BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

KayserSose
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KayserSose » 29 avg 2015, 12:51

Zdena04 je napisao/la:Pohvale kad dođe, pohvale kad ode. :?
Da vi niste šiiti sa njihovim nepogrešivim imamima? Samo što su imami Zorc, Fratzke i co. :D
Vjerujem da nam vi s prodajom maminog princa pokažete kako se prodaju flopčine. :kafa:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2015, 14:52

Prema pisanju ukrajnskih medija navodno ste blizu dovodjenja Yarmolenka i transfer bi trebao biti okoncan do Ponedjeljka...Mislim da bi to za BVB bio odlican transfer i da bi napad izgledao jos ubojitije.

PS: Takodjer je Kuba blizu prelaska u VfB Stuttgart. Izgleda da je transfer de Bruyne-a jos jednom na trzistu napravio taj tzv. domino-efekat.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 29 avg 2015, 18:17

KayserSose je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Pohvale kad dođe, pohvale kad ode. :?
Da vi niste šiiti sa njihovim nepogrešivim imamima? Samo što su imami Zorc, Fratzke i co. :D
Vjerujem da nam vi s prodajom maminog princa pokažete kako se prodaju flopčine. :kafa:
Kada budemo doveli igrača i hvalili taj transfer a SVI ostali budu skeptični i argumentovano tvrdili da je taj igrač preplaćen i budući flop (kao kod vas trenutno Castro ;) ) e onda ćemo se čuti.

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 29 avg 2015, 20:37

amerosm je napisao/la:Prema pisanju ukrajnskih medija navodno ste blizu dovodjenja Yarmolenka i transfer bi trebao biti okoncan do Ponedjeljka...Mislim da bi to za BVB bio odlican transfer i da bi napad izgledao jos ubojitije.

PS: Takodjer je Kuba blizu prelaska u VfB Stuttgart. Izgleda da je transfer de Bruyne-a jos jednom na trzistu napravio taj tzv. domino-efekat.

Prodajom Kube i vjerovavatno Grossa i sasvim siguro Ramosa i fiksnog Kampla njegov transfer ima smisla i jer Yaro može igrati i krila osim što je napadać :!:

A brojke su mu u najmanju ruku impresivne a navodno su u igri još Arsenal i Everton..... Mošljenja sam da bi ovo bio fin završetak mercata :kafa:

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 29 avg 2015, 23:26

Previse je to dobro da bi bilo istinito, jedino ako ima vecu zelju da predje u Dortmund nego u Arsenal ili Everton pa da se to i ostvari.Ne deluje mi da razmislja kao Aranguiz vec kao i svaki normalan fudbaler koji juri bolji angazman i vecu platu.

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 29 avg 2015, 23:32

Da, ali sa nama ima i veću mogućnost što se tiče osvajanja titula :D. U Euro ligi smo favoriti :cool:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 avg 2015, 23:32

DrDule je napisao/la:Previse je to dobro da bi bilo istinito, jedino ako ima vecu zelju da predje u Dortmund nego u Arsenal ili Everton pa da se to i ostvari.Ne deluje mi da razmislja kao Aranguiz vec kao i svaki normalan fudbaler koji juri bolji angazman i vecu platu.
Pa nije bas da Everton ima veci budzet od Bvb-a.Zadnji put kad sam gledao razlika je bila 120 miliona. Ispade Borussija milostinja za Everton. Klub ciji su prihodi 276 mil eura je daleko od Evertona svijetlosnim godinama. Pogotovo upada u oci recenica da je Everton bolji angazman, pa ko je Everon u odnodu na Borussiju?
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 30 avg 2015, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 29 avg 2015, 23:54

U našu korist ide to, da je od početka 2015 Raiola njegov savjetnik. Isti onaj koji je zadužen za Mikija i koji je urgirao njegov prelazak. Vidjet ćemo ubrzo šta će se desiti, s obzirom da ima još dva dana fore.

