Jao lakdrdije igraca,pa ovo je presmiješno.Naravno,Marquez je direktni krivac za gol,ali prije toga Barca se zajebavala i promašili 3 cista zicera i naravno cekala se samo neka greška za kaznu (pošto Osasune nije kreirala svoju igru vec je samo kvarila Barcinu) i docekala se greška retardiranog Marqueza
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Osasuna ni kriva ni dužna uze bod Barceloni u 94 minutu kada na scenu stupa retardirani Marquez koji prvo poklanja loptu a onda na scenu stupa Pique koji sad sebi uvali gol kad vec ovi panjevi iz Osasune nisu mogli dati za 90 minuta.
Jao lakdrdije igraca,pa ovo je presmiješno.Naravno,Marquez je direktni krivac za gol,ali prije toga Barca se zajebavala i promašili 3 cista zicera i naravno cekala se samo neka greška za kaznu (pošto Osasune nije kreirala svoju igru vec je samo kvarila Barcinu) i docekala se greška retardiranog Marqueza

-
love messi
- Kontakt:
to nam uopste netreba da se ibra i messi ne slazu,daj boze da to nije istina,da bi pobedjivali oni moraju da saradjuju
MESSI 10 IBRA 9
miky_hz je napisao/la:Joj Marquezua Pique po sred glave Valdesa haha pa golmane dje su ti ruke,bem te u glavu
Ibrahimovic ocajan,Messi malo bolji imo je 2-3 dobre sanse koje nije iskoristio al nije odigrao losu utakmicu aktivan je bio...
Dobro 1-1 bitno je da smo jos uvijek prvi, mislim steta za propustenu pobjedu u zadnjoj sekundi al jbg desava se netreba se zaliti,sad po pobjedu u Rusiju
pa kako ce dignut ruke kad mu je Pique sa 2 metra bombu nabio u glavu...
-
madridista
- Kontakt:
Tooooooooooooooooooo Pique kralju moj hahahahahahahahahahahahahahahahha
RMD FOREVER
RMD FOREVER
Pa refleksi jbt
Salim se to sam vise iz sale napisao,jer je gol sam po sebi komican bio
Imo je Pique dobre namjere,nanijetio je
e sad sto ona nije otisla gdje je on htio to je vec drugo

Salim se to sam vise iz sale napisao,jer je gol sam po sebi komican bio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Mislio sam da je osasuna nesto opasnija al igraju ko qite,pi*** sabili se u 16 drugo poluvrijeme,ne pomisljaju da izadju hebem im.I mi smo fulali imali smo 2-3 100%tne sanse i ovi nam ga uvale,mislim iz nase greske i sami sebi damo.Jao jao ne mogu da vjerujem
Al haj opet smo prvi,al ipak ovo je trebala biti pobjeda
Al haj opet smo prvi,al ipak ovo je trebala biti pobjeda
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
pique je odigrao odlicnu utakmicu za razliku od kloca messia ,sebicnog patuljka
valjda ce se opametit i shvatiti da u barci ima suigraca koji ga moze nauciti da igra lopte !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Omerbavarac
- Kontakt:
A jest je zapucao, svaka mu cast.miky_hz je napisao/la:Pa refleksi jbt![]()
Salim se to sam vise iz sale napisao,jer je gol sam po sebi komican bioImo je Pique dobre namjere,nanijetio je
e sad sto ona nije otisla gdje je on htio to je vec drugo
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ali je zato tu Marquez koji je tu da usere jednim potezom sve ono što je ostatak ekipe uradio za 93 minute.Koji panj jebote-nevjetovatnoCRNI_SA je napisao/la:pique je odigrao odlicnu utakmicu za razliku od kloca messia ,sebicnog patuljkavaljda ce se opametit i shvatiti da u barci ima suigraca koji ga moze nauciti da igra lopte !
Moze kako da nemoze,mozda prvo da nauci da skrati nos posto je 90% igre u ofsajdu
Nema potrebe da vrijedjas igraca ako ti tvog ljubimca ne hrani loptama,dobio je Ibra 5 lopti ali od tih 5 -4 puta je bio u ofsajdu
Siguran sam da trenutno u ligi je igrac koji je najvise puta bio u ofsajdu,po utakmici bude 5 puta minimalno...
On nemoze da odigra srednju utakmica,on je il je dobar il je los,a veceras je kriminalan bio...
Nema potrebe da vrijedjas igraca ako ti tvog ljubimca ne hrani loptama,dobio je Ibra 5 lopti ali od tih 5 -4 puta je bio u ofsajdu
Siguran sam da trenutno u ligi je igrac koji je najvise puta bio u ofsajdu,po utakmici bude 5 puta minimalno...
