Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 09 feb 2012, 00:36

Bianconeri1988 je napisao/la:Jest Feynoord, ali je završilo 1:1, zabio ga Hoojidnok iz slobodnjaka u 90. minuti i onda Buffon karate udarcem spucao u stativu. :mrgreen: :lol:

Chiellini izjavio da je Ibrahimović udario Storarija poslije utakmice isto kao Aronicu i da treba biti kažnjen. Vidjet ćemo, sad je sve na sudačkoj organizaciji.
Znam da je kratku kosicu imao, pravi dječačić.. i broj 3 mislim na đale...
Hoojidonk imao strašan slobodnjak...
pomutile su gare prijatelju...et' a i ostarilo se..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 feb 2012, 00:37

Sad kad bi pala i Bologna
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 feb 2012, 00:40

SirAlexFerguson je napisao/la:Sad kad bi pala i Bologna
To je već teži posao,barem je tako bilo do sada.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 00:41

Bologna će proći kao i Atalanta, bez ispaljenog metka, ova pobjeda puno znači za ekipu, moral je sad baš visok, a i samopouzdanje, samo da još hoćemo igrati 3-5-2.

@ramiral

Camoranesi je uvijek bio broj 16, ne mogu se sjetiti ko je tad bio broj 3, da nije Tacchinardi!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 feb 2012, 00:44

Bianconeri1988 je napisao/la:Bologna će proći kao i Atalanta, bez ispaljenog metka, ova pobjeda puno znači za ekipu, moral je sad baš visok, a i samopouzdanje, samo da još hoćemo igrati 3-5-2.

@ramiral

Camoranesi je uvijek bio broj 16, ne mogu se sjetiti ko je tad bio broj 3, da nije Tacchinardi!?
Sad sam još bio na ''Ljepoticama'' i moja koncentracija je otišla u honduras, ne bih se mogao sjetiti ko nosi broj 10 kamoli kako mi je ime i ko je nosio broj 16... :mrgreen:
odoh halalite mi... raznijelo me :D

FORZA JUVE! Che bella signora.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 00:51

Vidio sam, vuče :P :mrgreen: :lol:

Ali kako smo samo dobra ekipa, ja još ne mogu da vjerujem, samo da smo dobili Sienu, Bolognu i Genou, hajd Cagliarije i zaslužio onaj bod, sad bi bježali 7 bodova sa utakmicom manje.

Pročitao sam da je bilo i nekog belaja u tunelu stadiona, Chiellini se sukobio sa Tassottijem. Ovaj poraz će itekako uzdrmati Milan, ma koliko oni u svojim izjavama bili optimistični.

Sutra odnosno večeras navijati za drugo crnobijele Sienu. :D
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 feb 2012, 00:59

" onclick="window.open(this.href);return false;

Na 04.30 se čini da je Ibra ipak ošamario Storaria??
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 feb 2012, 01:07

Bianconeri1988 je napisao/la:Pročitao sam da je bilo i nekog belaja u tunelu stadiona, Chiellini se sukobio sa Tassottijem. Ovaj poraz će itekako uzdrmati Milan, ma koliko oni u svojim izjavama bili optimistični.
Toliko o priči kako im kup nije imperativ, a izgubili ponašaju se kao najveći krkani, pa Juve je imao i gore sezone prošli godina pa se nisu tako ponašali.

Ali najbitnije je pobjediti ove dvije utakmice (Bologna, Parma), pa i onu protiv Catanie i onda u Milan bez mnogo pritiska, pa čak bi i bod bio dovoljan :).
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 01:18

Njih najviše boli što su izgubili protiv Juventusa, nije njimo toliko stalo do kupa, koliko im je krivo što će od nas ispasti i što smo još uvijek neporaženi. Zato su se oni tako ponašali.

