Haman sto ljeta prodje, a bljeska ni na vidiku nije bilo, ali kako god sve najbolje i ne letite visoko.LP
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kup BiH je tema trenutno. Stani sa strane, molim lijepo.Sabinho je napisao/la:Ne seri gnjidoPipiDugaCarapa je napisao/la:Penal protiv Krupe je cist kao suza.
U tom se slucaju ne javljaj Krleza.
Imam pravo pricati i mi smo ucestvovali u tom trenutku!PipiDugaCarapa je napisao/la:Kup BiH je tema trenutno. Stani sa strane, molim lijepo.Sabinho je napisao/la:Ne seri gnjidoPipiDugaCarapa je napisao/la:Penal protiv Krupe je cist kao suza.
Ali vi ostajete najnetrofejniji u svim kombinacijama.tuzlak1987 je napisao/la:Strahopostovanje prema Partizanu, Zvezdi, Hajduku i Dinamu.![]()
Ostali su pokazivali da bez pomoci politike, saveza i sudija nisu nista bolji.
Isto i za Celik vazi, da nema problema lagano bi gazio i Zelju i Sarajevo i taj neki Zrinjski.
Virtu4l je napisao/la:Ali vi ostajete najnetrofejniji u svim kombinacijama.tuzlak1987 je napisao/la:Strahopostovanje prema Partizanu, Zvezdi, Hajduku i Dinamu.![]()
Ostali su pokazivali da bez pomoci politike, saveza i sudija nisu nista bolji.
Isto i za Celik vazi, da nema problema lagano bi gazio i Zelju i Sarajevo i taj neki Zrinjski.
pogledam na kalendar kontam prvi aprilVirtu4l je napisao/la:E čuj Sloboda uspješnija od nekoga
Pogledaj sutrathemaniaks je napisao/la:pogledam na kalendar kontam prvi aprilVirtu4l je napisao/la:E čuj Sloboda uspješnija od nekoga
tacdaun hahahahPipiDugaCarapa je napisao/la:Kup BiH je tema trenutno. Stani sa strane, molim lijepo.Sabinho je napisao/la:Ne seri gnjidoPipiDugaCarapa je napisao/la:Penal protiv Krupe je cist kao suza.
fukara1919 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Fukare nisu ultrasi!
Rece lik koji dolazi iz grupe koja je kolektivno popusila nekakvom Kinezu![]()
![]()
Ajde balavac bjezi na YouTube i pogledaj jos koji klip " green street Hooligans" i pjevaj samo ultra sarajevo za par maraka kinezu pusimo.
Ma to mi pjevamo ovim vasim podgrupama sto su zadnji put bili u Sarajevu na sportskom danu u Osnovnoj skoli. Da se popnu radi boljeg pogleda ba.dejavu je napisao/la:fukara1919 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Fukare nisu ultrasi!
![]()
Ajde balavac bjezi na YouTube i pogledaj jos koji klip " green street Hooligans" i pjevaj samo ultra sarajevo za par maraka kinezu pusimo.
Reče 'ultras' čija je svaka druga pjesma upravo od hordi, i čija tribina pjeva 'Željo Željo evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo'
Napisao na google amar trofeji i izbacilo mi je negdje odmah na početku.MortemHz je napisao/la:Virto, gdje si nasao ovu sliku?
solinas je napisao/la:Neznam,ali sa mamom sam ti bio jucer.shzna je napisao/la:Nisam upratio, kad se to tvoja zena javila?solinas je napisao/la: Kada se **** javi pricati o postenju.
E stvarno si paćenik kad moraš za takvim stvarima potezat. Ako ne znaš drugačije, jado jadni, nemoj nikako.shzna je napisao/la: Nisam upratio, kad se to tvoja zena javila?
Bjezi bolan ne brukaj se svega ti. Cuj Ultrasi a digli parolu na sjeveru : Klub nam vrijedi 20km Amidza kupi nas i mi dajemo g.u.z.e besplatno.Lakoste je napisao/la:Vracaj trans preko ograde, nek ti predsjednik placa gostovanja i Alen da **** zelju i nenufukara1919 je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Fukare nisu ultrasi!
![]()
Ajde balavac bjezi na YouTube i pogledaj jos koji klip " green street Hooligans" i pjevaj samo ultra sarajevo za par maraka kinezu pusimo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.