i on meni govori o fudbalskom znanju oj hjebeAndres je napisao/la:Govori da se dovede Rodwell momak koji je spic ili poluspic,

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
i on meni govori o fudbalskom znanju oj hjebeAndres je napisao/la:Govori da se dovede Rodwell momak koji je spic ili poluspic,
Jimmy from the hood je napisao/la:Pocni se udarati, eto mene.Andres je napisao/la:stvarno ne shvatam zasto se vodi tolika plemika oko napdaca iz Spanske lige i Portugalkse to su FLOPS lige.Igraci poput Aguerra , Benzeme, Hulka,Falkao-a ne bi znali tu hodat , kao sto ne zna ni Suarez, Maxi, VdV, Toure, Silva, nekadasnji Torres.Ima boljih igraca u Engleskoj nego li ovi flopovi u Spaniji.Bendy i drustvo se isticu.Bas ce cudno sto svi fanovi NBA lige pricaju o nekim napdacima iz Spanske ili Portugalske lige pa cak i Brazilske.Nepotrebno ima tu Rodwell kojeg je veliki znalac Faraon iz Visokog neki dan u mladi sastav Premiershipa uvrstio u prvih 11 na stopersko mjesto.Svaka mu cast!!! To je veliki poznavalac i ljubitelj lige.Govori da se dovede Rodwell momak koji je spic ili poluspic ,medjutim on bi igrao mjesto Kosa stopera vjerovatno sa Tomasom....
TM87visnjik je napisao/la:Nesto sad kontam...kome se god digne ode u upravu fks na par dana...ovo postala furka u gradu![]()
![]()
harishp je napisao/la:Odgovor je znaci tacan.Džo_Rigorozni je napisao/la:Sto "zlatni" izviruje![]()
Udji sa kanticom slobodno
Nagradu urucuje @Rigorozni komunalac sa svojim bagerima.
Nego @esiii bolan sto te banovase.
KOMPETENCIJAvjačeslav korotiškin je napisao/la:Е & % ' & $ је " у " $ " " на своје '.
" се ? " ?.
' " је $ $ 3 ? у " " " ?. То зна & & се ".
% се " ' " она је у ? пуно /,а & " на ? - ? & ¥ $ је та ' $ & " ?.
Све у ' $ се $ - " ? у ?.
С $ стране " се $,оне ¥ ? за $ ",$ су у праву,? " " % " & " ? $ " о ' ? је " ?.
% се $ " % је $ - то " " ? ",& " у " 3. $ " ? с $ стране $ на & " јер се у " $ ? " ? / " & је $ оне препознају снагу њеног ? " $ за пјевање. С $ стране ? ? су " & $ је ту % " се " ? " $.
admin je napisao/la:sa 100.000€ možeš biti jedan od jačih badminton klubova u kantonu.Mourinhokilledbarca je napisao/la:Znate li vi da su Arapi,koji su sada vlasnici Malage,htjeli kupiti FK Sarajevo? Sada su Malagu ulozili 100.000€,a kod nas nisu to dozvolili ovi iz uprave. Zamislite da su ulozili 100.000€,sada bi bili jedan od jacih balkanskih klubova. Problem je u tom sto bi arapi usli u upravu i onda FK Familija se ne bi razvila.Zato je bolje sto su dali otkaze,neka vala idu ne trebaju nam ovakvi
Frutek je napisao/la:admin je napisao/la:sa 100.000€ možeš biti jedan od jačih badminton klubova u kantonu.Mourinhokilledbarca je napisao/la:Znate li vi da su Arapi,koji su sada vlasnici Malage,htjeli kupiti FK Sarajevo? Sada su Malagu ulozili 100.000€,a kod nas nisu to dozvolili ovi iz uprave. Zamislite da su ulozili 100.000€,sada bi bili jedan od jacih balkanskih klubova. Problem je u tom sto bi arapi usli u upravu i onda FK Familija se ne bi razvila.Zato je bolje sto su dali otkaze,neka vala idu ne trebaju nam ovakvi
Portillo je napisao/la:Udari ga cekicem.Homer Simpson je napisao/la:molim vas pomozite mi neznam kako da ugasim kompjuter posto sad imam vindovs sedam prije sam na ikspeu gasio ono start i crveno dugme sad mi nema ni starta ni crvenog dugmeta . kompjuter mi je upaljen vec 2 dana
Čuj crveno dugme.legenda reala je napisao/la:Portillo je napisao/la:Udari ga cekicem.Homer Simpson je napisao/la:molim vas pomozite mi neznam kako da ugasim kompjuter posto sad imam vindovs sedam prije sam na ikspeu gasio ono start i crveno dugme sad mi nema ni starta ni crvenog dugmeta . kompjuter mi je upaljen vec 2 dana![]()
![]()
dino_10 je napisao/la:Sheffield FC? Ovo sam učioNimla_RZ je napisao/la: Nego, evo jedno od mene, koji je najstariji klub u Jugoistočnoj Evropi?!
Nimla_RZ je napisao/la:Sheffield FC? Ovo sam učiodino_10 je napisao/la: Nego, evo jedno od mene, koji je najstariji klub u Jugoistočnoj Evropi?!
osgood je napisao/la:jel ovo Drogba?J.Goerges je napisao/la:
Carmen Semenya
hodža je napisao/la:Postao/la harishp dana 03 maj 2011, 15:05
Thunderstruck je napisao/la:Ma Spaha je pojeo gov.no zato što se zajebav'o u Montpellieru. Cijenili su ga, poštovali, što je najvažnije igrao je tu dobro. Sad ko zna gdje će završiti, ipak mu je 30 g.
Zbog tog ''cijenjenja''od cirka 25 milioncica, koje je zacepilo sve normalne pregovore oko prelaska u Arsenal.
Fakticki i jeste razlog tog ''zayebavanja''.
Sa Spahinim kvalitetom je najmanji problem gdje ce.I sta ako mu je 30 g.????????????
U Milanu u tim godinama,jos igraju u juniorima.![]()
![]()
![]()
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Sheffield FC? Ovo sam učiodino_10 je napisao/la: Nego, evo jedno od mene, koji je najstariji klub u Jugoistočnoj Evropi?!