FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
budimo realni ljudi ovo nije dobro nikako !! jos smo i nervozni ,nasjeli smo na njihove provokacije !!! Sad na poluvremenu rece da nismo agresivni , lose stojimo , daleko od igraca .. napadi nam kratko traju , nista ne radimo u ofanzivi !! Bit ce 2 izmjene odmah na pocetkuu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Sad ce Amir i Beganovic, Tiago ulazi pred kraj da zabije za pobjedu..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Vidi se da smo individualno kvalitetniji, ali Jagodic nabrijao igrace, pojedose teren trceci. Sad samo malo vise koncentracije i doci cemo do gola.
Nije ni remi los rezultat na gostovanju u Banja Luci, koliko god teska njihova situacija sa kadrom i nase ocekivanje pobjede itd. toliko je vazno da se ne smije izgubiti ako je vec ovako teska utakmica kao ova.
Nije ni remi los rezultat na gostovanju u Banja Luci, koliko god teska njihova situacija sa kadrom i nase ocekivanje pobjede itd. toliko je vazno da se ne smije izgubiti ako je vec ovako teska utakmica kao ova.
Zadnja izmjena: caseres, dana/u 26 jul 2015, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- Sarajevo29
- Kontakt:
jesi tako zahvalan kada ti neko nesto pokloni za rodendan ?roleeee je napisao/la:haj sad nek neko napravi bolji stream dok je poluvrijeme posto je ovo proradilo al štopa
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Nije rekao voditelj, već Jagodić.Ibizevic je napisao/la:Jel' mi se učinilo ili je fkt ovaj voditelj rekao da dječiji vrtić vodi protiv Željezničara **** sliku svoju
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
-
- Kontakt:
Ljudi samo bez negativne atmosfere,moramo nekako na bod nagurat.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Sta ste se upalili k'o kutnjaci!
Nema nista dok ne zavrsimo vazniji posao. Kakva PL i borac i mizde paterine!
Samo opusteno, proljece je nase...

Samo opusteno, proljece je nase...

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Cudi me da je stokica stavio od prve minute, ovo mu prva utakmica i odma protiv svojih da igra
, realno bio je najlosiji.

Sablja kaže odma 2 izmjene na poluvremenu, i dalje mislim da ćemo se kući vratiti sa 3 boda, sada je na Odi da ih malo sabere.
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Jako loše. Bajić, Uzelac i Stokić najlošiji. Kokot se ne vidi, Dado previše defanzivan a i ono što odigra slabo. Treba Beganovića umjesto Bajića i Amira mjesto Kokota ili Stokića. Kvesa prvo fali. Da bog da bod, al nadati se da če ih Oda trznuti. Borac se pravo bori.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Jesil ti prijatelju u BL, kakva je situacija. ..BlueFamily je napisao/la:Ljudi samo bez negativne atmosfere,moramo nekako na bod nagurat.
-
- Kontakt:
Borac zasluzeno vodi. Neki pojedinci se ipak previse digli. Valjda je ovo bila dovoljna opomena i da ce izgledati puno bolje u drugom.
Ocekivan je bio pad i prije utakmice. Nerazumijem sta pizdite toliko.
Ocekivan je bio pad i prije utakmice. Nerazumijem sta pizdite toliko.
Očekujem Aldina uskoro. kuknjava
-
- Kontakt:
Kad god sam ja previše optimista mi ga glabnemo. Bio sam ubjeđen da ćemo ovo rutinski dobiti. Očekivao sam da ih malo pustimo da se razmašu i opuste i onda im ga iz kontre uvaliti. Ovako, teško. Treba nam brzi go u drugom. Umor je primjetan, a roster skroman.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 26 jul 2015, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam kakav je taj Mladenovic jer izgleda Uzelac tesko moze odgovoriti na ovoj poziciji.iako je rano suditi ali prrvise ispada ne samo zbog gola nekako je izgubljen...mozda bi protiv standarda na lijevom beku trebali probati neku drugu opciju...Kvesa Kvesa 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Opusteno narode, ima jos da se igra. Prezadovoljan bodom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tacno tako nije pisao 3-4 danaKLIS je napisao/la:Očekujem Aldina uskoro. kuknjava

-
- Kontakt:
Ma nema se sta uljepsavat. Katastrofa poluvrijeme. Napravili smo samo jednu akciju za 45 minuta. Ona guzva kada je Djelmic umalo dosao do lopte. Lijeva strana katastrofa, i nazad i naprijed. Uzelac mnogo gresaka. Sredina terena neprimjetna, nista ni s cim. Dosta nervoze na terenu. Borac zasluzeno vodi. Stokic jako los, Dado i Blagojevic nesto pokusavaju, ali ne ide. Mislim da se mora pojacati vezni red, mozda Amir ili Dzenis umjesto Joce.
Borac je takodjer jako los, ali su dosta jaci na lopti i idu agresivnije.
Moze se ovo okrenuti, samo treba vise zelje i nase prave igre. Jos je i teren tezak za igru.
Ocekujem bolju igru u drugom poluvremenu.
Borac je takodjer jako los, ali su dosta jaci na lopti i idu agresivnije.
Moze se ovo okrenuti, samo treba vise zelje i nase prave igre. Jos je i teren tezak za igru.
Ocekujem bolju igru u drugom poluvremenu.
Ekipa se potrosila u evropi i donijela trazeno, prolaz i novac. nismo mi navikli ovo igrati ovako i normalno je da se ovo desava. meni je i bod ok. svi ocekuju standard. a Oda najbolje zna ko treba da igra odnosno ko ne, jer covjek nam je donio zeljeno. ajmo pokusati do boda, mozda i tri ako bude srece
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Kvesa vrati se. ..
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Merhaba, Napaceni87, Riziko i 42 gosta.