On nemoze da odigra srednju utakmica,on je il je dobar il je los,a veceras je kriminalan bio...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ne radi se o ljubimcu tu
u zadnjih 4-5 utakmica to se desava da messi ne dodaje ibrahimovicu kada moze to svak normalan vidi messi je u krizi u zadnjih 3-4 tekme
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Po meni veceras Iniesta i Puyol najbolji,Keita isto dosta dobar,Xavi nije bio los,ostali slabije ...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Naravno da se tu radi o ljubimcu jer svaku utakmicu pricas kako je najbolji igrac na svijetu...ok tvoje subjektivno misljenje...
Messi nije u krizi ,to sto neda svaku utakmicu po 3 gola ne znaci da je u krizi, po tome se moze reci da je Barca u krizi jer nije dobila ni Rubina ni Osasunu a igrali su dobro u obje otakmice posebno u ovoj prvoj gdje su imali preko 20 suteva,i veceras su imali pobjedu al eto bi sta bi,tacno da je Messi veceras fulio 3 dobre sanse,al isto tako je i namjestio gol,isto tako je nizao po 3-4 igraca kao sto je uvijek radio..kod gola sve uradio Puyol samo gurnuo do Keite...to sto nije dodao Ibrahimovicu u par puta ok mozda je pogrijesio,al isto je bilo primjera kad Ibrahimovic nije dao Messiu posebno mislim na onu sansu u drugom poluvremenu kad je opuco po sredini,kad je prosevao onog jednog a imao je Messia odma desno pored golmana samog...al ok bilo proslo
Idemo dalje
I
P.S. da ne pricam bezveze evo ti i ocjene nakon utakmice,Ibrahimovic nas najgore ocjenjen igrac nakon Marqueza...Messi uz Puyola i Keitu dobio najvecu ocjenu
Zlatan Ibrahimovic - 5.5: Held the ball up well, but didn't have too many chances, although he might have scored had Flano not brought him down when clean through.
Lionel Messi - 8: After a quiet first half, came alive in the second with plenty of tricks and dangerous runs, and played a large part in the goal.
Messi nije u krizi ,to sto neda svaku utakmicu po 3 gola ne znaci da je u krizi, po tome se moze reci da je Barca u krizi jer nije dobila ni Rubina ni Osasunu a igrali su dobro u obje otakmice posebno u ovoj prvoj gdje su imali preko 20 suteva,i veceras su imali pobjedu al eto bi sta bi,tacno da je Messi veceras fulio 3 dobre sanse,al isto tako je i namjestio gol,isto tako je nizao po 3-4 igraca kao sto je uvijek radio..kod gola sve uradio Puyol samo gurnuo do Keite...to sto nije dodao Ibrahimovicu u par puta ok mozda je pogrijesio,al isto je bilo primjera kad Ibrahimovic nije dao Messiu posebno mislim na onu sansu u drugom poluvremenu kad je opuco po sredini,kad je prosevao onog jednog a imao je Messia odma desno pored golmana samog...al ok bilo proslo
Idemo dalje
I
P.S. da ne pricam bezveze evo ti i ocjene nakon utakmice,Ibrahimovic nas najgore ocjenjen igrac nakon Marqueza...Messi uz Puyola i Keitu dobio najvecu ocjenu
Zlatan Ibrahimovic - 5.5: Held the ball up well, but didn't have too many chances, although he might have scored had Flano not brought him down when clean through.
Lionel Messi - 8: After a quiet first half, came alive in the second with plenty of tricks and dangerous runs, and played a large part in the goal.
-
love messi
- Kontakt:
BARCA JE PROSLU SEZONU IGRALA MNOGO BOLJE,OVA IBRINA PARTIJA MI JE POKOLEBALA MISLJENJE DA JE BOLJI OD ETAA
MESSI 10 IBRA 9
bilo proslo, idemo dalje. Mada bas bih volio da dozivimo jednu utakmicu da smo mi imali srece. I Rubin i Osasuna su veliki baksuzluci,
Pique je po men i odradio cijelu utakmicu nazad odlicno, i on je i drzao odbranu skoro pa sam. Guardiola vadi Chygrynskog jer ovaj je imao katastrofa utakmicu, u odbrani ga nije islo, a i kada je imao loptu napucavo ju je naprijed u prazno, dobio na kraju krajeva i zuti sasvim nepotrebno.
