Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
Sažeto..čim je došao u Francusku, Hamulj je pokazao svoj raskošni talenat oko kasnjenja i izbjegavanja treninga. Momentalno su u Tuluzu bili svjesni kako su se zayebali. Pokusali su tražiti neko obajšnjenje iz njegovog prethodnog kluba Stal..ali mrka kapa.
Doslovno ono što je Kempes citirao na engleskom.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ovaj Said je baš iznenadio, ali negativno. Sada mi djeluje kao obični šaner i prevarant.
Ja vas stvarno ali stvarno ne kontam. Jel vi zaista mislite da svako ko igra fudbal igra da napravi neku karijeru i da igra za Real Madrid ili sta ja znam? Koliko je bilo clanaka o fudbalerima koji otvoreno kazu da igraju samo za pare i zaboli ih gdje igraju i da li ce nesto osvojiti ili ne.
Vjerovatno ni Hamulu ne zanima bas puno karijera kao karijera. Halo covjek igrao u holandskim amaterima i presao preko nekog litvanskog kluba u poljsku gdje je dao par golova i skrenuo paznju na sebe i zaradio transfer u Toulouse a pricalo se i o prelasku u Celtic. Covjek uzima lagano pare, igra u bilo kojem klubu bas ga briga. Ugovor na 5 godina i multimilioner. Ako to dobro investira nece trebati vise nikad raditi a ni porodica mu. Isto kao poslovi za obicne smrtnike, radis godinu i trazis povisnjicu a ako je ne dobijes ides u drugu firmu i dobijes tu povisnjicu. Poziv u repku mu je dobro dosao da se nametne kao sto i srbi to iskoristavaju a ne zele da igraju za BiH. Ne bi me cudilo da ce sad dati malo vise gasa da bi sljedeca posudba bila u Real Zaragozi ili slicno.
Vjerovatno ni Hamulu ne zanima bas puno karijera kao karijera. Halo covjek igrao u holandskim amaterima i presao preko nekog litvanskog kluba u poljsku gdje je dao par golova i skrenuo paznju na sebe i zaradio transfer u Toulouse a pricalo se i o prelasku u Celtic. Covjek uzima lagano pare, igra u bilo kojem klubu bas ga briga. Ugovor na 5 godina i multimilioner. Ako to dobro investira nece trebati vise nikad raditi a ni porodica mu. Isto kao poslovi za obicne smrtnike, radis godinu i trazis povisnjicu a ako je ne dobijes ides u drugu firmu i dobijes tu povisnjicu. Poziv u repku mu je dobro dosao da se nametne kao sto i srbi to iskoristavaju a ne zele da igraju za BiH. Ne bi me cudilo da ce sad dati malo vise gasa da bi sljedeca posudba bila u Real Zaragozi ili slicno.
-
- Kontakt:
Sve je to ok, ali ako su tacni navodi ovog poljskog novinara Said je za ozbiljnog promatranja. Ne znam kako bih uopste opisao ovakvo ponasanje. Vise infantilno nego bilo sta drugo, ali decko nije dobar u glavu, to najozbiljnije kazem. Treba mu pomoc nekoga strucnog.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
To ti je klasicno ponasanje omladine u holandiji koji su stranci i nemaju iste sanse kao etnicki holandezi. Ali zasto se on jos uvijek tako ponasa ne znam.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑25 jul 2024, 00:58Sve je to ok, ali ako su tacni navodi ovog poljskog novinara Said je za ozbiljnog promatranja. Ne znam kako bih uopste opisao ovakvo ponasanje. Vise infantilno nego bilo sta drugo, ali decko nije dobar u glavu, to najozbiljnije kazem. Treba mu pomoc nekoga strucnog.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Kad je bio predstavjlen u Vitesse sa njim su bili samo mama i sestra, vjerovatno je odrasto bez oca pa je to glavni razlog zašto se ponaša ovako,
Da, ali nevjerujem da je los decko samo sto ima to “svi su protiv mene” “ne moze mi niko nista” ponasanje. Kao Zlatan nesto. Sad je na Insta stavio opis “They know my name, not my story”.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 03:14Kad je bio predstavjlen u Vitesse sa njim su bili samo mama i sestra, vjerovatno je odrasto bez oca pa je to glavni razlog zašto se ponaša ovako,
Ni na klupi, mentalni degenerik je nespreman uci zadnjih 10 minuta u velikoj Poljskoj ligi.
Hemuli morončina se nije nastavio truditi nakon uzleta i sad su svi drugi krivi
Uopste je nejasno kako ovakvi likovi egzistiraju u profesionalnom fudbalu. Ko je ovdje lud; igrac ili klubovi koji mu i dalje daju ugovore - placaju ga. Najgore od svega sto frajer i dalje ima i svoju temu kao reprezentativac.
Ponovo pitanje, ko je lud?
Ponovo pitanje, ko je lud?
Jak menadzer ocito. Sa onakvim mentalnim sklopom da dobijes ugovore u Toulouseu, pa Vitesseu i Rusiji. Treba tog agenta placati dok je ziv...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nakon 4 njegova poteza, kada je debitovao za repku, odmah se vidjelo da je platio da bude tu. Ovo nije fudbaler, ne znam šta je ovo uopšte.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ma ima lik probleme neke ocigledno, za psihijatra je ovo.
Sad kako nije vise fudbaler, opcije za modeling karijeru su takodjer limitirane, prevelika glava.
Eno ga u Widzew Lodzu, presjedio na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.