Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Time-out traje 3min, to je vjerojatno radi televizija i sponzora
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- majestic24
- Kontakt:
ovi time-out ovi me pravo raspizde. Znaju li oni koliko izgubim megabajta na tome,ccc.Ted Mosby je napisao/la:Time-out traje 3min, to je vjerojatno radi televizija i sponzora
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
takodje, kada jedan od trenera pozove tajm out dodje mi da odem da spavam.............majestic24 je napisao/la:ovi time-out ovi me pravo raspizde. Znaju li oni koliko izgubim megabajta na tome,ccc.Ted Mosby je napisao/la:Time-out traje 3min, to je vjerojatno radi televizija i sponzora

- SaltCityAttack
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:@ SaltCityAttack
hvala na izvjestaju. Mozda ja grijesim ali po meni da posjetis jednu utakmicu treba ti vise od 100 $ da podmiris sve troskove sto je po mom misljenju preskupo. Dobro je rekao jedan moj poznanik koji zivi u SAD da ce NBA uskoro biti samo za bogatse.
Ja mislim da utakmice kasne dok oni predstave ekipe, dok otpjevaju himnu, dok treneri daju posljednje upute i to se oduzi. Mene interesuje sto u njih time-out traje vise od jedne minute, ili u njih traje duze pa meni to promaklo.
@ majestic
previse smo optimisticni sto se vecerasnje utakmice tice. Ja ocekujem scenarij slican kao sto je bilo protiv Jazz-a.
pa ja sam jednom pisao da ti je pivo BUDLIGHT koji se samo prodaje na ulazu na tribine iz hodnika, kosta 9 dolara i ostavit ces tip znaci 1 dolara to je 10$.. s obzirom da ne ides sam onda ces platiti i za drustvo, jer ebigga nismo slovenci pa svako sebi da placa

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
daj smorismo coveka pitanjima....... 

kakva taxaSaltCityAttack je napisao/la:evo pogledajte kolike su cijene protiv MIAMIA kada budu dolaizli trenutno sada... eto pogledajte na vrhu gore samom kada sovjim misem pomjerite pisat ce vam oko 200 dolara plus taxa
http://www.stubhub.com/chicago-bulls-ti ... 11-986381/
............................................................................................................................................

nema potpisa
glupi hs-hkb u sarajevu , nesto ne radi slika na sportklubu , opet moram gledati preko neta ! :@
Ma stvarno ljudi pretjeruju, hebote ne igraju van zemaljci vec obicni ljudi. Vidio sam da si napisao da ulaznica kod parketa kosta 9000 $
, pa koliko onda kod parketa kosta godisnja ulaznica 500.000 $ eura.
Pa u fudbalu u Njemackoj godinsja ulaznica smije iznositi maksimlano do 750 € u najvecoj A kategoriju. Pa hebote mogu kupiti za fudbal narednih 12 godina godisnju ulaznici dok pogledam jednu utakmicu u NBA ligi.
Realno gledajuci mislim da ovakve cijene ulaznica kvare sport, jer ce na utakmicu poceti dolaziti samo sminkeri, koji su u mogucnosti sebi to finansirati dok ce oni pravi navijaci izvisiti.

Pa u fudbalu u Njemackoj godinsja ulaznica smije iznositi maksimlano do 750 € u najvecoj A kategoriju. Pa hebote mogu kupiti za fudbal narednih 12 godina godisnju ulaznici dok pogledam jednu utakmicu u NBA ligi.
Realno gledajuci mislim da ovakve cijene ulaznica kvare sport, jer ce na utakmicu poceti dolaziti samo sminkeri, koji su u mogucnosti sebi to finansirati dok ce oni pravi navijaci izvisiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:kakva taxaSaltCityAttack je napisao/la:evo pogledajte kolike su cijene protiv MIAMIA kada budu dolaizli trenutno sada... eto pogledajte na vrhu gore samom kada sovjim misem pomjerite pisat ce vam oko 200 dolara plus taxa
http://www.stubhub.com/chicago-bulls-ti ... 11-986381/
............................................................................................................................................
pa fina taxa sve sto kupis onda ti jos uracuna taxu na to, a s obzirom da Chicago city ima najvecu taxu u USA onda eto ebiga...pa ja kada sam uzimao ulaznice one od 30$ meni su one nakraju sa taxom i posiljkom ispale oko 42$ vec sam rekao
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
los pocetak za bullse, rose se ispucava bez potrebe.....
nije mi jasno sta vise Bogans radi u starternoj petorci , ne moze dati tricu i los je u odbrani , a to su jedini razlozi zasto je on ispred brewera , jer moze tricu dati ...
Bullsi izgubljeni,pono protivnciki centri dominiraju,kao i obicno..
Rose forsira ono sto ne zna,to je sut!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
upravu si rose previse siluje loptu.... i samo sutira a kao sto znamo i nema bogzna kakav sut..... kobe 4poena oba kucanja.......bas je napaljendoe78 je napisao/la:Bullsi izgubljeni,pono protivnciki centri dominiraju,kao i obicno..

- alfarouqaminu
- Kontakt:
ha ha legenda PIPPEN u publici, eh da im je bullsima na terenu 

alfarouqaminu je napisao/la:upravu si rose previse siluje loptu.... i samo sutira a kao sto znamo i nema bogzna kakav sut..... kobe 4poena oba kucanja.......bas je napaljendoe78 je napisao/la:Bullsi izgubljeni,pono protivnciki centri dominiraju,kao i obicno..
Rose forsira ono sto ne zna,to je sut!![]()
![]()
![]()
Problem je sto bullsi igraju sa 3 igraca,noah je beskoristan u napadu a ta 4 su samo rose,boozer i do nekako deng opasni..ali ,ima jos da se igra..
- majestic24
- Kontakt:
+10 nakon prve cetvrtine. Ovo ko da gledam NLB ligu (mislim zbog malog broja koseva)

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- alfarouqaminu
- Kontakt:
mislim da po ovome sto pokazuju na terenu chicago nema sanse... rose sebican previse, boozer nije dobio ni loptu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne fula Rose vec ovi drugi ba o cemu vi pricate ....pa vidite da drugi ne mogu pogoditi otvorene suteve, sta treba da radi on?...nevjerovatno ba fulamo zicere ovo nije normalno vise stvarno kako smo se isfulali... kako ovako lose orvorimo utakmicu u pm... imamo kontru i mi profulamo nigdje veze majkemi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma bogans je uzas , nije ni za d-league , a ne starter za bullse .
3x je bio sam i sve promasio , lose igrao u odbrani , dok ne promijenimo bogansa necemo moci protiv jacih ekipa .
3x je bio sam i sve promasio , lose igrao u odbrani , dok ne promijenimo bogansa necemo moci protiv jacih ekipa .
pokusat cu kasnije nac post gdje pljujem bogansa i govorim da je kloc zivi. a vi me napadate 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.