Mudonja on fire,al njemu je nekako najljepse na Kosevu.Tamo se osjeca kao kod svoje kuce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koliko je on meni samo nesto prirastao srcu zadnjim partijama,bas je igrac po mome ukusu,mozemo raspravljati treba li igrati Pandza ili Mravac,Rahimic ili Zahirovic,Pjanic ili Misimovic,ali ovog momka se ne dira iz prvih 11
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dylan Dog je napisao/la:Koliko je on meni samo nesto prirastao srcu zadnjim partijama,bas je igrac po mome ukusu,mozemo raspravljati treba li igrati Pandza ili Mravac,Rahimic ili Zahirovic,Pjanic ili Misimovic,ali ovog momka se ne dira iz prvih 11
Dylan Dog je napisao/la:Koliko je on meni samo nesto prirastao srcu zadnjim partijama,bas je igrac po mome ukusu,mozemo raspravljati treba li igrati Pandza ili Mravac,Rahimic ili Zahirovic,Pjanic ili Misimovic,ali ovog momka se ne dira iz prvih 11
true story
Da se hoće gdje skrasiti u ligama petice...
Momak moze igrati gdje hoce. Veliki majstor. Realno mogao bi imati mjesta u nekim velikim timovima iz lige petice.
A ko mu je zacementirao mjesto u repci.Kod Cire bi jos Muratovic bio glavna opcija.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 avg 2011, 23:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Svaka cast Harise. Kao sto Dylan Dog rece, upravo je zacementiran u prvih 11.
A gol uuooopste nije tipican za Medunjanina.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A ko mu je zacementirao mjesto u repci.Kod Cire bi jos Muratovic bio glavna opcija.
Ne znam dali se sjecas koliko sam kritikovao Ciru zbog Murata
Njega i Ibricica u prvoj postavi sam uvijek zamjerio Ciri
Susic ga koristi na sjajan nacin,samo me zanima ko je malo detaljnije pratio njegove kretnje u utakmicama reprezentacije,s obzirom na poziciju koju tu igra,koliko se on trosi u defanzivnim zadacima ?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
harishp je napisao/la:Murat ima godina i ne igra u spanskoj ligi.
Ali meni kao i bilo kome normalnom isto bi bilo posrat se na samog sebe i svoj obraz.
Za(h)valiti Muratovicu koji je cjelim srcem i dusom bio uz repku ove kvalifikacije kad je bilo najteze i najgore.
I predati mjesto Medjumudanjinu koji eto nazalost nema mjesta u Holandskoj repci pa ako te niko nece hoce te BIH repka preduzece.
Hari Oli,ovo su nekad bile tvoje rijeci,a sad ti Medju(mudo)njanin dobar...
Ako ti je dobar,de bgt lizni ovu zagradu
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Bosniacum Lilium je napisao/la:
sta si ti mislio da cu uradit' ? krajnje neprimjerno i nekulturno od strane jednog moderatora ciji je portal prvi u BiH
Ocigledno nisi shvatio sta ti je covjek rekao, al' hajde....
Do juce mu je dosta forumasa, prepoznace se oni, jeb.avala mater holandsku, nazivali ga svakakvim pogrdnim imenima, a sada lagana drkica na partije koje pruza ovaj momak, sto za repku, sto za klub..tu se posebno istice jedan stariji ciko koji nabije 2 miliona postova dnevno..
velez_mostar je napisao/la:Do juce mu je dosta forumasa, prepoznace se oni, jeb.avala mater holandsku, nazivali ga svakakvim pogrdnim imenima, a sada lagana drkica na partije koje pruza ovaj momak, sto za repku, sto za klub..tu se posebno istice jedan stariji ciko koji nabije 2 miliona postova dnevno..
Eh to,to...Treba ih pitati,vise nije bitno ni dali mu je mama sekretarica,ni zasto su ga Holandezi sutnuli,ni zasto je odbio ici u Japan...Sada se sve vidi
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Svidja mi se stil igre Mede: hladnokrvnost,smirenost i precizan udarac. Nije sto je nas al stvarno mislim da za njeg ima mjesta u nekoj od liga 5ice i to u klubovima iz gornjeg djela tabele.
Samo da nastavi ovako.
Nas Andrea Pirlo
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 03 sep 2011, 00:28, ukupno mijenjano 2 puta.
velez_mostar je napisao/la:Do juce mu je dosta forumasa, prepoznace se oni, jeb.avala mater holandsku, nazivali ga svakakvim pogrdnim imenima, a sada lagana drkica na partije koje pruza ovaj momak, sto za repku, sto za klub..tu se posebno istice jedan stariji ciko koji nabije 2 miliona postova dnevno..
Samo ti nemoj o moralu.Sad si se ko fol usutio na drugim temama.Ne mjesaj dvije potpuno razlicite stvari.
Jedno karakterna osobina na kojoj je on pao bez prava na popravni.
A sasvim drugo kvalitet kojeg on posjeduje,a uz to nam ta pozicija koju igra varira bez njega.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 avg 2011, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tako je Haris bi se kod Cire ukocio od sjedenja na klupi do sad! On,Lulic,Mujdza,i evo sad Zahirovic su Safetova otkrica pa nek prica ko sta hoce!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....