Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Otkud Muslimoviću onoliko kose???
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Koji kompleksas. Godinama u rupici, pitanje je postoji li jadniji forumas na forumu, konkurencija ti je mozda ovaj Praljak fanboy.Puma je napisao/la:MOU Boze.![]()
![]()
![]()
Kakva reakcija na kraju, vrsenje dezinsekcije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"odgovor Alegrija na uvođenje Fellainija"tobaccos je napisao/la:Jel ono Baho reče da je Barzagli ušao da "zaustavi slobodnjake" ili se meni učinilo

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Treba snimiti cetvrti nastavak povratka u buducnost.
Skaka - Marty McFly
Baho - Dr.Emmett Brown
Skaka - Marty McFly
Baho - Dr.Emmett Brown
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Juve preko qrca odigrao zadnjih 10 minuta i kazna, logicno....davno su trebali završiti posao veceras, jer su ovi bili vec klinicki mrtvi.
Alegri uvodi onog jeremiju Barzaglija, ko fol neku stabilnost da donese ili šta vec - a sve što je dobio od njega jeste faul iz kojeg je došao drugi gol Uniteda
kakav trenerski fail na kraju.
Svejedno, Juventus je ozbiljan kandidat za titulu LP i ove godine.
Alegri uvodi onog jeremiju Barzaglija, ko fol neku stabilnost da donese ili šta vec - a sve što je dobio od njega jeste faul iz kojeg je došao drugi gol Uniteda

Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 nov 2018, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
To i odma na onaj svijet što se mene tičeMoggi je napisao/la:molim te boze jednom samo tandem baho-vugdalic
Mah, kada skontas, moras imati i ovakve utakmice u sezoni. Falili su Costa i Bernardeschi, Cancelo, nije se imala opcija s klupe jer bi neko od njih sigurno zabio ono u drugom dijelu.let3 je napisao/la:Juve preko qrca odigrao zadnjih 10 minuta i kazna, logicno....davno su trebali završiti posao veceras, jer su ovi bili vec klinicki mrtvi.
Alegri uvodi onog jeremiju Barzaglija, ko fol neku stabilnost da donese ili šta vec - a sve što je dobio od njega jeste faul iz kojeg je došao drugi gol Unitedakakav trenerski fail na kraju.
Vratit ce se to kroz neke supacke pobjede kada bude bitnije, tako svijet funkcionise.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
za ovo bih guzio i hanu hadziavdagic ako trebaMoggi je napisao/la:molim te boze jednom samo tandem baho-vugdalic
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la:za ovo bih guzio i hanu hadziavdagic ako trebaMoggi je napisao/la:molim te boze jednom samo tandem baho-vugdalic

Zarathustra
smecar,ko i idol muPogba je napisao/la:Koji kompleksas. Godinama u rupici, pitanje je postoji li jadniji forumas na forumu, konkurencija ti je mozda ovaj Praljak fanboy.Puma je napisao/la:MOU Boze.![]()
![]()
![]()
Kakva reakcija na kraju, vrsenje dezinsekcije.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Gadiš mi se.harden je napisao/la:za ovo bih guzio i hanu hadziavdagic ako trebaMoggi je napisao/la:molim te boze jednom samo tandem baho-vugdalic
Kanta godine.
Jel Baho provjerio sa delegatom da potvrdi jesam li kanta?Osim13 je napisao/la: Gadiš mi se.
Kanta godine.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znam samo da anel brani protiv Austrijeharden je napisao/la:Jel Baho provjerio sa delegatom da potvrdi jesam li kanta?Osim13 je napisao/la: Gadiš mi se.
Kanta godine.

A imali smo nade u tebe

u izvjestaju stoji kita, sad ne znam sta se tu desiloharden je napisao/la:Jel Baho provjerio sa delegatom da potvrdi jesam li kanta?Osim13 je napisao/la: Gadiš mi se.
Kanta godine.
Zarathustra
ahahahahaha sta im radi Jozo kakvo kmecanje mafijaske organizacije iz Torina...
nije naviko da pobjedjuje pa se obradovojapa je napisao/la:ahahahahaha sta im radi Jozo kakvo kmecanje mafijaske organizacije iz Torina...
Zarathustra
Mourinho je samo jos jedanput pokazao koliko je pao kao covjek, jadan postao, ponasa se kao balavac od 15 godina.
Kao trener je davno pao.
Da se ja pitam spucao bih Sterlingu 5 utakmica za ovo simuliranje pa mu vise nikad ne bi naumpalo. Kud bar prst nozni ne slomi kad je vec se.onja ispao.
Kao trener je davno pao.
Da se ja pitam spucao bih Sterlingu 5 utakmica za ovo simuliranje pa mu vise nikad ne bi naumpalo. Kud bar prst nozni ne slomi kad je vec se.onja ispao.
dinoo je napisao/la:Eh,ovako vruce glave da konstatujem da su nas u oba meca sa man utd sudije sistematski kasapile.

Nema vise Buffona morace sad neko drugi suze pustat.Blejzer10 je napisao/la:dinoo je napisao/la:Eh,ovako vruce glave da konstatujem da su nas u oba meca sa man utd sudije sistematski kasapile.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.