FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

samoradnik
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la samoradnik » 08 avg 2012, 19:55

imaš prijenos na RTS 1,a samim time i na svakom kabl operateru ;)
a i što se linkova tiče ukucaš ono sportuživo i tu imaš dobar stream. ;)

Sretno Partizanu večeras,svaki bod za srpski fudbal je važan, želim da pobjedite.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 avg 2012, 22:17

Izgleda da je ovaj AEL opasan tim, vode 0:1.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 08 avg 2012, 23:08

Partizan los skroz,bas bi volio da nalete na Sarajevo u evropskoj ligi da vas raspemo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2012, 23:13

Ovo je ono kada ja kazem da prijateljske nista ne vaze.Pobede nad nekim vecim ekipama digle su neopravdano optimizam kod mnogih.Kada tome dodamo podcenjivanje AEL-a dobijemo ovo.Jedna velika sramota od igre. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2012, 23:21

Al je zato komentator bio jak,otvoreno kaže ono što misli,pokenjo se na Partizanovu igru,nazvao je lošom i sporom,kod nos komentatori pokušavaju biti "politički korektniji",ovaj iskulira situaciju kad je Ninković pogodio stativu,stavi do znanja da džabe sve sad naši bi opet urlali i zazivali više sreće :mrgreen:

Ael kao što sam i očekivao,tvrda,defanzivna,iskusna ekipa,prava mjera za Partizana,još su se ugledali na Barcelonu,od prve do zadnje minute utakmice simuliraju,izležavaju se,odugovlače al baš profesionalno :P

Navijači pjevaju "uprava napolje",nisam znao da su tako nezadovoljni,a iznenadio me i Lazar Marković,potencijal za kojeg se navodno interesuje Chelsea 1 na 1 sa golmanom sa 3 metra udaljenosti promaši čitav gol :roll:

Bolja ekipa je prošla dalje,ja ih očekujem u grupnoj fazi lige prvaka.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 08 avg 2012, 23:25

Ponovo se Partizan obruko....
Još ako u žrijebu dobiju teškog rivala adio evropa do iduće godine......

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 avg 2012, 23:43

Mislim da se trofej koji se u JSL daje za najboljeg strijelca treba da zove po Lazaru Markovicu
Thomas Müller - Fußballgott

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 avg 2012, 00:12

Igre i bruke, za ne povjerovati.
Da oni za 90 minuta nisu uspjeli sastaviti jedne jedine izrađene akcije, a da su imali igrača više preko sat vremena. :shock: O Ostojiću, Aksentijeviću i komplet odbrani, neću ni pričati.
Ael se predstavio kao strašno disciplinovan tim, u prvih pola sata, do isključenja njihovog igrača a i poslije toga stisli su partizana na njihovoj polovini terena, partizan apsolutno ništa nije mogao kao da igraju protiv nekih njemaca ili talijana.
Potpuno zaslužen prolazak kiprana.
Čujem navodno je ael-a prošle sezone omonija tukla čak tri puta. šta onda tek očekivati od ovih naših danas?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 avg 2012, 00:18

Tukli smo i mi Partizan tri puta. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 09 avg 2012, 00:37

Eto Sasa je lupao gluposti pre dvomeca sa Kipranima,pricao u prazno....ma da,vazno je da mi imamo sitan vez,oni su bre losiji od nas,mi smo institucija,vidi ti imena nasih igraca samo!!!

U Djuricu,Babovicu,Tomicu,Scepovicu,Ramadani,Tumbo,Vermeze....gadite mi Partizan seme vam **** bolesno!
Sve sto radite sa Partizanom iz dana u dan,zelim da vam se vrati duplo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 avg 2012, 00:40

Uopšte nisam iznenađen... Lijepo se vidjelo od utakmice sa maltezanima da igranje veznog reda nema smisla taktičke zrelosti, a ni fizikalije nisu na nivou....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 avg 2012, 00:59

Devil je napisao/la:Tukli smo i mi Partizan tri puta. :mrgreen:

:lol: :lol: Dobar.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 09 avg 2012, 01:00

A nadao sam se duelu u Play Offu kao uvertiru za reprezentacije. Šteta.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 09 avg 2012, 10:51

Ono jučer... :( :( :cry:
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 09 avg 2012, 10:56

KATASTROFA!