Conte opet pohvalio Giaccherinha i kaže da je igrač za Juventus, a malo i pretjeruje, ali večeras kod oba gola Giacch jer bio odlučujući igrač, kod prvog gola dao onaj pas, a kod drugog protčao i ubacio loptu. Zaslužio je da ga otkupimo, što kaže Conte do prije 3 godine igrao u Lega pro, a sad u Juventusu, još sam malo da ojača fizički, a vjerujem da hoće bit će on dobar igrač.

Dobio je Storari mali šamarčić, ali nije to ništa toliko opasno, ali bitna je namjera, očekujem neku suspenziju. :D

Nego ko se ovo nama smije!? :mrgreen:

slika

Evo još jedna od Alexa. 8-)

slika
Ž '21!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 09 feb 2012, 09:17

imal snimak tekme gdje???nije mi radio net sinoc,gledao sam samo prvo poluvrijeme..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 09 feb 2012, 12:04

Kod prvog gola Alex i Caseres su prvi proslavili, a i najvise se Ale radovao na klupi kod 2. gola. Izgleda da su bas dobri haveri
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 09 feb 2012, 12:23

Evo kako to izgleda iz ugla Enrica Zambruna,ne mogu još da nađem Zuliania:
" onclick="window.open(this.href);return false;
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 12:25

Zuliani nije ni komentarisao, jer Mediaset za koji komentariše Zuliani, nema prava na prenos Tim kupa. :D

Ja ću prvo da pozdravim našeg Mostarca @BigBena koji očigledno ovih dana nije s nama zbog problema sa strujom u tom gradu, šteta što nije bio s nama da proslavi ovu pobjedu.

Među juventinima u Italiji kruži dobar vic... :mrgreen:

Altro che ALLEGRI siamo CONTEntissimi (Hajd što smo veseli, nego smo i presretni.) :mrgreen: :lol:

Evo još jedna provala rossonera sinoć :mrgreen: :lol:

slika
Ž '21!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 09 feb 2012, 13:06

Nakon jučerašnje utakmice Martin Caceres dao je kratak intervju za RaiSport i prokomentarisao rezultat ostvaren u Milanu.‚‚Ne dešava se svakog dana da debitujete i date dva gola Milanu na San Siru..." ‚‚Veoma sam srećan zbog sebe i zbog tima i zbog navijača. Ovo je veliko zadovoljstvo."
‚‚Stigao si nedavno ali čini se da si se odlično uklopio u Conteov koncept..."
‚‚Da, ali lako je uklopiti se u ovakvu ekipu. Snalazim se veoma dobro u onome što zatraži trener."

Vrijednost Antonia Contea kao menadjera pokazana je rezultatom ali i riječima koje je rekao poslije tekme.

Posebno njegov opis Caceresove izvedbe pokazuje njegov stav perfekcioniste. „Uživao sam kako je cijela grupa odgovorila u ovoj važnoj utakmici, posebno nova pojačanja i oni koji se ne koriste baš tako često. Ovaj susret pokazuje naš napredak, i jako sam sretan sa integracijom novih igrača. Medju posljednja tri dolaska, Borriello je imao najmanje problema, jer on sa nama radi mjesec a Padoin je znao moj sistem jer sam ga vodio u Atalanti. S taktičkog gledišta, Caceres treba poboljšati svoj defanzivni pristup, a što se tiče ofanzivnog stava, možemo biti zadovoljni...“zaključio je menadjer sa osmijehom.

„Današnja utakmica je dokaz onoga što smo radili od početka sezone.Postoji puno posla iz ovog tima, jer smo večeras promijenili nekoliko aspekata u odnosu na utakmicu protiv Siene, i ovo sve ne bi bilo moguće bez velike predanosti svih momaka. Ovaj tim pokazuje entuzijazam i ima igrače koji i dalje žele da sanjaju i koji znaju da ako žele da se snovi ostvare jedini način je rad. Zahvaljujem igračima od srca, osobito na njihovoj dostupnosti koji pokazuju od samog početka u ljetnom kampu.“

Posebno priznanje i za Giaccherinia:“Njegovo najbolje oružje je njegova dinamika. Medjutim, on je i tehnički i taktički pametan. On je dobro integriran u Juve i to mi daje veliko zadovoljstvo jer pronalazak ovakvih igrača je dobro čime se pokazuje da angažovanje stranogo igrača od 30 milliona eura ne mora biti rješenje. Uvjeren sam da on ima prave kvalitete da cilja visoko a možda u junu bi mogao biti i pravo iznenadjenje.“

Pobjeda od 2-1 je veoma dobar rezultat, posebno pred uzvrat, ali Conte poziva svoje momke na oprez. „Kvalifikacije su i dalje otvorene, jer je Milan tim koji je u stanju odigrati maestralno, pa mogu reći da ništa nije gotovo.“

Juventus je odigrao dobar meč, ali i mi smo bili poprilično dobri. Ipak, zabrinjava činjenica da smo drug gol primili veoma naivno.“

„Posle izjednačenja smo krenuli u ofanzivu, Juventus nas je kaznio iz kontre. Biće teško plasirati se u finale, ipak nećemo se predati do kraja.“ rekao je strateg rosonera. Allegri

opet conte hvali giaccherinia iako je objektivno dobro odigrao sinoc. Mislim da ce padoin igrati vise nego pazienza,sto je pokazao sinoc sa nekoliko poteza sto sam gledao na isjecku.nazalost nisam gledao utakmicu zbog struje,nije je na grbavici u jednom dijelu bili,ali mnogo smo jaki,i sto me posebno raduje imamo pobjednicki duh ove godine i veliki sirinu igraca. Pa ko bi jos mogao dobiti milana u milanu,bez glavnog igraca ove godine,marchisia. ne znam,samo ne treba da poletimo.imamo velike sanse ove godine da osvojimo seriu A,milan ce igrati i ligu prvaka, a 12 igraca im je povrijedjen.vrijeme je da se vratimo sa staze stare slave
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 09 feb 2012, 13:58

Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 14:14

Ocjene igrača nakon sinoćnje utakmice prema Gazzetti

slika
Ž '21!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 feb 2012, 14:19

Bianconeri1988 je napisao/la:Ocjene igrača nakon sinoćnje utakmice prema Gazzetti

slika
Smijesno da je Borielo bolje ocjenjen od recimo Estia koji je razbio jadnog Antoninija bezbroj puta na toj strani, al' hajd to, vec za cijelu 1 ocjenu bolji od njega...
PS Sta je sarajlijom sto ne ostavlja prognozu ko da vec nismo u gov.ni...a jos treba da ne odigra, ko da vec nismo veseli... Ja msm zadnji u zadnjoj lizi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 feb 2012, 14:26

Odigrat će on, on uvijek u posljednji tren, ali napomenut ću ga ja za svaki slučaj. :mrgreen:

Conte opet isprobava 4-3-3 foramciju, za nadati se da se Pepe ne oporavi pa da opet zaigramo 3-5-2, daleko od toga da želim zlo našem igraču. :mrgreen:

A trebam pohvaliti i veliki timski duh koji vlada u našoj ekipi, svi za jednog jedan za sve, kod golova sinoć svi se raduju i slave, kao da su oni dali gol, a ne Caceres, onda kad je Chiellini skinuo onu loptu Ibrahimoviću, on, Bonucci, Barzagli čestitaju jedan drugom i bodre se, to hoću da gledam, to je stile Juve koji čekamo toliko, fakat ću pomisliti da smo nepobjedivi.
Ž '21!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 feb 2012, 14:36

Zaustavio policajac Andreu Barzagli-a i detaljno pretresa... u džepu mu našao klučeve, mobitel, novčanik i Ibrahimovića...

Pita Guardiola Mourinha : ++Daj mi matere ti reci kako postići to da nemaš poraza nikako?'' kaže Mou ''Ne znam stare mi pitaj Contea''

:D 8-)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 feb 2012, 15:21

Da vas počastim...

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.