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 30 avg 2015, 00:36

FRANK RIBERY je napisao/la:
DrDule je napisao/la:Previse je to dobro da bi bilo istinito, jedino ako ima vecu zelju da predje u Dortmund nego u Arsenal ili Everton pa da se to i ostvari.Ne deluje mi da razmislja kao Aranguiz vec kao i svaki normalan fudbaler koji juri bolji angazman i vecu platu.
Pa nije bas da Everton ima veci budzet od Bvb-a.Zadnji put kad sam gledao razlika je bila 140-150 miliona. Ispade Borussija milostinja za Everton. Klub ciji su prihodi 276 mil eura je daleko od Evertona svijetlosnim godinama. Pogotovo upada u oci recenica da je Everton bolji angazman, pa ko je Everon u odnodu na Borussiju?
Trebao sam da napisem na ili posto bi sigurno imao vecu platu u Evertonu nego u Dortmundu, mada mislim da ce tu jos neko da iskoci.Mogu oni da puno vise daju, a za Dortmund ne verujem da ce to da bude vise od 15-18 miliona evra.Logicno bi bilo da klub prihvati vecu ponudu, a ako je Everton stvarno zainteresovao to ce da bude za par miliona veca i mozda predje preko 20 miliona.Ipak su prosle godine platili 35 miliona evra za Lukakua, a slabo su trosili ovog leta.Odnos plata ima samo da se menja u korist Premijerligasa, jedan Lester nudio Aranguizu bolje finansijske uslove od Bayera.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 avg 2015, 00:45

DrDule je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
Pa nije bas da Everton ima veci budzet od Bvb-a.Zadnji put kad sam gledao razlika je bila 120a. Ispade Borussija milostinja za Everton. Klub ciji su prihodi 276 mil eura je daleko od Evertona svijetlosnim godinama. Pogotovo upada u oci recenica da je Everton bolji angazman, pa ko je Everon u odnodu na Borussiju?
Trebao sam da napisem na ili posto bi sigurno imao vecu platu u Evertonu nego u Dortmundu, mada mislim da ce tu jos neko da iskoci.Mogu oni da puno vise daju, a za Dortmund ne verujem da ce to da bude vise od 15-18 miliona evra.Logicno bi bilo da klub prihvati vecu ponudu, a ako je Everton stvarno zainteresovao to ce da bude za par miliona veca i mozda predje preko 20 miliona.Ipak su prosle godine platili 35 miliona evra za Lukakua, a slabo su trosili ovog leta.Odnos plata ima samo da se menja u korist Premijerligasa, jedan Lester nudio Aranguizu bolje finansijske uslove od Bayera.
Preracunao si se Bgm, Everton je koliko sam ja upoznat odbio da plati 20+ mil eura za Yarmolenka, cak se pisalo da su odustali. Uzmi Umsatz pa će vidjeti ko moze ponuditi veću platu, druga je stvar što ce poglupi Watzke prije isplatiti 30 mil eura u dividendi nego sto ce ponovo masno platiti igraca poput Mikija.Finansijski gledano, Everton je zaista daleko od Borussije, porediš nešto sto se ne moze porediti. To što su Lukakua platili toliko, ne znači da mogu svaki dan odvaliti takvu cifru. Borussija je prosle godine na pojacanja potrosila 65 mil eura, ove godine samo 15.Prihodi su ove godine porasli za 15tak miliona, sam ces zakljuciti ko ima vece sanse da dovede Yarmolenka.Ako ga Tuchel bude zelio, Everton nema amabas nikakve sanse za njegov potpis.

Govorimo o 11. najbogatijemu klubu na svijetu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 30 avg 2015, 01:23

I Kampl je razvaljivo u Austriji, a ovamo kao kakav miš. Ako Yaro uopšte dođe ne treba puno očekivat. :geek:

Msm da Kuba neće nigdje, jer ne možemo ostat s 4 ili 5 ofanzivnih veznih. Leitner i Gross ne žele da idu iako neće zaigrati u prvom timu. Trenutno je najbliži odlasku Ramos. :kafa:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 30 avg 2015, 15:38

Dajte kakav link :!:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 30 avg 2015, 15:54

kraljttbvb je napisao/la:Dajte kakav link :!:
http://bundesliga-streams.net/live/boru ... channel-2/

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 avg 2015, 15:55

Upeklo u Dortmundu izgleda ;) Nema golova ali ima prilika :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 avg 2015, 15:58

Kapitencina nasa :clap: :clap:

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 30 avg 2015, 15:59

Kakva lopta Kagawice :clap: :njanjanja: :ljepota:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 avg 2015, 16:00

Borusse00 je napisao/la:Kakva lopta Kagawice :clap: :njanjanja: :ljepota:
Bogami Kagawica preporodjen :D

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 30 avg 2015, 16:26

U drugom pol je pitanje samo kada se bude otvorilo i s koliko komada će biti ispraćena momčad iz Berlina :salut:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 30 avg 2015, 16:27

idemo po rekord, još dva momci :opaopa: :opaopa: :opaopa:

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 30 avg 2015, 16:32

Borusse00 je napisao/la:U drugom pol je pitanje samo kada se bude otvorilo i s koliko komada će biti ispraćena momčad iz Berlina :salut:
Polako. Nije baš da smo odigrali impresivno poluvrijeme.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.