AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Google
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Google » 28 jul 2011, 22:53

Zvanicno:Juliio Sergio na pozajmici u Lece,pozajmica na 1-sezonu,sa pravom otkupa...!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jul 2011, 23:42

dobro bi bilo za romu kada bi umjesto vucinica doveli nilmara po meni je brazilac bolji igrac od mirka. kod vucinica potencijal nije problem nego zelja a krajem sezne se vidjelo koliko mu se igra u romi...
You are someone else I am still right here

Juventinø
Kontakt:

Post Postao/la Juventinø » 29 jul 2011, 08:32

Hoćete li nam pustiti Mirka ? :mrgreen:

- Kako čitam Marotta je pravo za dovođenje ovog napadača u naše redove. Doveli ste Bojana, još u napadu imate Tottija, Simplicia, Borriella i Okaku. Dakle ova prodaja se čini realnom, ali sve ćemo vidjeti do kraja ovog prijelaznog roka .
Juve, storia di un grande amore!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jul 2011, 19:53

Ode i Mirko, neka se i ta prica zavrsila. Opet smo ispali glupi smo ga prodajemo u italiju i to je fatalna greska. Kao engleski klubovi nemaju 18mil, daj ba

nikad mi necemo biti ozbiljna konkurencija sa ovakvim nacinom rada. **** mirka, al inace nam se ovo uvijek desava, pa ebemu mater zna li iko u klubu reci ne.

ajd se sad Sabatini izvadi i dovedi Lugana, Lucha i recimo tog Nilmara, a ne nekog napadaca sententiena, kako neki dan citam, nikad cuo za lika, a da nekih 10 golova u strasnoj fra ligi :roll:

mirku zelim sto vishe povreda i sto vishe promashaja kao u zadnjoj sezoni kod nas
nema potpisa

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 jul 2011, 23:27

bgm ja sam mislio da je Stekelenburg potpisao za Romu

evo sad citam da se klubovi jos nisu dogovorili, a da Stekelenburg polako gubi zivce
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 jul 2011, 23:38

Puma je napisao/la:bgm ja sam mislio da je Stekelenburg potpisao za Romu

evo sad citam da se klubovi jos nisu dogovorili, a da Stekelenburg polako gubi zivce
Stekelenburg je veceras doletio u Rim...Gotov je to transfer :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 jul 2011, 23:42

Ma ja slabo pratim portale i vijesti, nego slucajno naletih na to da su klubovi jos u fazi pregovora, a znam da su ovde na forumu govorili da je to i zvanicno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 30 jul 2011, 00:08

[youtube][/youtube]

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 30 jul 2011, 03:18

Ovako gloop potez,pojacavanje konkurenata nije se smio dogoditi...sada samo ostaje nada da ce mirko da nastavi sa katastrofalnom igrom,kao u predhodnoj sezoni...haj sad sabatini,isprsi se malo i dovedi dostojnu zamjenu za mirka i meneza....

Lamela je dao pobjedonosti gol za argentinu protiv mexica(1:0),na S.P za mlade u20...!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jul 2011, 11:56

Google je napisao/la:Ovako gloop potez,pojacavanje konkurenata nije se smio dogoditi...sada samo ostaje nada da ce mirko da nastavi sa katastrofalnom igrom,kao u predhodnoj sezoni...haj sad sabatini,isprsi se malo i dovedi dostojnu zamjenu za mirka i meneza....

Lamela je dao pobjedonosti gol za argentinu protiv mexica(1:0),na S.P za mlade u20...!!!
Valjda to sranje od takmicenja nece trajati mjesec dana, pa onda odmora 10 dana, pa da ovaj za nas zaigra u desetom kolu, a ne bi me cudilo kakvi smo pehovi i da se povrijedi :roll:
nema potpisa

Juventinø
Kontakt:

Post Postao/la Juventinø » 30 jul 2011, 12:41

Google je napisao/la:Ovako gloop potez,pojacavanje konkurenata nije se smio dogoditi...sada samo ostaje nada da ce mirko da nastavi sa katastrofalnom igrom,kao u predhodnoj sezoni...haj sad sabatini,isprsi se malo i dovedi dostojnu zamjenu za mirka i meneza....