Otprilike to je reč koju sam čuo sinoć par stotina puta...Onakva igra gde svi oni koji nemaju loptu u nogama stoje i čekaju na tanjir šansu je očajan pristup i totalno taktički neracionalno. Verovatno da i nema neko naročito opravdanje za ova dva poraza,ali zapravo već dve godine u Partizanu se događaju krajnje čudne stvari na svim nivoima i u svim strukturama. Taman kada se ostvario uspeh protiv Anderlehta umesto da se krene u neke uspešnije vode i da se iskoristi taj uspeh na pravi način,urađeno je suprotno...

I ono čime smaram od početka na ovoj temi,a to je da bez kvalitetnog štopera se nemamo čemu nadati (iako sam bio optimista da ovaj AEL možemo tući i s ovim timom) to se obistinilo u oba duela... Osim predsednika koji nije u stanju dovesti generalnog sponzora već nekoliko godina,a opet ne vodi on Inđiju već jedan Partizan,katastrofalna odluka sada se već može reći je prošli prelazni rok,a bogami i ovaj naročito. Ljubiša Tumbaković nije dorastao zadatku i čast trenerskim uspesima,ali mesto sportskog direktora zahteva mnogo više.

Tu su i već sad karakteristične podele među nesumnjivo onima koji najviše vole Partizan - Grobarima!

Verovatno da na sledeću tekmu neću ni ići iz principa,jednostavno to nije Partizan koji želim da gledam,to nije jedina ljubav i sveto ime.....

Što se AEL tiče opet im je poklonjen gol i sasvim zasluženo iz dva poklona idu dalje..... Tek sam noćas i video da im je korner pre gola poklonjen! Al koliko je bilo stalo igračima da prođu dalje govori i podatak da se niko nije preterano žalio.... Stojke i Volkov jedini koji su zalužili aplauz,ostalo teška boranija nedostojna svetog dresa....

" onclick="window.open(this.href);return false;
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 09 avg 2012, 11:04

alan_kardec je napisao/la:Igre i bruke, za ne povjerovati.
Da oni za 90 minuta nisu uspjeli sastaviti jedne jedine izrađene akcije, a da su imali igrača više preko sat vremena. :shock: O Ostojiću, Aksentijeviću i komplet odbrani, neću ni pričati.
Ael se predstavio kao strašno disciplinovan tim, u prvih pola sata, do isključenja njihovog igrača a i poslije toga stisli su partizana na njihovoj polovini terena, partizan apsolutno ništa nije mogao kao da igraju protiv nekih njemaca ili talijana.
Potpuno zaslužen prolazak kiprana.
Čujem navodno je ael-a prošle sezone omonija tukla čak tri puta. šta onda tek očekivati od ovih naših danas?
Onda nismo gledali istu tekmu,doduše bio sam na tribini pa i nisam svaki detalj mogao odgledati,ali i na osnovu ove reportaže na SOSu jutros ne bih se baš složio.

Imali smo svakako više od jedne izrađene akcije,to što je Lazar totalno van forme,a gde neće i biti kod tri trenera na tri različite pozicije igra. Zaboravljaš šta je Degra uhvatio Šćepoviću?

Šta je to AEL konkretno uradio izuzev gola koji je stigao kao poklon naše odbrane i još jene šanse koja je takođe stigla kao Lazarov poklon???

I nije poenta u tome,niko ne spori da je AEL zasluženo prošao,ali isto tako kao što i sam kažeš zahvaljujući prevashodno katastrofalnoj odbrani u obe tekme.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 09 avg 2012, 19:16

pao sam zbog vas na kladionici a bio sam siguran da ce te proci dalje

:x :x :x
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 09 avg 2012, 21:22

I dalje stojim iza toga da je AEL prosecna ekipa i mislim da ce ih naguziti u plej ofu koga god da izvuku.

Sto se tice nas, krimi igra! Mora da se menja sve iz korena.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 09 avg 2012, 22:04

Ako su oni prosecni sta smo mi? :mrgreen:

Salu na stranu,jako disciplinovani su i fizicki dominantni....kao takvi predstavljace svakome tvrd orah.Doduse zavisi,ako izvuku Bazel ili Anderleht mislim da nemaju sta traziti,sa ostale 3 ekipe mogu igrati.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 09 avg 2012, 22:14

Mi smo trenutno blizu dna.
STBoys je napisao/la:Partizan los skroz,bas bi volio da nalete na Sarajevo u evropskoj ligi da vas raspemo.
Sta rece? :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.