Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
100% Bošnjak, sin od Edisa Subašića koji je igrao za Bosnu sa Nenom, Halimićem, Lerićem i tom ekipom.
Pa kojim čudnim putevima on zavrsi u Hrvatskoj?marlostanf1eld je napisao/la: ↑27 jul 2022, 18:41100% Bošnjak, sin od Edisa Subašića koji je igrao za Bosnu sa Nenom, Halimićem, Lerićem i tom ekipom.
pa ima roster na stranici ovog prvenstvamarlostanf1eld je napisao/la: ↑27 jul 2022, 18:44
u18 ekipa koja je otputovala u Rumuniju. Koliko vidim otpali su Mensur Čavak, Bojan Karać i Viktor Blagovčanin.
BIHpatriota je napisao/la: ↑27 jul 2022, 19:49Pa kojim čudnim putevima on zavrsi u Hrvatskoj?marlostanf1eld je napisao/la: ↑27 jul 2022, 18:41100% Bošnjak, sin od Edisa Subašića koji je igrao za Bosnu sa Nenom, Halimićem, Lerićem i tom ekipom.
imal ko ko poznaje ove momke,kakve su im minutaze u seniorima,znam da je taj Viktor igrao kod Darija i da je Cavak bio odlican u Vakufu jel?marlostanf1eld je napisao/la: ↑27 jul 2022, 18:44
u18 ekipa koja je otputovala u Rumuniju. Koliko vidim otpali su Mensur Čavak, Bojan Karać i Viktor Blagovčanin.
Ovog skroz desno u gornjem redu, iznad celavog trenera, poznajem iz mahale kad sam ga prekucavo kad je bio malo manjidonDondon je napisao/la: ↑28 jul 2022, 16:24imal ko ko poznaje ove momke,kakve su im minutaze u seniorima,znam da je taj Viktor igrao kod Darija i da je Cavak bio odlican u Vakufu jel?marlostanf1eld je napisao/la: ↑27 jul 2022, 18:44
A znas sve kobe, kad cemo tu kafu popit s Jukom
Aldin je prije jedno 3 godine u Zaostrogu na kosarkaskom kampu (njemu tada oko 15 godina, meni 37) zakucao preko mene; doduse i tada je bio veci za glavu... kasnije je usao da polozi loptu a ja kao nesto cu ga blokirati i udarim ga slucajno, naravno poceo krvariti iz nosa... osjecao sam se grozno i to je to bilo sto se tice moje kosarkaske karijereZabit je napisao/la: ↑28 jul 2022, 17:42Ovog skroz desno u gornjem redu, iznad celavog trenera, poznajem iz mahale kad sam ga prekucavo kad je bio malo manjidonDondon je napisao/la: ↑28 jul 2022, 16:24imal ko ko poznaje ove momke,kakve su im minutaze u seniorima,znam da je taj Viktor igrao kod Darija i da je Cavak bio odlican u Vakufu jel?marlostanf1eld je napisao/la: ↑27 jul 2022, 18:44
u18 ekipa koja je otputovala u Rumuniju. Koliko vidim otpali su Mensur Čavak, Bojan Karać i Viktor Blagovčanin.![]()
Mozda jesmo mi penzionisani propalimahic je napisao/la: ↑28 jul 2022, 17:50Aldin je prije jedno 3 godine u Zaostrogu na kosarkaskom kampu (njemu tada oko 15 godina, meni 37) zakucao preko mene; doduse i tada je bio veci za glavu... kasnije je usao da polozi loptu a ja kao nesto cu ga blokirati i udarim ga slucajno, naravno poceo krvariti iz nosa... osjecao sam se grozno i to je to bilo sto se tice moje kosarkaske karijere
ah da i zaboravio sam dodati, kad sam zivio u Oak Park, IL, naselje pored Chicaga, moj sadasnji kum i ja (tada nam je bilo oko 18 godina) cesto bi igrali kosarke u dvoristu, i dolazio bi jedan malac oko 10 godina, znao svasta nesto sa loptom pravo talentovan, ali ogromna razlika u godinama pa smo ga cesto blokirali itd... uglavnom igrao bi sa nama redovno. godinama kasnije ispostavi se da je to Iman Shumpert koji je osvojio NBA prsten sa Cavaliersima. haha
Milos Sarenac je jedini ovdje imao ozbilje minute u Premijer Ligi u Bratuncu, Mulic i Zrno su u par navrata zaigrali za Sparse isto u Premijeru. Cavak je igrao malo nesto u Promo, nezapazno skroz, a Blagovcanin je igrao Prvu ligu RS-a kao i svi ostali što su igrali 2. seniorske lige tj A1 ili prvu ligu RS-a.donDondon je napisao/la: ↑28 jul 2022, 16:24imal ko ko poznaje ove momke,kakve su im minutaze u seniorima,znam da je taj Viktor igrao kod Darija i da je Cavak bio odlican u Vakufu jel?marlostanf1eld je napisao/la: ↑27 jul 2022, 18:44