Nemoj tako drug, Mirko je mnogo učinio za vas i nemaš pravo da tako govoriš. Proljetni dio sezone ga nije išlo, ali ipak Super Mirko je u prethodnim sezonama blistao na terenu . ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jul 2011, 12:43

Juventinø je napisao/la:

Nemoj tako drug, Mirko je mnogo učinio za vas i nemaš pravo da tako govoriš. Proljetni dio sezone ga nije išlo, ali ipak Super Mirko je u prethodnim sezonama blistao na terenu . ;)
A da mu pozelimo da nam zabije hettrick, da bude najbolji strijelac lige i da osvoji sve sto se moze sa juventusom :roll:

svi koji odu i nashe rivale su smece i nisu dostojni spomena njihovog imena
nema potpisa

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 30 jul 2011, 12:48

ode i Mirko, naš genije.. Igrači, treneri odlaze i dolaze i to je tako, ali samo odlazak Spalletia i Mirka mi je teško pao..

slika

[youtube][/youtube]

ps.. ništa kontra Mirka neću da vidim :evil:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Juventinø
Kontakt:

Post Postao/la Juventinø » 30 jul 2011, 12:52

@Admir_SA
- Da si pravi navijač to bi mu poželio, da mu je sretno u nastavku karijere. Jer nema veze što odlazi u rivale, niste ga prodali Laziu nego Juveu . ;)

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 30 jul 2011, 13:03

nek se i to zavrsilo, imam osjecaj da ce se provesti kao mancini u interu. **** igraca koji igra kad mu se digne, i vazda mu neki qurac smeta, te trener, te navijaci.
otisli su menez i mirko, koji su nas vise zivcirali svojim pristupom, odnosom prema klubu, jos da ode borriello i da se otarase njegove visoke plate , pa da se sabatini moze u potpunosti posvetiti dovodenju novih pojacanja.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 30 jul 2011, 13:23

Admir_Sa je napisao/la:
Juventinø je napisao/la:

A da mu pozelimo da nam zabije hettrick, da bude najbolji strijelac lige i da osvoji sve sto se moze sa juventusom :roll:

svi koji odu i nashe rivale su smece i nisu dostojni spomena njihovog imena
+1

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 30 jul 2011, 13:39

pa ko ga je prodao rivalu? da nije naš sd ili je Mirko sam otišao?
odrastite!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 jul 2011, 13:46

spielführer_21 je napisao/la:pa ko ga je prodao rivalu? da nije naš sd ili je Mirko sam otišao?
odrastite!
a zasto je prodan :?:

jbt covjek je bio dno dna prosle sezone i sto je najgore od svega nije davao ni sekund brige za ekipu nit se trudio da to prikrije vec onako flegmaticno se vukao po terenu (uz par izuzetaka) - naravno da ce navijaci bit nezadovoljni, ne mora odma trazit transfer. a prodat je tome kome je prodat jer cisto sumnjam u istinitost traceva kako ga je htio ferguson u unitedu ili neki veci europski klub - juve ponudio, juve ga dobio. (iako nista nije zvanicno)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 30 jul 2011, 13:53

Evil Genius II je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:pa ko ga je prodao rivalu? da nije naš sd ili je Mirko sam otišao?
odrastite!
a zasto je prodan :?:

jbt covjek je bio dno dna prosle sezone i sto je najgore od svega nije davao ni sekund brige za ekipu nit se trudio da to prikrije vec onako flegmaticno se vukao po terenu (uz par izuzetaka) - naravno da ce navijaci bit nezadovoljni, ne mora odma trazit transfer. a prodat je tome kome je prodat jer cisto sumnjam u istinitost traceva kako ga je htio ferguson u unitedu ili neki veci europski klub - juve ponudio, juve ga dobio. (iako nista nije zvanicno)
polusezone... tačnije drugi dio druge polusezone.. svi igrači prođu kroz takav period, npr. DDR ih je imao mnogo više..
njegova prodaja se mogla izbjeći, čak i da je istina priča kako je svim snagama želio otići, a mogao se prodati i za par miliona manje u neki drugi klub, samo da se ne pojača rival.. ali eto :roll:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 jul 2011, 13:58

pazi, da ga je prodala uprava cisto da zaradi nesto novca ili zbog nekog drugog razloga onda bi ga i ja branio svim silama al' ovako cijelo ljeto je poznata prica kako on zapravo zeli ici iz kluba - pa nece ga valjda protiv njegove volje drzati u ekipi. a sto se tice prodaje rivalu i dalje sam ubjedjen da je juve jedini koji je poslao ponudu vrijednu razmatranja tako da je logicno da ce ga njima i prodati. jbg, shvatam tvoju frustraciju ali vjerujem da sabatini i ekipa ipak znaju sta rade. ako nista barem znaju nesto vise o tom poslu od nas par forumasa :D

p.s. de rossi non si tocca

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.