Osmina finala- sve utakmice

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Evander
Kontakt:

Re: Osmina finala- sve utakmice

Post Postao/la Evander » 02 jul 2018, 14:13

spursman je napisao/la:Ja nikad nisam npr. Vanju Udovičića smatrao Hrvatom jer mu je otac Hrvat (ne mogu se sjetiti primjera iz nogometa), tako da mi je ovo smiješno od Srba, ali ako im je tako lakše neka pišu. Uglavnom Subi svaka čast dokazao je se kao majstor za penale, mada mislim da je Lovre Kalinić trenutno u boljoj formi.
Ivica Kralj.
Smijesno je bilo sinoc citati Kurir i Informer sa onako debilnim naslovima gdje se nacionalnost necija potencira.
Ja prvi sam svim srcem navijao za Dansku, na kraju Hrvatska zasluzeno i posteno prosla i sve pet. Cestitaj pobijedniku i kraj price.
Sport je, red je da se svi toga pocnemo pridrzavatai i tako se ponasati. Niti neko mora navijati za komsije samo zato sto su komsije, niti ih treba mrziti radi nekih stvari iz proslosti.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 02 jul 2018, 14:15

Antonio Rukavina je isto hrvat u njihovoj repstaciji :zviz:

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 02 jul 2018, 14:16

Čuj ove medije u Srbiji niko ne shvata ozbiljno :lol: Jok ja sam eto. Bar 80% ljudi u Srbiji slijepo slijedi njihove medije koji od 1990. na ovamo huškaju i stvaraju svoju vlastitu realnost i univerzum naspram ostatka svijeta. Baš zato ljudi u Srbiji nisu senzibilni na zvjerstva onih koji su u njihovo ime radili te gadosti u zadnjim ratovima. Ljudima u Srbiji su ovi mediji koji stvaraju paralelni svijet skroz isprali mozak i to rade već 28 godina praveći od Srbije najveću svjetsku žrtvu protiv koje se vasiona urotila.

Popaj78
Kontakt:

Post Postao/la Popaj78 » 02 jul 2018, 14:17

Srbi kompleksasi al ne svi jedan dio njih

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 jul 2018, 14:25

Hrvati nisu nista bolji cak su nekim stvarima i gori...prvo kompleksi koje imaju prema srbima su nemjerljivi...pogotovo u kosarci. Sto se tice medija ...o cemu pricamo za njih je Cilic kad osvoji nesto Hrvat, kad podbaci hercegovac :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
=\_1921_/=

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 jul 2018, 14:30

invincible1921 je napisao/la:Hrvati nisu nista bolji cak su nekim stvarima i gori...prvo kompleksi koje imaju prema srbima su nemjerljivi...pogotovo u kosarci. Sto se tice medija ...o cemu pricamo za njih je Cilic kad osvoji nesto Hrvat, kad podbaci hercegovac :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
O Hrvatima i njihovoj mrznji i kompleksu prema Srbima, najbolje govori onaj klip gdje lik na ulici recituje stihove Josipe Lisac i Sinana Sakica i pita prolaznike sta misle o tome
.

Hrvati su ubijedljivo najveci nacionalisti, a Srbi ne mogu da se pomire sa tim da je neko bolji od njih u necemu i odatle nastaje ovo pateticno pisanje njihovih medija.
A mi Bosnjaci, mi smo levati najveci. Nas Bog ni za sta nije dao :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jul 2018, 14:33

SRBIJA ISPALA SA SVJETSKOG PRVENSTVA PA PRISVOJILA HRVATSKOG JUNAKA Čitave naslovnice su posvećene Vatrenima, a vijest dana je 'Hrvatska slavi Srbina'

Srpski mediji se pozivaju na to da je Subašićev otac pravoslavne vjeroispovijesti te Danijela predstavljaju kao Srbina iako je on i sam u više navrata, pa tako i nakon sinoćnje pobjede, poručio da je Hrvat i da sve što radi u reprezentaciji radi za hrvatski narod. :rol: :rol: :rol: :urnebes:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jul 2018, 14:34

Vama stvarno teško pisat o nogometu i svjetskom prvenstvu. Uđeš na temu, uvijek iste priče.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 jul 2018, 14:35

Evander je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Hrvati nisu nista bolji cak su nekim stvarima i gori...prvo kompleksi koje imaju prema srbima su nemjerljivi...pogotovo u kosarci. Sto se tice medija ...o cemu pricamo za njih je Cilic kad osvoji nesto Hrvat, kad podbaci hercegovac :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
O Hrvatima i njihovoj mrznji i kompleksu prema Srbima, najbolje govori onaj klip gdje lik na ulici recituje stihove Josipe Lisac i Sinana Sakica i pita prolaznike sta misle o tome
.

