Cek', je l' ti to nas provjeravasChelsea_CBH je napisao/la:Kako se zove ova legenda???
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ako je legenda,onda mora da je Albiol na toj slici 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Otvoris sliku i vidis,kako ovu tako i onu na ostalim temama,jel ti na svakoj pise ime igraca...murga drot 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jest,jest punim imenom Raul AlbiolChelsea_CBH je napisao/la:Albiol??? Jel ozb? Ne znam tko je pa pitam.
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Sramota, ali eto hehe.miky_hz je napisao/la:Otvoris sliku i vidis,kako ovu tako i onu na ostalim temama,jel ti na svakoj pise ime igraca...murga drot
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- Arsenalisation
- Kontakt:
Hierro... jedan od meni najdrazih igraca koji nisu igrali za Arsenal... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Ma ja mislim da je ipak Albiol - najbolji defanzivac svih vremena.Arsenalisation je napisao/la:Hierro... jedan od meni najdrazih igraca koji nisu igrali za Arsenal...
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ja poznajem jednog navijaca Reala koji mrtav ozbiljan tvrdi da je Albiol najbolji stoper na svijetu
A taj isti takodje tvrdi da je Higuain najkompletniji napadac trenutno u opticaju
A taj isti takodje tvrdi da je Higuain najkompletniji napadac trenutno u opticaju
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Albiol bi imao problema sa mnom,a kamoli kad mali Messi uzme loptu 
Albiol je najbolji ne samo defanzivac, nego igrac ikada
Real je pravo sretan sto ga je uzeo od valencie, najvece pojacanje ikada. Jedan je Raul i preziva se Albiol!
Jarane,jesi to tiRaul7 je napisao/la:Albiol je najbolji ne samo defanzivac, nego igrac ikadaReal je pravo sretan sto ga je uzeo od valencie, najvece pojacanje ikada. Jedan je Raul i preziva se Albiol!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Pa jel ovaj na mom avataru Raul Albiol il sam ja fulio nestoDylan Dog je napisao/la:Jarane,jesi to tiRaul7 je napisao/la:Albiol je najbolji ne samo defanzivac, nego igrac ikadaReal je pravo sretan sto ga je uzeo od valencie, najvece pojacanje ikada. Jedan je Raul i preziva se Albiol!
Bah,s navijacima Rela se vise ne moze normalno komunicirati,ko bi vas vise razumio sta zelite reci
Onom Albiol najbolji defanzivac svijeta,drugome je to Arbeloa,odo ja odavde

Onom Albiol najbolji defanzivac svijeta,drugome je to Arbeloa,odo ja odavde
PametnoDylan Dog je napisao/la:Bah,s navijacima Rela se vise ne moze normalno komunicirati,ko bi vas vise razumio sta zelite reci![]()
Onom Albiol najbolji defanzivac svijeta,drugome je to Arbeloa,odo ja odavde![]()
- Bane Madridista
- Kontakt:
Raul možda nije najbolji igrač svih vremena,ali je svakako u vrhuDylan Dog je napisao/la:Bah,s navijacima Rela se vise ne moze normalno komunicirati,ko bi vas vise razumio sta zelite reci![]()
Onom Albiol najbolji defanzivac svijeta,drugome je to Arbeloa,odo ja odavde![]()
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Je li ko više došao
Stalno se pričaju neka sranja odem na more 7 dana fino kažem nema ništa od toga i evo nema

Stalno se pričaju neka sranja odem na more 7 dana fino kažem nema ništa od toga i evo nema
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:

34
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sretan rođendan legendoooooooooooo , da Bogda zivio jos 100 godina
Da se vratis u Real sto brze :*************************************************
Swce moe
Da se vratis u Real sto brze :*************************************************
Swce moe
Hala Madrid !
Kako leti život zar je već 34.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Svako dobro velikanu i najboljem igracu i karakteru kojeg ste ikad imali - Raulu. Najveca geska koju ste napravili ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.