna brigada. kao sto vidis, usvojio sam ti Suaresa i Luiza, jednostavno sam na njih zaboravio. Ostalo je ekipa samopromotera koji u timskom modernom nogometu nemaju sta da traze. To uostalom pokazuju u repkama za koje igraju.ceze je napisao/la:E yebiga sadmilomlat je napisao/la:Kako su samo ovi juznoamericki igraci precijenjeni, ne samo u Italiji nego u sijeloj Evropi. Pogledajte samo ovoga Hernanesa ili Edersona, koliko bespotrebno drze loptu i na kraju odigraju glupo. Ali **** ga , bez obzira koliko njihova igra bila beskorisna za tim, jedan uspjesan potez iz hiljadu pokusaja je dovoljan da ih stavi medju 'pozeljne'. Cirkuski trikovi koje moze nauciti i baba od 90 godina ocito jos uvijek pale. Korist nikakva, a status 'zvijezde' zagarantiran. Danas u Evropi igra oko 500 Argentinaca i Brazilaca , a meni jedino na pamet padaju Messi, Zabaleta, Cavani, i Falcao. Ostalo je precijenjena talasika, nevrijedna cijene povratne karte Evropa-South America.
Suarez, Luiz, Alves, Dante, T.Silva, Higuain, Aguero, Di Maria, J. Cesar, Sandro, Tevez, Lavezzi i tako dalje.
Da ne bude skorz off, Lulic dobar, vec par tekmi je u extra formi, samo da je ocuva do reprezentacije
-
- Kontakt:
Hajd' to što su South Americans precjenjeni , i što imaju visoko mišljenje o samom sebi , i što onaj Ederson i Hernanes 10 puta pucaju sa 16+ metara i ne pogađaju kako treba okvir , ali interesuje me što naši igrači imaju malo samopouzdanja ?
Prije svega mislim na Lulića . Pa uzmi je brate , vidiš da svako igra za sebe , prođi , šutaj , šta fali , **** je . Imao je par puta otvoreno da šuta , on dodaje . Nadam se da će udariti koju sa 20ak metara , znamo kako je prije 2-3 kola u Seriji A zabio
Prije svega mislim na Lulića . Pa uzmi je brate , vidiš da svako igra za sebe , prođi , šutaj , šta fali , **** je . Imao je par puta otvoreno da šuta , on dodaje . Nadam se da će udariti koju sa 20ak metara , znamo kako je prije 2-3 kola u Seriji A zabio

Ma Lula je pokazao da mu samopouzdanja ne fali. Covjek stvarno realno procjenjuje situacije i bas ima smisla za prostor. Kada vidi da moze opali i on, ali u timu ima ulogu koju korektno igra i ne zeli da iznevjeri trenera. Pravi profesionalac.bavarian_bk je napisao/la:Hajd' to što su South Americans precjenjeni , i što imaju visoko mišljenje o samom sebi , i što onaj Ederson i Hernanes 10 puta pucaju sa 16+ metara i ne pogađaju kako treba okvir , ali interesuje me što naši igrači imaju malo samopouzdanja ?
LULICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- HeavensWonder
- Kontakt:
Prejak gol. Bravo LULA KRALJU 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- muha milanez
- Kontakt:
ljubim direkt u glavu
bravo majstoree

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Lula gazi sve pred sobom
Lulic univerzalac,al sad je nehotice spuco garu nekog.
Bravo Lulićuuu !
E svašta.
Ali tema je Lulic
Da ne duzimo dalje, izmedju ostalih, ti Thiaga Silvu koji je prosle sezone bio vjerovatno najbolji stoper na svijetu, ove usljed povreda nije igrao puno, zoves cirkusantom i smatras da nema nikakvu korist.milomlat je napisao/la:Dante, Silva, Aguero, Di maria, Cesar, Sandro, Tevez, Aguero, Lavezzi, sve su to zongleri koje sam prozvao, i stojim iza toga. Gomila nogometnih sminkera. Beskorisna brigada. kao sto vidis, usvojio sam ti Suaresa i Luiza, jednostavno sam na njih zaboravio. Ostalo je ekipa samopromotera koji u timskom modernom nogometu nemaju sta da traze. To uostalom pokazuju u repkama za koje igraju.ceze je napisao/la:E yebiga sadmilomlat je napisao/la:Kako su samo ovi juznoamericki igraci precijenjeni, ne samo u Italiji nego u sijeloj Evropi. Pogledajte samo ovoga Hernanesa ili Edersona, koliko bespotrebno drze loptu i na kraju odigraju glupo. Ali **** ga , bez obzira koliko njihova igra bila beskorisna za tim, jedan uspjesan potez iz hiljadu pokusaja je dovoljan da ih stavi medju 'pozeljne'. Cirkuski trikovi koje moze nauciti i baba od 90 godina ocito jos uvijek pale. Korist nikakva, a status 'zvijezde' zagarantiran. Danas u Evropi igra oko 500 Argentinaca i Brazilaca , a meni jedino na pamet padaju Messi, Zabaleta, Cavani, i Falcao. Ostalo je precijenjena talasika, nevrijedna cijene povratne karte Evropa-South America.
E svašta.
Ali tema je Lulic

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dobar gol, gdje su ovakve stvari u dresu BiH?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester