Otišao je jer nije baš bistar u glavi. Na početku sezone ispao iz prve postave pa odlučio da ne dolazi više na treninge, jer bi on kao trebao imati zagarantirano mjesto u prvih jedanaest. Hvala Bogu da smo ga se riješili samo je unosio nemir u ekipu. Kako sam čuo našao je neki klub u inozemstvu, ali poznavajući njega i njegovu glavu već na zimu će biti slobodan igrač i vratiti se u BH ligu. Sigurno nije mentalni kapacitet za većeg kluba..belosevic28 je napisao/la:Pozz. Zasto je Arezina otisao? Jel opet ''problemi s glavom'', jer Marinko a i Maka kao pravi profesionalci to ne trpe...?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
HŠKZ!
-
- Kontakt:
Hvala na odgovoru, pretpostavio sam da je to razlog... Nece vam mnogo nedostajati a takvi igraci samo nemir donose. Jbg, jest talenat al kad je kloc u glavu, k'o Travancic.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- hskzmostar
- Kontakt:

Glupljeg igraca u premijer ligi NEMA!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
hahahahaah ja kralja u pmhskzmostar je napisao/la:Najzesca je izjava kad je udaljen iz momcadi,pita Fico trebam li dolazit na trening posto se meni ne trenira!
![]()
Glupljeg igraca u premijer ligi NEMA!
-
0-0 protiv Splita u Međugorju...ništa, odrađivanje posla....stativa Todora....Miketek nije loš, borben...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Izvinite na upadu, zanima me kakav je ovaj Neven Lastro sto je dosao kod nas u Mladost ??
-
- Kontakt:
Pouzdan i provjeren stoper ...Wolffire je napisao/la:Izvinite na upadu, zanima me kakav je ovaj Neven Lastro sto je dosao kod nas u Mladost ??
Dobar stoper, cak i odlican za nasu ligu.. problem ce mu biti sto je bio bez kluba par mjeseci, tako da ce mu sigurno trebati par tjedana da udje u ritamWolffire je napisao/la:Izvinite na upadu, zanima me kakav je ovaj Neven Lastro sto je dosao kod nas u Mladost ??
HŠKZ!
Hvala @ZrinjskiMostar, @mara1905...sretno u nastavku prvenstva.
- hskzmostar
- Kontakt:
Valjalo bi komsije izvuci u kup-u radi dobrih utakmica!jeb...ligu bez derbija!
-
Momčilo, došlo je tvojih 5 minuta....
Razveseli nas....
Razveseli nas....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
21.09.2016 godine... Kup BiH, Zrinjski-Borac BL....
Je li došlo vrijeme da uzmemo duplu krunu?
Momčad za kup utakmicu protiv Borca:
Vasilj
Čolić-Bogdanović-Radeljić-Stojanović
Miketek-Pehar
Kouadio-Žeravica-Filipović
Mrkaić
Trener: Mario Ivanković
...i ovako do finala.
Je li došlo vrijeme da uzmemo duplu krunu?
Momčad za kup utakmicu protiv Borca:
Vasilj
Čolić-Bogdanović-Radeljić-Stojanović
Miketek-Pehar
Kouadio-Žeravica-Filipović
Mrkaić
Trener: Mario Ivanković
...i ovako do finala.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Vinko Marinović i Oliver Petrak na pressu uoči utakmice sa Čelikom
Vinko Marinović:"Očekuje nas teška utakmicu u koju ulazimo s maksimalnom ozbiljnošću. Dobro smo radili tijekom reprezentativne pauze i vjerujem da ćemo to pokazati sutra protiv Čelika"....
Zbog tri žuta kartona protiv Čelika neće nastupiti Jasmin Mešanović, a u sastav se vraća Ognjen Todorović....
Pouzdani veznjak Oliver Petrak smatra kako bi sve osim pobjede za Zrinjski u subotu bio neuspjeh....
"Nadam se da ćemo sutra napokon pobijediti Čelik. Dobro smo radili dok je bila pauza, spremili se fizički i psihički za teške utakmice koje nas očekuje. Ostali konkurenti kiksaju na lakšim utakmicama i svaki bod je važan. Sutra nam je jedini cilj pobjeda"....
"Prošle sezone smo osvojili naslov prvaka, ali smatram da ove sezone imamo i jači igrački kadar i kvalitetne igrače na svakoj poziciji, pa je dosta velika borba i konkurencija u momčadi. Na treninzima dajemo sve od sebe, jer znamo da nas samo dobra forma drži u ekipi. Imamo veću konkurenciju u momčadi u odnosu na prošlu sezonu i možemo obraniti naslov prvaka"....
Vinko Marinović:"Očekuje nas teška utakmicu u koju ulazimo s maksimalnom ozbiljnošću. Dobro smo radili tijekom reprezentativne pauze i vjerujem da ćemo to pokazati sutra protiv Čelika"....
Zbog tri žuta kartona protiv Čelika neće nastupiti Jasmin Mešanović, a u sastav se vraća Ognjen Todorović....
Pouzdani veznjak Oliver Petrak smatra kako bi sve osim pobjede za Zrinjski u subotu bio neuspjeh....
"Nadam se da ćemo sutra napokon pobijediti Čelik. Dobro smo radili dok je bila pauza, spremili se fizički i psihički za teške utakmice koje nas očekuje. Ostali konkurenti kiksaju na lakšim utakmicama i svaki bod je važan. Sutra nam je jedini cilj pobjeda"....
"Prošle sezone smo osvojili naslov prvaka, ali smatram da ove sezone imamo i jači igrački kadar i kvalitetne igrače na svakoj poziciji, pa je dosta velika borba i konkurencija u momčadi. Na treninzima dajemo sve od sebe, jer znamo da nas samo dobra forma drži u ekipi. Imamo veću konkurenciju u momčadi u odnosu na prošlu sezonu i možemo obraniti naslov prvaka"....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Prenosi li netko tekmu vecerad,Arena ili .....?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
ArenaALOBOLA je napisao/la:Prenosi li netko tekmu vecerad,Arena ili .....?
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
link???????????????
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- rob do bagro
- Kontakt:
http://live.shwidget.com/static/freepla ... 91850.htmlBesic je napisao/la:link???????????????
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Vise bih volio vidjeti Klaudija kako igra nego meda se najest
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- hskzmostar
- Kontakt:
Nema u Vinka labavo,ako ne igras u oba smjera i odbrana i napad nema te u prvih 18,danas on,Colic,Jovic,Mesanovic doduse radi kartona na tribinama!Besic je napisao/la:Vise bih volio vidjeti Klaudija kako igra nego meda se najest
Pehar najbolji igrac uz Kozulja lani u SB na kapaljku igra,Arezina potjeran jer nema disciplinu...zato ocigledno ima rezultat!
- Incognito87
- Kontakt:
Tomić u Kataru?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.