Marquez je po meni kriv za gol, al ybg bas se potrefilo dosta stvari kod gola, njega lopta udara u petu, pique intervenise ali lopta prelazi preko noge i ide valdesu koga pogadja u glavu i go.
Ja sam ipak najvise ljut na kompletan napad izuzimajuci Xavija, cijelu tekmu je bilo 5-6 situacija kad je ovaj ili onaj trebao dodati, a nije, ili je dodavao kasno. To je problem koji ce Guardiola morati rijesiti.
O sudiji ne bih bezze trosio rijeci, mogao je biti penal, mogao je biti i crveni karton, al ybg, mozda je vidio mozda i nije, desavaju se takva sranja.
Helem, idemo dalje, imamo sad zaista 5-6 teskih utakmica u nizu, nikako ne bi valjalo da krene nizbrdo. U narednih 5-6 utakmica se ne moze dobiti sezona, ni neka titula, ali se sigurno moze izgubiti, kako u ligi, tako i u ligi prvaka
Pique je po men i odradio cijelu utakmicu nazad odlicno, i on je i drzao odbranu skoro pa sam. Guardiola vadi Chygrynskog jer ovaj je imao katastrofa utakmicu, u odbrani ga nije islo, a i kada je imao loptu napucavo ju je naprijed u prazno, dobio na kraju krajeva i zuti sasvim nepotrebno.
Marquez je po meni kriv za gol, al ybg bas se potrefilo dosta stvari kod gola, njega lopta udara u petu, pique intervenise ali lopta prelazi preko noge i ide valdesu koga pogadja u glavu i go.
Ja sam ipak najvise ljut na kompletan napad izuzimajuci Xavija, cijelu tekmu je bilo 5-6 situacija kad je ovaj ili onaj trebao dodati, a nije, ili je dodavao kasno. To je problem koji ce Guardiola morati rijesiti.
O sudiji ne bih bezze trosio rijeci, mogao je biti penal, mogao je biti i crveni karton, al ybg, mozda je vidio mozda i nije, desavaju se takva sranja.
Helem, idemo dalje, imamo sad zaista 5-6 teskih utakmica u nizu, nikako ne bi valjalo da krene nizbrdo. U narednih 5-6 utakmica se ne moze dobiti sezona, ni neka titula, ali se sigurno moze izgubiti, kako u ligi, tako i u ligi prvaka
Mlad si jos,nemozes na osnovu jedne utakmice ocnjenjivati nista...isto se moze reci da je Pique tragicar utakmice,a do tog trenutka igrao bez greske...love messi je napisao/la:BARCA JE PROSLU SEZONU IGRALA MNOGO BOLJE,OVA IBRINA PARTIJA MI JE POKOLEBALA MISLJENJE DA JE BOLJI OD ETAA
Ima vremena ucices
Naravno imas pravo da mislis da je Eto bolji od Ibrahimovica vjerovatno nisi jedini,ali nema potrebe da se pravi paralela izmedju ta dva igraca,jedan je bio ,otisao ispisao historiju,ovaj tek dosao za sada u ovo vrijeme kolko je tu isto maestralno odigrao,jedna utakmica losa manje vise...da je cijela ekipa puno bolje odigrala vjerovatno bi i on,ali skripalo je dosta stvari veceras tako da nikoga ne treba kritikovati i davati tako ocjene nakon jedne utakmice u kojoj nije pokazano bas najbolje svijetlo
-
love messi
- Kontakt:
,NISAM REKAO DA JE ETOO BOLJI,UPRAVU SI,JA SAM VELIKI FAN BARCE,PA ZELIM DA SAMO POBEDJUJE,AL OTKUD ZNAS DA SAL MLAD!
MESSI 10 IBRA 9
pa miky je glavesina foruma buraz, ponasa se kao glava forumalove messi je napisao/la:,NISAM REKAO DA JE ETOO BOLJI,UPRAVU SI,JA SAM VELIKI FAN BARCE,PA ZELIM DA SAMO POBEDJUJE,AL OTKUD ZNAS DA SAL MLAD!
Ljudi dobra igra, slab rezultat... tako se ne dolazi do naslova
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
@love messi
Pa primjeti se malo po nacinu pisanja,a i neki dan si napisao da si mladi navijac Barcelone
Pipita jesil to opet doso
bas smo se zabrinuli za tebe,sta bi zadnji put sto su te nogirali 
Pa primjeti se malo po nacinu pisanja,a i neki dan si napisao da si mladi navijac Barcelone
Pipita jesil to opet doso
-
love messi
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.