Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
HahahahahhahahahaahhaOsim13 je napisao/la:
![]()
Osim13 je napisao/la:
![]()
Moli se bogu Los Cocainosu da sutra Brazil kiksa?Osim13 je napisao/la:
![]()
salex90 je napisao/la:slabo vi to nesto, veliku albaniju simbolisu ukrsteni palci, a ne svako ukrstanje ruku...
Zato i jesu ovi iz organizacije prvo stavili grupu F.messilla je napisao/la:Da ne bude kakvih kalkulacija Brazilaca ako Nijemci završe drugi.
Da li si identicno razmisljao kad se igrala prva utakmica proslog SP protiv Argentine?coelho41 je napisao/la:Srbi su prvaci u nafuravanju. Gledam nafurali se na ove fazone s Neymarom. Ja bih potpiso rezultat 2-1 za Brazil bez da se igra.
Pa jesam, znao sam da nemamo tu šta tražiti kao debitanti, najbolje je izgubit 1 razlike i kukat kako si mogao više, a u suštini nisi. Jer nismo ni mi ni Srbija reprezentacije koje prave razliku na prvenstvima. Hrvati jesu, ali mi nismo. Ali Srbi su prvaci u nafuravanju, osjetim po atmosferi prije SP.dvokorak je napisao/la:Da li si identicno razmisljao kad se igrala prva utakmica proslog SP protiv Argentine?coelho41 je napisao/la:Srbi su prvaci u nafuravanju. Gledam nafurali se na ove fazone s Neymarom. Ja bih potpiso rezultat 2-1 za Brazil bez da se igra.
Sutra ljudi nemaju apsolutno sta izgubiti. Prosla protiv Kosova je bila odlucujuca i tu se kiksalo. A sad ova protiv Brazila, eh tu se samo moze dobiti. Niko ne racuna na pozitivan rezultat komsija. Nisam uopste siguran u pobjedu Brazila. Sva tri znaka su danas moguca.coelho41 je napisao/la:Pa jesam, znao sam da nemamo tu šta tražiti kao debitanti, najbolje je izgubit 1 razlike i kukat kako si mogao više, a u suštini nisi. Jer nismo ni mi ni Srbija reprezentacije koje prave razliku na prvenstvima. Hrvati jesu, ali mi nismo. Ali Srbi su prvaci u nafuravanju, osjetim po atmosferi prije SP.dvokorak je napisao/la:Da li si identicno razmisljao kad se igrala prva utakmica proslog SP protiv Argentine?coelho41 je napisao/la:Srbi su prvaci u nafuravanju. Gledam nafurali se na ove fazone s Neymarom. Ja bih potpiso rezultat 2-1 za Brazil bez da se igra.
Ja sam poprilično siguran u pobjedu Brazila, ako ne zbog prolaza jer idu i sa neriješenim, onda zbog reputacije.dvokorak je napisao/la:Sutra ljudi nemaju apsolutno sta izgubiti. Prosla protiv Kosova je bila odlucujuca i tu se kiksalo. A sad ova protiv Brazila, eh tu se samo moze dobiti. Niko ne racuna na pozitivan rezultat komsija. Nisam uopste siguran u pobjedu Brazila. Sva tri znaka su danas moguca.
Hrvatska sinoc igrala, a Njemacka tek danas igra.Fikret1946 je napisao/la:Onaj dajver ce ih ubiti sutra...najlaksa moguca utakmica za njega. Dvije vrlo odvratne zemlje,nemas za kog navijati, da mogu obje ispasti bilo bi najljepse,ali ipak uz Brazil iz vjerovatno kladionicarskih razloga.
misliš yugoslaviaShadows je napisao/la:Osamdeset cetiri godine su prosle od posljednje pobjede Srba nad Brazilom...
8:4?Shadows je napisao/la:Osamdeset cetiri godine su prosle od posljednje pobjede Srba nad Brazilom...
Koja crna atmosfera? Nikad nrtvija prije nekog velikog takmicenja!coelho41 je napisao/la: Pa jesam, znao sam da nemamo tu šta tražiti kao debitanti, najbolje je izgubit 1 razlike i kukat kako si mogao više, a u suštini nisi. Jer nismo ni mi ni Srbija reprezentacije koje prave razliku na prvenstvima. Hrvati jesu, ali mi nismo. Ali Srbi su prvaci u nafuravanju, osjetim po atmosferi prije SP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.