Hrvati su ubijedljivo najveci nacionalisti, a Srbi ne mogu da se pomire sa tim da je neko bolji od njih u necemu i odatle nastaje ovo pateticno pisanje njihovih medija.
Ma meni je to srpsko razmisljanje kud i kamo lakse za shvatiti...furaju taj stil da ih niko ne voli, trude se da se ponasaju u skladu sa tim, ispadaju brdjani, ali boli ih kara. Sa druge strane imas ove koji tvrde da nisu ni slaveni, ni balkanci, nego BOZE ONI SU TISULJETNA NACIJA KULTURE I CIVLIZACIJE daleko naprednija od bilo koga drugog na ovim prostorima jednostavno sve sto oni urade i lose i dobro mora bit prihvaceo jer njihovo go.vno zaboga ne smrdi...i ondaa se toj naprednoj civilizaciji dese Sale, Kecman, Rasic, Maksimir 99, Bata Miljkovic, Kranj vaterpolo itd.... :facepalm: :facepalm: :facepalm: :puke: :puke: :puke: :puke:

Vrhunac kad lola rece u prenosu " Ne mozemo nista za 1sekundu to mogu samo Srbi" :tokralju: :tokralju: i onda eto srbi imaju kompleks prema njima

Sto se tice nas...znam ja nas je.bo ti nas :D
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 jul 2018, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 02 jul 2018, 14:37

Rakitić:

slika

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 02 jul 2018, 14:53

Sta mislite, hoce uspjeti Meksiko dati bar jedan gol Brazilu?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jul 2018, 14:55

Kakvo prvenstvo gledamo moguce je i da prođu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 02 jul 2018, 14:59

Evander je napisao/la:
O Hrvatima i njihovoj mrznji i kompleksu prema Srbima, najbolje govori onaj klip gdje lik na ulici recituje stihove Josipe Lisac i Sinana Sakica[/b] i pita prolaznike sta misle o tome
.

To je mozda vasa percepcija, ali to nije istina..99% hrvata boli neka stvar za srbima a kamoli da pricamo o nekoj mrznji. Jednostavno nas boli kuki za njih i ne bavimo se mi s njima niti blizu koliko se oni bave s nama na dnevno politickoj razini, pokusavajuci vec 100 godina nesto nama dokazivati!

A sto se tice izjave "uvjerljivo najjaci nacionalisti", mi volimo svoju zemlju i zelimo da bude prava drzava i za hrvate i za sve koji zele biti hrvatski gradjani neovisno o nacionalnosti - (trenutno bivsi udbo-komunisticki sljam pokusava promijenit opis iste ali nece ic, pomalo ce se i taj zatucani mentalni sklop promijenit), i ne gradimo tu ljubav na mrznji prema drugima (za razliku od nekih) sto god tko mislio. Kojekakvi idiotski primjeri poput gore spomenutih niposto nisu i ne mogu bit meritum za generalne zakljucke. Isprike na off topicu ali osjecao sam potrebu reagirati. Mislite sto hocete

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jul 2018, 14:59

slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 jul 2018, 15:09

Opraste na ruke sa srpskim i hrvatksim nacionalizmom :shock: koga boli q šta pišu telegraf ili kurir, ko neke bitne novine.

OnTopic
slika

Prolaze dalje

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 02 jul 2018, 15:11

let3 je napisao/la:Opraste na ruke sa srpskim i hrvatksim nacionalizmom :shock: koga boli q šta pišu telegraf ili kurir, ko neke bitne novine.

OnTopic
slika

Prolaze dalje
Ajmo Mexico,izbacite cigane :pray:
Lozano abd za prolaz nase druge domovine :ljepota:

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 02 jul 2018, 15:14

Fikret1946 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Opraste na ruke sa srpskim i hrvatksim nacionalizmom :shock: koga boli q šta pišu telegraf ili kurir, ko neke bitne novine.

OnTopic
slika

Prolaze dalje
Ajmo Mexico,izbacite cigane :pray:
Uf kakva bi to tek prica bila. Ali ne znam sta ocekivat od njih nakon one blamaze protiv cvrste Svedske. Vjerojatno ni oni ne znaju. Ali u susretu dvije latino americke ekipe je sve otvoreno i moguce

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 jul 2018, 15:15

Fikret1946 je napisao/la: Ajmo Mexico,izbacite cigane :pray:
:pray:

Hirving Lozano baca ciganiju na koljena, Barca odmah šalje ponudu PSV-u, ne pitaju za cijenu :mrgreen: idealan scenario.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jul 2018, 15:20

Rooney88 je napisao/la:Te medije, na srecu, niko iole normalan u Srbiji ne shvata ozbiljno. :D
Varaš se to je kod Srba izuzetno popularno štivo Informer,Telegraf,Kurir i umobolne rijaliti splačine tipa parovi zadruga itd.Kome je ispala sisa,ko je kome popušio,čije su gaće ostale na terazijama,jel premijerka nakon sjednice vlade otišla na zlatni tuš i hoće li se Srbija umešati u konflikt SAD i Rusije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 02 jul 2018, 15:21

Isco made 132 passes. 12 of them went forwards.
PATETICNO

:facepalm: :facepalm: i on je kao neki igrac
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.