Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la ahmic » 10 apr 2013, 22:45

Grijesis da je bio nevidljiv protiv Grka,ako si bio u Zenici onda druze ne znam sta bih ti rekao...Pa LULIC trci za dvojicu...Protiv Grcke lose karike nije bilo..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 apr 2013, 00:48

Lulic igra u velikoj formi,trenutno nas mozda najbolji igrac! svaka cast momku,igra kao preporodjen! samo neka ovako nastavi...

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 11 apr 2013, 21:27

Hajde neko i to brzo! Zasto Lule nema na terenu? U najavi je bio u prvom timu, ali izgleda da ga nema ni na klupi. Dakle , zna li neko, sta se desava?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 apr 2013, 21:29

milomlat je napisao/la:Hajde neko i to brzo! Zasto Lule nema na terenu? U najavi je bio u prvom timu, ali izgleda da ga nema ni na klupi. Dakle , zna li neko, sta se desava?
Ko kaze da Lulic ne igra, ne gledas ti utakmicu izgleda ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 11 apr 2013, 21:31

fukara87 je napisao/la:
milomlat je napisao/la:Hajde neko i to brzo! Zasto Lule nema na terenu? U najavi je bio u prvom timu, ali izgleda da ga nema ni na klupi. Dakle , zna li neko, sta se desava?
Ko kaze da Lulic ne igra, ne gledas ti utakmicu izgleda ...
Gledam prenos na ukrajinskom kanalu, i to na malom ekranu. Ovaj ga reporter nije nijednom spomenuo, a nisam ni primjetio da se sastao s loptom. Izvinjavam se, evo sad sam skonto 19 na dresu.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 11 apr 2013, 21:34

Lula rastura za sada,samo cudno sve bez publike.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 11 apr 2013, 21:34

Evo ga. taman se probudio. Umalo nisam iskljucio stream .

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 11 apr 2013, 21:59

Kako su samo ovi juznoamericki igraci precijenjeni, ne samo u Italiji nego u sijeloj Evropi. Pogledajte samo ovoga Hernanesa ili Edersona, koliko bespotrebno drze loptu i na kraju odigraju glupo. Ali **** ga , bez obzira koliko njihova igra bila beskorisna za tim, jedan uspjesan potez iz hiljadu pokusaja je dovoljan da ih stavi medju 'pozeljne'. Cirkuski trikovi koje moze nauciti i baba od 90 godina ocito jos uvijek pale. Korist nikakva, a status 'zvijezde' zagarantiran. Danas u Evropi igra oko 500 Argentinaca i Brazilaca , a meni jedino na pamet padaju Messi, Zabaleta, Cavani, i Falcao. Ostalo je precijenjena talasika, nevrijedna cijene povratne karte Evropa-South America.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 apr 2013, 22:06

milomlat je napisao/la:Kako su samo ovi juznoamericki igraci precijenjeni, ne samo u Italiji nego u sijeloj Evropi. Pogledajte samo ovoga Hernanesa ili Edersona, koliko bespotrebno drze loptu i na kraju odigraju glupo. Ali **** ga , bez obzira koliko njihova igra bila beskorisna za tim, jedan uspjesan potez iz hiljadu pokusaja je dovoljan da ih stavi medju 'pozeljne'. Cirkuski trikovi koje moze nauciti i baba od 90 godina ocito jos uvijek pale. Korist nikakva, a status 'zvijezde' zagarantiran. Danas u Evropi igra oko 500 Argentinaca i Brazilaca , a meni jedino na pamet padaju Messi, Zabaleta, Cavani, i Falcao. Ostalo je precijenjena talasika, nevrijedna cijene povratne karte Evropa-South America.
E yebiga sad :D
Mislim ima istine u tvom postu, ali pretjera ga i ti.
Suarez, Luiz, Alves, Dante, T.Silva, Higuain, Aguero, Di Maria, J. Cesar, Sandro, Tevez, Lavezzi i tako dalje.
Ne mozes reci za njih da " ne vrijede karte za Evropu ".

Da ne bude skorz off, Lulic dobar, vec par tekmi je u extra formi, samo da je ocuva do reprezentacije :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 11 apr 2013, 22:08

Lula odlican. Prvih 15ak minuta igrao na desnoj strani, defanzivnije i Lazio bezopasan. Onda ga Petkovic prebacuje na lijevog ofanzivnog (lijevi bek Radu) mislim, i Lazio drasticno digao igru. Lulic poceo da probija i mogao je Lazio lagano povesti. Anyway, u iscekivanju drugog poluvremena :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 11 apr 2013, 22:12

ceze je napisao/la:
milomlat je napisao/la:Kako su samo ovi juznoamericki igraci precijenjeni, ne samo u Italiji nego u sijeloj Evropi. Pogledajte samo ovoga Hernanesa ili Edersona, koliko bespotrebno drze loptu i na kraju odigraju glupo. Ali **** ga , bez obzira koliko njihova igra bila beskorisna za tim, jedan uspjesan potez iz hiljadu pokusaja je dovoljan da ih stavi medju 'pozeljne'. Cirkuski trikovi koje moze nauciti i baba od 90 godina ocito jos uvijek pale. Korist nikakva, a status 'zvijezde' zagarantiran. Danas u Evropi igra oko 500 Argentinaca i Brazilaca , a meni jedino na pamet padaju Messi, Zabaleta, Cavani, i Falcao. Ostalo je precijenjena talasika, nevrijedna cijene povratne karte Evropa-South America.
Suarez, Luiz, Alves, Dante, T.Silva, Higuain, Aguero, Di Maria, J. Cesar, Sandro, Tevez, Lavezzi i tako dalje.

Da ne bude skorz off, Lulic dobar, vec par tekmi je u extra formi, samo da je ocuva do reprezentacije :)
Dante, Silva, Aguero, Di maria, Cesar, Sandro, Tevez, Aguero, Lavezzi, sve su to zongleri koje sam prozvao, i stojim iza toga. Gomila nogometnih sminkera. Beskorisna brigada. kao sto vidis, usvojio sam ti Suaresa i Luiza, jednostavno sam na njih zaboravio. Ostalo je ekipa samopromotera koji u timskom modernom nogometu nemaju sta da traze. To uostalom pokazuju u repkama za koje igraju.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 apr 2013, 22:13

Hajd' to što su South Americans precjenjeni , i što imaju visoko mišljenje o samom sebi , i što onaj Ederson i Hernanes 10 puta pucaju sa 16+ metara i ne pogađaju kako treba okvir , ali interesuje me što naši igrači imaju malo samopouzdanja ?

Prije svega mislim na Lulića . Pa uzmi je brate , vidiš da svako igra za sebe , prođi , šutaj , šta fali , **** je . Imao je par puta otvoreno da šuta , on dodaje . Nadam se da će udariti koju sa 20ak metara , znamo kako je prije 2-3 kola u Seriji A zabio :)

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 11 apr 2013, 22:19

bavarian_bk je napisao/la:Hajd' to što su South Americans precjenjeni , i što imaju visoko mišljenje o samom sebi , i što onaj Ederson i Hernanes 10 puta pucaju sa 16+ metara i ne pogađaju kako treba okvir , ali interesuje me što naši igrači imaju malo samopouzdanja ?

Prije svega mislim na Lulića . Pa uzmi je brate , vidiš da svako igra za sebe , prođi , šutaj , šta fali , **** je . Imao je par puta otvoreno da šuta , on dodaje . Nadam se da će udariti koju sa 20ak metara , znamo kako je prije 2-3 kola u Seriji A zabio :)
Ma Lula je pokazao da mu samopouzdanja ne fali. Covjek stvarno realno procjenjuje situacije i bas ima smisla za prostor. Kada vidi da moze opali i on, ali u timu ima ulogu koju korektno igra i ne zeli da iznevjeri trenera. Pravi profesionalac.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 apr 2013, 22:24

LULICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 11 apr 2013, 22:25

Prejak gol. Bravo LULA KRALJU 8-)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 11 apr 2013, 22:25

ljubim direkt u glavu :D bravo majstoree
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 11 apr 2013, 22:26

Lula gazi sve pred sobom

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 11 apr 2013, 22:28

Lulic univerzalac,al sad je nehotice spuco garu nekog.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 apr 2013, 22:28

Bravo Lulićuuu !
milomlat je napisao/la:
ceze je napisao/la:

Dante, Silva, Aguero, Di maria, Cesar, Sandro, Tevez, Aguero, Lavezzi, sve su to zongleri koje sam prozvao, i stojim iza toga. Gomila nogometnih sminkera. Beskorisna brigada. kao sto vidis, usvojio sam ti Suaresa i Luiza, jednostavno sam na njih zaboravio. Ostalo je ekipa samopromotera koji u timskom modernom nogometu nemaju sta da traze. To uostalom pokazuju u repkama za koje igraju.
Da ne duzimo dalje, izmedju ostalih, ti Thiaga Silvu koji je prosle sezone bio vjerovatno najbolji stoper na svijetu, ove usljed povreda nije igrao puno, zoves cirkusantom i smatras da nema nikakvu korist.
E svašta.

Ali tema je Lulic :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 apr 2013, 22:31

Dobar gol, gdje su ovakve stvari u dresu BiH?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, CAZIN i 37 gostiju.